Βασιλειάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί, τα στελέχη μας πρέπει να σοβαρευτούν

Βασιλειάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί, τα στελέχη μας πρέπει να σοβαρευτούν

«Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες», υποστηρίζει

Βασιλειάδης: Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους» τόνισε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε πως «ότι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

«Παίζουμε εμείς και η Γάζα στο ίδιο πεδίο κι αυτό δείχνει προς τα στελέχη μας πως πρέπει να σοβαρευτούν»σημείωσε, ενώ σε ερώτηση για το ποιούς θεωρεί «μη σοβαρούς» απάντησε ότι «οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου“.

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστροπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση. «Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, ειτε όχι. Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες» πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι είναι προφάσεις εν αμαερτίαις τα περί παράκαμψης των κομματικών οργάνων και ζήτησε σεβασμό απόλυτο στον Αλέξη Τσίπρα. «Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι πρέπει “να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη».

Κλείσιμο
Χαρακτήρισε ανοησίες και προσβολές τα περί παράκεντρων στο κόμμα ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι είναι ικανός να εκφράσει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.




Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης