Θείος Κασσελάκη: «Ο πατέρας του προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο»

Θείος Κασσελάκη: «Ο πατέρας του προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο»

Για τη συγγένεια που έχει με τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Κασσελάκης

DSC_4329-01
Συγγενής με τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Κασσελάκη, είναι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Γιάννης Κασσελάκης που είναι πρώτος ξάδερφος του πατέρα του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στο Mega και επεσήμανε ότι «για να μην ακούγονται διάφορα θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στα Χανιά και μετά πήγε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τος πανεπιστημιακές του σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

«Από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε», συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvntxpamantt)

Κλείσιμο
 


Ειδήσεις σήμερα

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας - Κανονικά οι πτήσεις την Πέμπτη

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα έχει καρδιολογικό πρόβλημα και αν συνεχίσει έτσι, έχει τρία χρόνια προσδόκιμο ζωής» λέει ιατροδικαστής

Μητσοτάκης στο CNN για συνάντηση με Ερντογάν: Να αφήσουμε πόρτα ανοιχτή ακόμη κι αν συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης