Εκλογές 2023: «Έκρυψαν το πρόγραμμά τους» λέει η ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Εκλογές 2023: «Έκρυψαν το πρόγραμμά τους» λέει η ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Εκλογές 2023: Τι κατήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης - «Κωμικοτραγικές αντιφάσεις σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματος»

pasok-synedriasi-1
Δίχως τέλος συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ με αφορμή το πρόγραμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Η Πειραιώς κάνει λόγο για κρυφή ατζέντα αύξησης της φορολογίας της μεσαίας τάξης και επικαλείται δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τα οποία έκαναν αναφορές για ενίσχυση του ΕΝΦΙΑ ή ακόμη και για αύξηση της φορολόγησης των μερισμάτων.

Στο τελευταίο «επεισόδιο» έρχεται η καταγγελία του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Μαρινάκη, πως το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε την Τετάρτη από την ιστοσελίδα του το αναλυτικό πολυσέλιδο πρόγραμμά του. Αντ' αυτού, όπως λέει υπάρχει μόνο το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!».

Δείτε τι εμφανίζεται στο προγραμμα του ΠΑΣΟΚ

Σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «κωμικοτραγικές αντιφάσεις σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματος», το οποίο «έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως!».

Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη

π_μαρινακης



«Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως!

Συγκεκριμένα: το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί. Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!

Για ποιον λόγο αποσύρθηκε το πρόγραμμα; Μήπως γιατί πλέον δεν ισχύουν όσα υπόσχονταν πριν από λίγους μόλις μήνες;

Άραγε θα το επαναφέρουν στο site ίδιο ή παραλλαγμένο;

Ποιο από όλα τα προγράμματα ισχύει τελικά;

Ποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους;

Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για τη χώρα. Χωρίς κρυφές ατζέντες, αλλά με ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

Η απάντηση από το ΠΑΣΟΚ 

Κλείσιμο
Για την ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν: «Το κείμενο που έχουν screenshot στη ΝΔ είναι το κείμενο διαβούλευσης που είχε κατατεθεί το φθινόπωρο. Στις προηγούμενες εκλογές ο Ανδρουλάκης έκανε δημόσια θεματική εκδήλωση παρουσιάζοντας τις 12 προγραμματικές προτεραιότητες».

Έμπλεξαν... τις γραμμές τους με τους φόρους στο ΠΑΣΟΚ - Οι δηλώσεις και οι ανασκευές

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν και την Τετάρτη οι τοποθετήσεις στελεχών του 
ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη φορολογική πολιτική του κόμματος, η οποία έχει «σηκώσει» αρκετή σκόνη τα τελευταία 24ωρα και όσο βαδίζουμε προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Παραστατίδης ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, προαναγγέλοντας την μονιμοποίηση του ΕΝΦΙΑ, κατά την παρουσία του σε εκπομπή του OPEN, σε μια δήλωση που απαντήθηκε τόσο επίσημα, από το ίδιο το κόμμα, όσο και από τον Παύλο Χρηστίδη.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Παραστατίδης είπε: «Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τον λόγο, άμεσων και έμμεσων φόρων, γιατί αυτοί πλήττουν, τη μεσαία τάξη και τα χαμηλά εισοδήματα».

Παραστατίδης: «Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ»

Όταν ρωτήθηκε, αν το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει τον ΕΝΦΙΑ, απάντησε: «Βεβαίως, αυτοί πρέπει να ενισχυθούν, για να γίνει η αναδιανομή και αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι».

«Οι άμεσοι φόροι, οι οποίοι αφορούν στο φόρο γονικής κληρονομιάς, στο φόρο ακίνητης περιουσίας, αυτός είναι ο ΈΝΦΙΑ, είναι φόροι που ουσιαστικά αφορούν τους έχοντες, αυτοί είναι φόροι, οι οποίοι θα πρέπει να κρατηθούν, και οι φόροι οι οποίοι θα πρέπει να μειωθούν είναι οι έμμεσοι φόροι», κατέληξε.

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ αφορά στα πολύ πλούσια στρώματα, είπε ο Χριστουδουλάκης

«Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την φορολόγηση αφορά τα πολύ πλούσια στρώματα, για να έχουμε ήπια φορολογική μεταβολή και να χρηματοδοτήσουμε κοινωνικές πολιτικές» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοδουλάκης, υπεύθυνος σύνταξης του προγράμματος του κόμματος, στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Η πολιτική της ΝΔ είναι κενή περιεχομένου, εστιάζει στην υπερφορολόγηση φτωχών νοικοκυριών» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλάκης. Δήλωσε μάλιστα ότι η ΝΔ πιάστηκε από ένα σαρδάμ για να χτίσει μια μυθολογία. Επεσήμανε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εστιάσει στην υπερφορολόγηση μεσαίων στρωμάτων.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στο Action 24 ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ Θα μειώσει το όριο του αφορολόγητου στις γονικές παροχές στο μισό.



Χρηστίδης: Εμείς θέλουμε προοδευτική μείωση του ΕΝΦΙΑ προς όφελος των μη προνομιούχων

Για το θέμα του ΕΝΦΙΑ και τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών, μιλησε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

«Πουθενά στο πρόγραμμά μας δεν περιλαμβάνεται ζήτημα αύξησης του ΕΝΦΙΑ. Εμείς θέλουμε προοδευτικά να μειώνεται ο φόρος αυτός κυρίως προς όφελος των μη προνομιούχων, των ανθρώπων που έχουν μικρότερες περιουσίες» είπε αρχικά ο κ. Χρηστίδης, ενώ για τις γονικές παροχές σημείωσε πως «εμείς αυτό το οποίο στηλιτεύουμε είναι το γεγονός ότι η ΝΔ το Φθινόπωρο του ’21 πήρε το αφορολόγητο από τις 150 χιλιάδες € και το πήγε στις 800 χιλιάδες € και λέμε ότι η μέση ελληνική οικογένεια δεν είναι μια οικογένεια που έχει αντικειμενική ακίνητη περιουσία 1 εκατομμυρίου 600 χιλιάδων ή λαμβάνοντας υπόψη και τους παππούδες να φτάνει στο διπλάσιο ή στο τριπλάσιο ποσό. Εμείς δεν λέμε ότι πρέπει να εξαφανιστεί, λέμε ότι το 800 χιλιάδες ευνοεί πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι είναι προνομιούχοι και πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι στις 400 χιλιάδες».

Αναφερόμενος στο θέμα της φορολόγησης των υπερκερδών των εταιρειών, ο κ. Χρηστίδης είπε: «Αυτό το οποίο συζητάμε σήμερα ως υπερκέρδος είναι το ποσό το οποίο υπερβαίνει τα λογικά κέρδη τα οποία είχαν οι επιχειρήσεις τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας των ειδικών συνθηκών. Όταν μιλάμε για το κομμάτι της ενέργειας αυτό είναι προσδιορισμένο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και δεν αποτελεί μια ανακάλυψη ή μια ιδέα του ΠΑΣΟΚ ειναι κάτι το οποίο μπαίνει στη συζήτηση ακόμα και από την κυβέρνηση της ΝΔ. Το ερώτημα το οποίο πρέπει να βάλουμε ειναι το κατά πόσο αυτό έγινε πράξη και αν βρέθηκαν χρήματα για να δοθούν».

Οι εξηγήσεις της Μπατζελή για την αύξηση στη φορολογία των μερισμάτων

Στο μεταξύ, να δικαιολογήσει την αύξηση στο 15% της φορολογίας των μερισμάτων των επιχειρήσεων από 100.000 ευρώ και πάνω επιχείρησε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, Κατερίνα Μπατζελή, παρά τις αναλύσεις που δείχνουν ότι μια τέτοια κίνηση θα έχει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Η κυρία Μπατζελή έκανε και ένα thread στο twitter επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί η αύξηση της φορολογίας στα μερίσματα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και έφερε στην επικαιρότητα η δήλωση του Παναγιώτη Δουδωνή το πρωί της Τρίτης.

Στις αναρτήσεις της η Κατερίνα Μπατζελή ξεκινά, μάλιστα, με το συμπέρασμα ότι με τις δηλώσεις Δουδωνή και Μάντζου «τους ξεσκεπάσαμε με τη φορολόγηση μερισμάτων διότι η ΝΔ προστατεύει τους "έχοντες", επιβαρύνει μιθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ εντείνει τις ανισότητες» πριν να προχωρήσει σε παράθεση παραδειγμάτων.

mpatzeli

Δεν είναι διπλή φορολόγηση ο φόρος στα μερίσματα


Σε νεότερη ανάρτησή της στο facebook με αφορμή επικριτικά σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο, η κα Μπατζελή επισημαίνει ότι η φορολόγηση των μερισμάτων δεν συνιστά διπλή φορολογία. Σημειοώνει επίσης ότι ως ΠΑΣΟΚ «θα ασχοληθούμε με την έμμεση φορολογία που απέφεραν φέτος δημόσια έσοδα περίπου 6 δις ευρώ»

Αναύτικά σημειώνει:

«Η φορολόγηση εταιρειών με 22% είναι εταιρικός φόρος.Η διανομή μερισμάτων μετά από απόφαση Γενικής Συνέλευσης και η φορολόγηση τους, αφορά φόρο στο εισόδημα του φυσικού ή νομικού προσώπου που αποκτήθηκε,εισόδημα που σε άλλες πηγές φορολογείται μέχρι 45%.ΔΕΝ ειναι διπλή φορολόγηση,πιθανά συμπληρωματική.Αν είναι, όπως αναφέρεται στα "σχόλια", ας καταργηθεί η "διπλή"φορολόγηση σε ευρωπαικό και παγκόσμιο επίπεδο...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
- Σχετικά με τα μερίσματα που έχουν οι ξένοι επενδυτές, το ποσοστό του φόρου καθορίζεται από τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολόγησης που υπεγράφησαν μεταξύ των κρατών και υπερισχύουν της εσωτερικής νομοθεσίας.Είναι χαμηλοί ,δεν υπάρχει θέμα προσέλκυσης επενδύσεων.
 -Η συμμετοχή στο εταιρικό κεφάλαιο των ξένων εταιρειών απαλλάσσονται από το φόρο μερισμάτων.
- Ως ΠΑΣΟΚ θα ασχοληθούμε με την έμμεση φορολογία που απέφεραν φέτος δημόσια έσοδα περίπου 6 δις ευρώ και η ΝΔ κάνει "κακό χαμό" για τα έσοδα από τη φορολόγηση μερισμάτων που δεν ξεπερνούν τα 280εκ. ευρω ετησίως...Χωρίς σχόλια!!»


ΠΑΣΟΚ: Δεν μιλάμε πουθενά στο πρόγραμμά μας για αύξηση του ΕΝΦΙΑ

Άμεση ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στις δηλώσεις Παραστατίδη, ξεκαθαρίζοντας πως «το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πουθενά στο πρόγραμμα του δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ».

«Θέση μας είναι η προοδευτική του μείωση. Με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύναμων Ελλήνων και της μεσαίας τάξης», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Όπως άλλωστε προτείνουμε για τους φόρους, που κυρίως πλήττουν τη μεσαία τάξη και τους ευάλωτους όπως είναι η μείωση έμμεσων φόρων, η μείωση φόρων στη μισθωτή εργασία και η μείωση φόρων στις οικογένειες με παιδιά», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Επανήλθε ο Παραστατίδης: «Η γνωστή μονταζιέρα»

Στο θέμα με τις πρωινές του δηλώσεις για τον ΕΝΦΙΑ, επανήλθε με ανάρτησή του στο facebook ο Στέφανος Παραστατίδης, αναφέροντας πως τα ΜΜΕ προχώρησαν στη γνωστή «μονταζιέρα», καθώς αυτός μίλησε για ενίσχυση άμεσων φόρων και όχι συγκεκριμένα του ΕΝΦΙΑ.

Η ανάρτησή του

«Μονταζιέρα

Διαβάζω τη «γραμμή» ΝΔ στα ΜΜΕ, με αφορμή την τοποθέτησή μου στην πρωινή εκπομπή του OPEN, πως έχω πει ότι «θα ενισχύσουμε τον ΕΝΦΙΑ ως ΠΑΣΟΚ». Έχουν κάνει τη γνωστή επαγωγή #μονταζιερα, επειδή μίλησα για ενίσχυση άμεσων φόρων και μείωση έμμεσων φόρων, πως αυτό αφορά σε ενίσχυση του ΕΝΦΙΑ.
Αυτό που λέμε επί της αρχής είναι ότι χρειάζεται να αλλάξει ο λόγος άμεσων/έμμεσων φόρων, με ενίσχυση των πρώτων και μείωση των δεύτερων. Και δεν το λέμε μόνο εμείς ως κόμμα, το λέει ο ΟΟΣΑ, η Ε.Ε. και όλοι οι οικονομικοί αναλυτές στη χώρα. ΌΛΟΙ.

Πουθενά δεν έκανα συγκεκριμένη διατύπωση «ενίσχυσης του ΕΝΦΙΑ». Αυτό όμως που εννοούμε ως ενίσχυση αφορά στο φόρο γονικών παροχών. Διότι είναι άδικο να μη φορολογούνται γονικές παροχές μέχρι και τα 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Άρα, ναι, φορολόγηση των εχόντων, αυτό λέμε. Και επιμένουμε.

Σε ό,τι αφορά εδικότερα τον ΕΝΦΙΑ, κανένα κόμμα σήμερα δεν μιλάει για κατάργησή του. Διότι αυτό αποτελεί ακραίο λαϊκισμό, πέρα από την δημοσιονομική αδυναμία. Η θέση μας για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας είναι ο εξορθολογισμός του (να γίνει δικαιότερος για τους αδύναμους) και όχι η κατάργησή του.

H ΝΔ επιδιώκει να δημιουργήσει μία πολιτική ζούγκλα στο δημόσιο διάλογο, με μηχανισμούς κοπτοραπτικής και διαστρέβλωσης. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μας απαντήσει αν αυτή, τάζοντας στους πάντες τα πάντα, πέρα από τις αυξήσεις που έχει τάξει, θα καταργήσει και τη φορολογία γενικότερα; Διότι, κάτι αντίστοιχο έκανε το 2008, με το 65% των Ελλήνων να πληρώνει μηδενικό φόρο, ποσοστό υπερτριπλάσιο που οδήγησε στη χρεοκοπία της χώρας. Και τη νύφη δεν την πλήρωσαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι, αλλά ο ελληνικός λαός».

*Μονταζιέρα Διαβάζω τη «γραμμή» ΝΔ στα ΜΜΕ, με αφορμή την τοποθέτησή μου στην πρωινή εκπομπή του OPEN, πως έχω πει ότι...

Posted by Stefanos Parastatidis on Wednesday, May 31, 2023








Προεκλογική κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τη φορολογική πολιτική

Οι δηλώσεις των ΠαραστατίδηΧριστοδουλάκη και Μπατζελή έρχονται σε συνέχεια της σκληρής προεκλογικής κόντρας μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για τη φορολογική πολιτική.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες από τη Χίο επέμεινε ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη φορολογία, όπως για τους μερισματούχους είναι υπέρ της μεσαίας τάξης, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργός, Άκης Σκέρτσος τόνιζε ότι η Χαριλάου Τρικούπη έχει στο πρόγραμμά της τρεις νέους φόρους, που καταλήγουν σε αύξηση της φορολογίας σε μερίσματα, επιχειρήσεις και γονικές παροχές.

Χθες ο υποψήφιος στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, είπε ότι το κόμμα του θα προχωρήσει σε φορολόγηση 15% των μερισμάτων των επιχειρήσεων από 100.000 ευρώ και πάνω.

Ο παριστάμενος στη συζήτηση πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης τόνισε ότι «όλες οι μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κέρδη στη χώρα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία».

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε το βράδυ της Δευτέρας η δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπούλου, σε τηλεοπτική συζήτηση για τις εκλογές για αυξήσεις φόρων από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με ανάρτησή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η κυρία Χρονοπούλου επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πώς όσα είπε ήταν... σαρδάμ.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Έμπλεξαν... τις γραμμές τους με τους φόρους - Οι δηλώσεις και οι ανασκευές

Ηράκλειο: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της - «Τους είπα να καθίσουν λίγο μόνα»

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος: Ο μεγάλος αιρετικός - «Ρώτησε κανείς την αγελάδα πώς αισθάνεται που χύνει το γάλα»;

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης