Τσαπανίδου: Ο κ. Σκέρτσος μάλλον θα παρακολούθησε άλλη συνέντευξη

Τσαπανίδου: Ο κ. Σκέρτσος μάλλον θα παρακολούθησε άλλη συνέντευξη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα σενάρια για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»  ενόψει των εκλογών

tsapanidou1
Στα σενάρια «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» απάντησε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που νωρίτερα σχολίασε τη διακαναλική του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των εκλογών. 

«Ο κ. Σκέρτσος μάλλον θα παρακολούθησε άλλη συνέντευξη. Έκτος και αν το γαρ πολύ του πανικού γεννά παραφροσύνη…» ανέφερε η κ. Τσαπανίδου.

Οι δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου

Νωρίτερα, ο Άκης Σκέρτσος σχολιάζοντας τη διακαναλική που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών τόνισε ότι στην κυβέρνηση των ηττημένων και την κυβέρνηση ειδικού σκοπού. 

Επίσης, ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας σε μια εποχή «μεγάλων διεθνών κρίσεων, εθνικών προκλήσεων και αδήριτης ανάγκης για σταθερότητα και ισχυρή ηγεσία είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε εκτρωματικό σχέδιο διακυβέρνησης εξυπηρετεί τις τυφλές του επιδιώξεις».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Τσίπρας πιστοποιεί αμετάκλητα ότι τον ενδιαφέρει διψασμένα, αποκλειστικά και μόνο η εξουσία και όχι η ευημερία του ελληνικού λαού.

» Σε ερώτηση που δέχθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, πρόσθεσε ακόμη μία στις πολλαπλές εναλλακτικές διακυβέρνησης που έχει κατά καιρούς αναφέρει και οδηγούν σε παραλυσία και αστάθεια. Μετά, δηλαδή, από την κυβέρνηση ηττημένων και την κυβέρνηση ανοχής, τώρα εφευρίσκει και μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

» Μας λέει, δηλαδή, ότι σε μια εποχή μεγάλων διεθνών κρίσεων, εθνικών προκλήσεων και αδήριτης ανάγκης για σταθερότητα και ισχυρή ηγεσία είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε εκτρωματικό σχέδιο διακυβέρνησης εξυπηρετεί τις τυφλές του επιδιώξεις.

» Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες δεν θα τον ακολουθήσουν διότι δεν θέλουν να ζήσουν μια “δεύτερη φορά στη συμφορά”. Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι η καλύτερη απάντηση στους άφρονες τυχοδιωκτισμούς».



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Οδηγός για τις εκλογές: Πού ψηφίζω, μέχρι πόσους σταυρούς βάζω – Τι ισχύει για ετεροδημότες, εκλογικές άδειες

28χρονος απατεώνας πήρε €83.000 από 35χρονη σε 17 ημέρες - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του



-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης