Εκλογές 2023 - Ελληνική Λύση: Από την Α' Θεσσαλονίκης στα Γρεβενά στέλνει ο Βελόπουλος υποψήφιο τον Αβδελά

Εκλογές 2023 - Ελληνική Λύση: Από την Α' Θεσσαλονίκης στα Γρεβενά στέλνει ο Βελόπουλος υποψήφιο τον Αβδελά

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης - «Εγώ δεν έχω πρόβλημα» δήλωσε νωρίτερα ο βουλευτής στο protothema.gr

big_apostolos_avdelas_parliament
Στα Γρεβενά, αντί για την Α' Θεσσαλονίκης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο βουλευτής Απόστολος Αβδελάς της Ελληνικής Λύσης, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε σενάρια αποστασίας, έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα.

Ο κ. Αβδελάς, σχολιάζοντας προηγουμένως την απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να τον... εξορίσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια, δήλωσε στο protothema.gr ότι θα σεβαστεί τις αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματός του.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όπου θέλει ο πρόεδρος, ας με κατεβάσει υποψήφιο. Στη Σάμο, στη Χίο, όπου θέλει. Στοιχισμένος πίσω από τον Βελόπουλο ήμουν και θα είμαι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν νομίζει ότι θα βοηθήσω κάπου αλλού, θα πάω. Ούτε για την καρέκλα είμαι ούτε τίποτα και το ξέρει ο πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ήρθε η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο κ. Αβδελάς θα είναι υποψήφιος στα Γρεβενά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά τις πρόσφατες, δυσάρεστες για εμάς, εξελίξεις σε σχέση με τους φερόμενους ως συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδέλας, με θάρρος και παρρησία, απέδειξε ότι η εμπλοκή του ονόματός του δεν έχει βάση, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του στο νομό Γρεβενών.

Η Ελληνική λύση ουδέποτε ανέχθηκε συμπεριφορές, οι οποίες ευτελίζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, που εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά το κόμμα μας στις 21 Μαΐου.

Όποιος βάζει την Ελλάδα και την υπηρεσία προς την πατρίδα πάνω από την καρέκλα το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια. Άλλωστε ο Ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τα λόγια και περιμένει από όλους πράξεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στην Πιερία και την μετέφερε 60 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο μέχρι Χαλκδηδόνα!

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια έγινε αισθητός στην Αττική

Το διάγγελμα Μητσοτάκη για τις εκλογές: Καθαρές λύσεις στην ηγεσία της χώρας, επιβάλλεται πολιτική σταθερότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης