Εκλογές 2023 - Ελληνική Λύση: «Αυτοκράτωρ» Βελόπουλος εξορίζει τρεις βουλευτές του σε άλλες περιφέρειες

Εκλογές 2023 - Ελληνική Λύση: «Αυτοκράτωρ» Βελόπουλος εξορίζει τρεις βουλευτές του σε άλλες περιφέρειες

velopoulos_maketa_1_again
Βαθαίνει το χάσμα στο εσωτερικό της Ελληνικής Λύσης, καθώς το κόμμα, με δύο επίσημες ανακοινώσεις, επιβεβαιώνει πως τρεις βουλευτές κλήθηκαν για εξηγήσεις, έπειτα από δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν ως αποστάτες, και αποφασίστηκε η «εξορία» τους σε άλλες εκλογικές περιφέρειες.

Η πρωτοφανής για τα πολιτικά χρονικά απόφαση του κόμματος Βελόπουλου, που εκπέμπει απολυταρχικές νοοτροπίες και πλήττει ευθέως το κύρος των τριών βουλευτών του, Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολου Αβδελά και Αναστασίας Αλεξοπούλου, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι φερόμενοι ως "συνομιλητές" της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους. Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν βουλευτές της Ελληνικής Λύσης να συζητούν με τη ΝΔ

«Κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι "συνομιλούν" με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Οι φερόμενοι ως "συνομιλητές" της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον.

Και μία υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: πρωτοκλασσάτα στελέχη είναι οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και κανείς άλλος».

praktiko
Κλείσιμο«Κλήθηκαν για εξηγήσεις»

Νωρίτερα, το κόμμα με επίσημη ανακοίνωσή του είχε επιβεβαιώσει πως τρεις βουλευτές καλούνται για εξηγήσεις, έπειτα από δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν ως αποστάτες.

«Ουδεμία αρμοδιότητα έχει ο πρόεδρος σε θέματα δεοντολογίας του κόμματος. Με βάση τα όργανα του κόμματος ζητήθηκε από τους φερόμενους συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν υπομνήματα με τις απόψεις τους. Ο πρόεδρος δεν συνομιλεί με υποψηφίους βουλευτές για θέματα δεοντολογίας. Τα όργανα θα αποφασίσουν για το αν οι αιτιάσεις των φερόμενων ως εμπλεκόμενοι στα δημοσιεύματα ευσταθούν ή όχι» αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης για να προστεθεί: «Η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες. Δεν είναι προσωπικό θέμα του προέδρου με κανέναν εκ των υποψηφίων, αλλά είναι θέμα αρχών και αφορά μόνο τα όργανα. Δεν κλήθηκαν ποτέ σε απολογία από κανέναν. Ζητήθηκαν απλά εξηγήσεις και να καταθέσουν τις απόψεις τους».

Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου έλαβαν χρήματα σε «μαύρες σακούλες» προκειμένου να αποχωρήσουν από την Ελληνική Λύση και να προσχωρήσουν στην ΝΔ. Πρόκειται για σενάρια που δεν διαψεύστηκαν από τον Κυριάκο Βελόπουλο όταν ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Απεναντίας, ο πρόεδρος του κόμματος επέλεξε να παραπέμψει τους βουλευτές στα όργανα για εξηγήσεις.

Μυλωνάκης: Ξέρω πολλά, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Ο κ. Αντώνης Μυλωνάκης, με δήλωσή του στο protothema.gr, βγαίνει στην αντεπίθεση και απαντά με σφοδρότητα στον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφέροντας πως η απόφαση εξορίας «δεν είναι πολιτική απόφαση σοβαρού κόμματος», ενώ προειδοποιεί πως γνωρίζει πολλά.

«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και μετά ας κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους» λέει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του κ. Μυλωνάκη στο protothema.gr έχει ως εξής:

«Μετά την απόφαση της δήθεν επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος χωρίς να έχω καν στείλει υπόμνημα-επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, χωρίς να μου ανακοινώσει κανείς τίποτα, εδόθη στα ΜΜΕ ανακοίνωση, που λέει ότι δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτοι βουλευτές και πως αν θέλω να κατέβω σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Προφανώς και δεν είναι πολιτική ανακοίνωση σοβαρού κόμματος αυτό.

Ο Μυλωνάκης, έντιμος πάντα, αξιοπρεπής και πάνω απ' όλα πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους του, που τον εξέλεξαν πρώτο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, παραμένει μέχρι να μου ανακοινώσει το κόμμα ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική, την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος επικαλείται μονίμως. Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου, αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο για την συμπαράστασή τους. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλό αγώνα.

Και μια υποσημείωση: Αυτοί που έκαναν αυτή την βρωμιά για πολλά βράδια θα χάσουν τον ύπνο τους. Ξέρω πολλά, που θα τα βγάζω με το μαρτύριο της σταγόνας και μετά ας πάνε να κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους»

Αβδελάς: Όπου θέλει ο πρόεδρος ας με κατεβάσει υποψήφιο - Πάει στο νομό Γρεβενών

Το protothema.gr επικοινώνησε και με τον κ. Απόστολο Αβδελά, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος ανέφερε ότι θα σεβαστεί τις αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματός του.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όπου θέλει ο πρόεδρος, ας με κατεβάσει υποψήφιο. Στη Σάμο, στη Χίο, όπου θέλει. Στοιχισμένος πίσω από τον Βελόπουλο ήμουν και θα είμαι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν νομίζει ότι θα βοηθήσω κάπου αλλού, θα πάω. Ούτε για την καρέκλα είμαι ούτε τίποτα και το ξέρει ο πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ήρθε η ανακοινωση της Ελληνικής Λύσης, με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο κ. Αβδελάς θα είναι υποψήφιος στα Γρεβενά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά τις πρόσφατες, δυσάρεστες για εμάς, εξελίξεις σε σχέση με τους φερόμενους ως συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδέλας, με θάρρος και παρρησία, απέδειξε ότι η εμπλοκή του ονόματός του δεν έχει βάση, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του στο νομό Γρεβενών.

Η Ελληνική λύση ουδέποτε ανέχθηκε συμπεριφορές, οι οποίες ευτελίζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, που εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά το κόμμα μας στις 21 Μαΐου.

Όποιος βάζει την Ελλάδα και την υπηρεσία προς την πατρίδα πάνω από την καρέκλα το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια. Άλλωστε ο Ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τα λόγια και περιμένει από όλους πράξεις».


Αποχώρησε η Αλεξοπούλου: Κρατήστε την καρέκλα της Β1 για τους αγαπημένους σας!

Αποχώρησε από την Ελληνική Λύση η κυρία Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, μετά την πρωτοφανή απόφαση του κόμματος να την εξορίσει, μαζί με τους Αντώνη Μυλωνάκη και Απόστολο Αβδελά, σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, ως «τιμωρία» για δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν ως αποστάτες.

Η κυρία Αλεξοπούλου δημοσίευσε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε σχόλιο ενδεικτικό για τις περαιτέρω κινήσεις της. Το σχόλιο αναφέρει «ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ Β1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!».

alexopoulou_antidrasi


Ακολούθως, η βουλευτής στον Β' Τομέα Αθηνών εξέδωσε αναλυτικό δελτίο Τύπου, επισημοποιώντας την αποχώρησή της από την Ελληνική Λύση. Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β1΄ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Αθήνα, 22 Απριλίου 2023

Κατόπιν της, λίαν επιεικώς απαράδεκτης και αβάσιμης, σημερινής απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος», σύμφωνα με την οποία αποπέμπομαι από τον συνδυασμό του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια στην οποία εξελέγην (Β1΄ Βόρειος Τομέας Αθηνών), θα ήθελα να σχολιάσω-ανακοινώσω τα εξής:

α) Μοναδικός κριτής των βουλευτών είναι, κατά τα δημοκρατικά ειωθότα, οι ψηφοφόροι της περιφέρειάς τους, ο ελληνικός λαός. Για ποιον λόγο μού στερείται αυτό το αυτονόητο για τους θεσμούς μας δικαίωμα; Είναι δυνατόν εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος, πρώτος σε ψήφους στην περιφέρειά του, να εκδιώκεται από τον συνδυασμό με μοναδικό «πειστήριο» ένα συκοφαντικό ανώνυμο δημοσίευμα εφημερίδας; Για ποια «δεοντολογία» μιλάμε, όταν με βάση και μόνο φήμες και ψιθύρους, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, μου αφαιρείται η μόνη δυνατότητα που οι συνταγματικοί μας θεσμοί ρητά προβλέπουν, να κριθώ δηλ. από το εκλογικό σώμα, και μόνο από αυτό;

β) Επί τέσσερα συναπτά έτη, 2019 – 2023, μέσα και έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, με την πολυποίκιλη δράση μου (αρθρογραφία, Ερωτήσεις στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ομιλίες στην Ολομέλεια και τις Επιτροπές κτλ.), υπήρξα νομοταγής προς όσα ορίζει το κόμμα με το οποίο εξελέγην και, κατ’ επέκταση, το Σύνταγμα της Ελλάδας. Πάντοτε κινήθηκα μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, υπηρετώντας τον πολίτη, τις ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με επιτυχία, όπως αναγνωρίστηκε από πολλές πλευρές. Απόδειξη γι’ αυτό, τα εκατοντάδες δημοσιευμένα κείμενα άρθρων μου, Ερωτήσεων και τοποθετήσεών μου κτλ., στον Τύπο και τα Μέσα Ενημέρωσης. Κι όμως, η Επιτροπή Δεοντολογίας αγνόησε και περιφρόνησε αυτή μου την προσφορά, τη δράση μου υπέρ της πατρίδας και του ανθρώπου, και αντιθέτως... στηρίχθηκε πάνω σε ένα και μοναδικό ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα για να με αποπέμψει από την περιφέρεια στην οποία εξελέγην! Αλήθεια, πώς να χαρακτηρίσω άραγε την ανήκουστη και πρωτόφαντη αυτή συμπεριφορά;

γ) Μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας περί «σολομώντειας λύσης», που στην ουσία κατακρεουργεί τους δημοκρατικούς μας θεσμούς, να κατέλθω ως υποψήφια σε άλλη περιφέρεια από εκείνη στην οποία αναδείχτηκα βουλευτής και εκπρόσωπος των συμπολιτών μου. Οι σκοπιμότητες τις οποίες αποκρύπτει αυτή η «λύση» είναι, ασφαλώς, προφανείς. Κανένας σεβασμός εκ μέρους της εν λόγω Επιτροπής προς τους ψηφοφόρους του κόμματος, ιδίως δε προς τους ψηφοφόρους του Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών, από τη στιγμή που εκλεγμένη βουλευτής της περιφέρειάς τους εμποδίζεται να κατέλθει στον εκλογικό στίβο και να κριθεί από αυτούς, αλλά αντιθέτως «μετατίθεται» σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Περιμένουν ύστερα να τους πιστέψει ο κόσμος, ότι νοιάζονται δήθεν για την Ελλάδα, τους πολίτες και τη δημοκρατία;

δ) Κατόπιν τούτων, πάντοτε με σεβασμό στους συμπολίτες και τους Συνέλληνές μου, και γνωρίζοντας ότι είμαι απέναντί τους πεντακάθαρη, ότι τίποτα από όσα υπονοεί το άθλιο δημοσίευμα δεν έπραξα, έλαβα τη μόνη δυνατή απόφαση που θα μπορούσα να λάβω: Δηλώνω ότι αποχωρώ από τους συνδυασμούς του κόμματος «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος», ότι δεν δύναμαι να δεχτώ «σολομώντειες λύσεις» που δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω παρόμοιες άδικες και ασύστατες συμπεριφορές. Όλοι μας θα κριθούμε στο τέλος από τον μοναδικό κριτή, τον ελληνικό λαό. Και σ’ ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα δίκαια και το καλό των συμπολιτών μου, , αφού δεν δέχομαι να συμπράξω στην εις βάρος μου μεθόδευση την οποία ενορχήστρωσε και υλοποίησε η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, τους ψηφοφόρους του Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Μυλωνάκης: Τόσα χρόνια φίλοι με τον Βελόπουλο, δεν με στήριξε

Μιλώντας στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky το βράδυ της Παρασκευής είπε «είμαι υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον. Από τη στιγμή που κλήθηκα πριν από λίγο σε απολογία από το κόμμα μου για ένα στημένο, μεθοδευμένο, δημοσίευμα προχθεσινό της Kontra». Συνεχίζοντας, σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έγραφε το ρυπαρό, μεθοδευμένο και στημένο αυτό δημοσίευμα ότι η ΝΔ θα πάρει αποστάτες από την Ελληνική Λύση και το ΠΑΣΟΚ και ενέπλεκε το όνομά μου ως πρωτοκλασάτος του κόμματος και ότι θα πάρω μαζί μου δύο ακόμα βουλευτές, την κυρία Αλεξοπούλου και τον κ. Αβδελά για να τους έχω στην ΝΔ αντί ανταλλαγμάτων. Κάποιοι λένε ότι μας έδωσαν μαύρες σακούλες. Και γι' αυτό το δημοσίευμα με κάλεσαν να απολογηθώ» .

«Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει σε εμένα η ΝΔ κάτι τέτοιο, γιατί δεν ενδίδω. Έχω μια ιστορία. Πιλότος τόσα χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να ξαναμπώ στη Βουλή» είπε ο βουλευτής, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα, απάντησε εκφράζοντας παράλληλα και το παράπονό του για τον κ. Βελόπουλο: «Το σκέφτομαι. Θα στείλω υπόμνημα στα όργανα του κόμματος. Παίζεται αν θα είμαι υποψήφιος και από εμένα και από το κόμμα. Παίζεται, διότι όταν δεν σε πιστεύει; Αμέσως δεν πρέπει να διαψεύσει το κόμμα; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος που γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, τόσα χρόνια είμαστε φίλοι με τον Βελόπουλο δεν μπορεί αμέσως να μην με στηρίξει επειδή έγραψε ένας τυχαίος στην φυλλάδα Kontra».

Αβδελάς: Ανίερος πόλεμος για τον εκτροχιασμό της καλπάζουσας δημοσκοπικής ανόδου

Από την πλευρά του ο κ. Αβδελάς με ανάρτησή του στο twitter διαψεύδει τα σενάρια γράφοντας «Οι παρακάτω αστειότητες που παρουσιάζονται ως «έγκυρη δημοσιογραφία» ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και φυσικά η αφοσίωση μου απέναντι τόσο στον πρόεδρος μας @velopky όσο και στους Έλληνες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους, παραμένει ακλόνητη! #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ» ενώ σε δεύτερο tweet γράφει:

«Ο ανίερος πόλεμος κατά της #Ελληνική_Λύση και πλέον κατά και εμού προσωπικά, συνεχίζεται αμείωτος! Προφανής στόχος, ο εκτροχιασμός της καλπάζουσας δημοσκοπικής ανόδου του #Βελόπουλος ! @velopky»

Αλεξοπούλου: Ουδέποτε συμμετείχα, επ' ουδενί λόγο, σε παρασκηνιακές μηχανορραφίες

Σε διάψευση προχώρησε και η κυρία Αλεξοπούλου. Με ανάρτησή της στο facebook γράφει:

«Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ανυπόστατο και ψευδές ανώνυμο δημοσίευμα της εφημερίδας "KONTRA", που αφήνει δηλητηριώδη υπονοούμενα κατά της προσωπικότητάς μου. Ουδέποτε συμμετείχα, επ' ουδενί λόγο, σε παρασκηνιακές μηχανορραφίες που θέτουν υπό αμφισβήτηση την πορεία και την ενότητα του κόμματός μας. Αντιθέτως, με τη συνολική μου παρουσία, εντός και εκτός Βουλής, απέδειξα, με την αρθρογραφία, τις Ερωτήσεις και τις ομιλίες μου στην Ολομέλεια και τις Επιτροπές, ότι ήμουν και θα παραμείνω πιστή στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τον πρόεδρό μας Κυριάκο Βελόπουλο.

Ακόμη και το παλιό γνωστό περιστατικό που επικαλείται το συκοφαντικό δημοσίευμα, δεν είχε καμία πολιτική χροιά και δεν έθιξε κανένα ιδεολογικό ή πολιτικό ζήτημα. Άλλωστε, με την ενωτική μου τελικά κίνηση, να παραμείνω στην κοινοβουλευτική ομάδα και να συνεχίζω τον αγώνα μου για την Ελληνική Λύση, νομίζω έχουν από καιρό, έμπρακτα, διαλυθεί οι όποιες υπόνοιες μπορεί να υπήρξαν.

Αλήθεια, πού είναι οι αποδείξεις για όλα όσα ψευδή επικαλείται ο συκοφάντης αρθρογράφος; Γιατί δεν βγαίνει δημόσια, με το πρόσωπο και το όνομά του, όπως κάνουμε όλοι, να υποστηρίξει με στοιχεία τα όσα αναφέρει; Είναι πραγματικά ντροπή για τη δημοσιογραφία να ακολουθούνται τέτοιες πρακτικές...

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον ωραίο αγώνα μου, για τους ψηφοφόρους της Β1' περιφέρειας Βορείου Τομέα Αθηνών, που με τίμησαν με την ψήφο τους, πάντα στο πλάι του προέδρου μας, Κυριάκου Βελόπουλου και υπό τη σημαία της Ελληνικής Λύσης!»


Ειδήσεις σήμερα:

Μυτιλήνη: «Έπινε και έπαιρνε φάρμακα η γυναίκα που περιέλουσε τον άνδρα της με βενζίνη», λέει ο δικηγόρος της

Μετά από 80 χρόνια εντοπίστηκε ναυάγιο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Καιρός: Βροχές σήμερα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης