Παύλος Μαρινάκης: «Διαγνώστηκα με τη νόσο του Crohn, σίγουρα σοκαρίστηκα»

Παύλος Μαρινάκης: «Διαγνώστηκα με τη νόσο του Crohn, σίγουρα σοκαρίστηκα»

«Έκανα την κλασική ερώτηση εάν θα πεθάνω» πρόσθεσε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας - Δείτε το βίντεο

pavlos_marinakis_nosos_chron
Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και τη νόσο του Crohn, με την οποία και έχει διαγνωστεί.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν του έχει ασκηθεί ποτέ bullying από άλλους πολιτικούς, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

«Δεν μου ασκήθηκε bullying στην πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, στον στενό κύκλο όμως ένιωσα την αμφισβήτηση ότι δηλαδή θα έρθει ο πιτσιρικάς να μας πει τι να κάνουμε. Μπορείς να κάνεις φίλους στην πολιτική, είναι μία καθημερινότητα, μοιράζεσαι πολλές ώρες με συνεργάτες, με φίλους και δένεσαι μαζί τους» απάντησε.

Σχετικά με τη νόσο του Crohn, είπε: «Διαγνώστηκα με τη νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο, σίγουρα σοκαρίστηκα και έκανα την κλασική ερώτηση εάν θα πεθάνω. Μετά τη διάγνωση της νόσου, πολλά πράγματα μέσα μου έγιναν διαφορετικά προς το καλό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs36hqy3b19l)


Ειδήσεις σήμερα:


Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στην Πιερία και την μετέφερε 60 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο μέχρι Χαλκδηδόνα!

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια έγινε αισθητός στην Αττική

Το διάγγελμα Μητσοτάκη για τις εκλογές: Καθαρές λύσεις στην ηγεσία της χώρας, επιβάλλεται πολιτική σταθερότητα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης