Παύλος Μαρινάκης: Επισκέφθηκε τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Παύλος Μαρινάκης: Επισκέφθηκε τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε βόλτα και στη λαϊκή αγορά συνομιλώντας με εμπόρους και πολίτες

μαρινακης832
Τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Υγείας και Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Ζωή Ράπτη, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μένιο Κορομηλά, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών Σπύρο Αβραμάκο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φιλοθέης-Ψυχικού, Γιάννη Παπαγεωργίου.

φιλοθεη1
φιλοθεη3


Ξεκινώντας την επίσκεψη ο Γραμματέας της ΝΔ βρέθηκε στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποίησε μια συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συνομιλώντας για τα θέματα, τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται καθώς και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της περιοχής.

Κλείσιμο
φιλοθεη4
φιλοθεη5


Στην σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Σινανιώτου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Ζέππου, Μίνα Μελισσουργού, Δημήτρης Φωτιάδης, Νίκος Ζερβός, Γιώργος Παπαχρόνης και Αλίκη Γκιζέλη και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δελακουρίδης.

φιλοθεη8
φιλοθεη9


Επόμενος σταθμός ήταν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Φιλοθέης-Ψυχικού όπου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού συνομίλησαν με στελέχη του κόμματος και κατόπιν έκαναν βόλτα στη λαϊκή αγορά της περιοχής συνομιλώντας με εμπόρους και πολίτες.

φιλοθεη6
φιλοθεη7


Ακολούθησε μια συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τον Δήμο, καθώς και άλλες περιοχές από την περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε με αφορμή την επίσκεψη:

«Εδώ και ένα χρόνο κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε μαζί με τον Στέλιο Κονταδάκη, τους βουλευτές και τα στελέχη μας σε τουλάχιστον ένα Δήμο της Αττικής και έναν νομό της Περιφέρειας. Σήμερα, συναντήσαμε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για την πόλη τους, όπως ο Δήμαρχος και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Μέσα σε τριάμισι χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη χώρα προς το καλύτερο. Παρά τις μεγάλες κρίσεις και τις δυσκολίες, πήγαμε μπροστά. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Οι Έλληνες πολίτες θα αξιολογήσουν το έργο και τα αποτελέσματα της πολιτικής της Κυβέρνησης και, κόντρα στο ψέμα και τις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης, θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη και τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντάς του ισχυρή εντολή για τη διακυβέρνηση του τόπου».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης