Άδωνις Γεωργιάδης: Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το Καλάθι του Νονού - «Το χιούμορ πάντα μου άρεσε»

Άδωνις Γεωργιάδης: Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το Καλάθι του Νονού - «Το χιούμορ πάντα μου άρεσε»

Το μέτρο θα ισχύσει από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου

gewrgiadis-kalathi
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το «καλάθι του νονού» που θα ισχύσει από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου καθώς κατατέθηκε και η σχετική τροπολογία στη Βουλή.

Με αφορμή το νέο «καλάθι» οι Ράδιο Αρβύλα ετοίμασαν ένα σατιρικό βίντεο με αναφορές στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και παραλληλισμούς με τη γνωστή σειρά ταινιών «Ο Νονός».

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το «Καλάθι του Νονού αλλά των Νονών»…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτικής» έγραψε στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.



Δείτε το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το καλάθι του νονού:

Ράδιο Αρβύλα | Το καλάθι του νονού | Top Επικαιρότητας (20/3/2023)
Κλείσιμο


Τι θα περιλαμβάνει το «Καλάθι του Νονού»

Το μέτρο, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μία επανάληψη του μέτρου «καλάθι του Άη Βασίλη» που είχε τεθεί τα περασμένα Χριστούγεννα, θα ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη 29 του μήνα με στόχο οι εταιρείες που θα συμμετέχουν σε αυτό να προσφέρουν παιχνίδια, λαμπάδες και πασχαλινά σοκολατοειδή σε μειωμένες τιμές

Συγκεκριμένα το «Καλάθι του Νονού» θα περιλαμβάνει

  • -Λαμπάδα με παιχνίδι.
  • -Πασχαλινά σοκολατειδή (αυγά κοκ)
  • -Επιτραπέζια/Παζλ
  • -Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)
  • -Βρεφικά παιχνίδια
  • -Φιγούρες δράσης
  • -Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια)
  • -Οχήματα
  • – Τηλεκατευθυνόμενα
  • - Ηλεκτρονικά παιχνίδια
  • -Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα)
  • -Λούτρινα
  • -Μουσικά παιχνίδια
«Το "καλάθι του Αη Βασίλη" δούλεψε πολύ καλά. Θεωρούμε ότι το ίδιο θα γίνει και με το "καλάθι των νονών". Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε στα παιδιά αυτή την περίοδο παιχνίδια και εορταστικά είδη στις καλύτερες τιμές ώστε να μη στερηθεί κάποιο», δήλωσε χθες κατά την παρουσίαση του νέου «καλαθιού» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο «καλάθι των νονών» αναμένεται να συμμετέχουν υποχρεωτικά επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1 εκατ. ευρώ. Από εκεί και έπειτα όμως μπορούν να συμμετάσχουν και μικρότερες επιχειρήσεις. Γι αυτό, όπως εξήγησε ο ΓΓ Εμπορίου κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος δεν είναι υποχρεωτικό όλες οι επιχειρήσεις να παρουσιάσουν ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία του καλαθιού αλλά «όποια κατηγορία προϊόντων διαθέτουν».

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να κοινοποιούν τις λίστες με τα προϊόντα ανά κατηγορία ως το πρωί κάθε Τετάρτης και θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι έχουν επαρκές απόθεμα. Επίσης θα υποχρεούνται να τοποθετήσουν ειδικό σήμα, το οποίο έχει ετοιμαστεί και το οποίο φιλοξενεί ένα πασχαλινό λαγουδάκι

Σημειώνεται πως τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο μέτρο θα ελέγχονται κατά προτεραιότητα απ’ τα κλιμάκια του ΔΙΜΕΑ. Ο έλεγχος θα γίνεται επί του περιθωρίου κέρδους που θα εμφανίζουν οι αλυσίδες επί των συγκεκριμένων προϊόντων που θα εντάξουν στο καλάθι. Εάν το περιθώριο κέρδους είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο πέρυσι, τότε θα επιβάλλεται πρόστιμο. Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο προϊόν δεν πωλείτο απ’ την αλυσίδα πέρυσι, τότε θα λαμβάνεται υπόψη συγγενές προϊον.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης