Συνάντηση Δένδια με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο

Συνάντηση Δένδια με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο

Συζήτησαν για τις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

dendias9_99
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο (UfM) Νάσερ Καμέλ πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο του Dubrovnik Forum.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τις κοινές προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο και για συνεργασία στην Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Στο περιθώριο του Dubrovnik Forum ο Νίκος Δένδιας είχε επίσης σύντομη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας Γκόρνταν Γκρλιτς Ράντμαν.

Ο κ. Δένδιας τον ευχαρίστησε για τη θερμή φιλοξενία, ενώ συζήτησαν για την περαιτέρω εμβάθυνση των δεσμών Ελλάδας και Κροατίας, υπό το φως της φετινής 30ης επετείου σύναψης διπλωματικών σχέσεων, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης