Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαστε με τον άνθρωπο» απαντά στις αντιδράσεις για την αντιπολεμική συναυλία

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαστε με τον άνθρωπο» απαντά στις αντιδράσεις για την αντιπολεμική συναυλία

Πήραν «φωτιά» τα social media γιατί η τραγουδίστρια στράφηκε γενικώς κατά του ιμπεριαλισμού - «Δεν υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί, με χαροποιεί που υπάρχει τόσος κόσμος εδώ, να στηρίξει αυτή τη μέρα» είπε η Νατάσσα Μποφίλιου

mpofiliou3
H συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, λέγοντας πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις σε χρήστες των social media.

Χθες στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τη
 Νατάσσα Μποφίλιου να βγαίνει με υψωμένη τη γροθιά και να λέει: «Γεια σας αδέρφια. Είμαστε με τον άνθρωπο».  «Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας», είχε πει πριν από μερικές μέρες στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια προκαλώντας αντιδράσεις  στο Twitter με κάποιους χρήστες να στέκονται στο πλευρό της και κάποιους απέναντί της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγο πριν από τη συναυλία, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε κάποιες νέες δηλώσεις για την απόφασή της, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη δημοσίευση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

«Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη η θέση μου. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε. Νομίζω η μόνη θέση που δε θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Αυτό. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που να με στενοχωρεί. Υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη μέρα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikbq922i2qp)



Δείτε βίντεο: Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαστε με τον άνθρωπο» απαντά στις αντιδράσεις για την αντιπολεμική συναυλία
Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαστε με τον άνθρωπο» απαντά στις αντιδράσεις για την αντιπολεμική συναυλία


Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: Βοηθήστε να σταματήσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή γιατί μετά... οι Ρώσοι θα έρθουν σε σας

Ακρίβεια - Οικονόμου: Οι πολίτες θα πληρώνουν τη βενζίνη φθηνότερα από την τιμή της αντλίας

Κρήτη: Η βάφτιση στο Ηράκλειο που έγινε viral γιατί άρπαξε... φωτιά η νονά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης