Λοβέρδος: Μου έλειψε πολύ η Βουλή

Λοβέρδος: Μου έλειψε πολύ η Βουλή

Ο βουλευτής μετείχε στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας – Πώς σχολίασε τη μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασςίες το προηγούμενο διάστημα

loverdos_vouli
Στην Ολομέλεια της Βουλής και στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και στην ενημέρωση που παρέχει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας, βρέθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της εσωκομματικής μάχης του Κινήματος Αλλαγής.

Ο τομεάρχης του κόμματος για θέματα εξωτερικής πολιτικής λαμβάνοντας το λόγο είπε αρχικά «μετά από 2 – 3 μήνες έντασης είμαι και πάλι στην Εθνική Αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου είχε λείψει πολύ» σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασίας το προηγούμενο διάστημα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος έκανε ειδική αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας «υπάρχει καθυστέρηση να έρθουν εδώ τα δύο κείμενα για κύρωση. Την καταλαβαίνω την καθυστέρηση αυτή στο μέτρο που έχετε αμφιβολίες για την συνοχή της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Δεν καταλαβαίνω όμως ποια είναι η θέση και στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδια τη συμφωνία. Δεν έχω δει εκθέσεις προόδου. Δεν καταλαβαίνω που το πάτε και αν έχετε προσαρμοστεί στην λογική του 2018 που έλεγε ας υπογράψουμε ότι να είναι. Συνεχίζεται να ακούγεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πρότυπο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Λέμε «όχι» . Θέλουμε ξεκάθαρες εξηγήσεις για το θέμα αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Πορεία φοιτητών και αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Γρηγορόπουλου


Ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 12 θανάτους ζητάει και τα... ρέστα: «Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;», φώναξε στο δικαστήριο


Οικονόμου: 59.864 ραντεβού για εμβολιασμό πρώτης δόσης από τους άνω των 60 σε πέντε μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης