ΚΙΝΑΛ: Επιχειρεί να αφήσει ισχυρό «αποτύπωμα» στη διαδικασία εμβολιασμού

ΚΙΝΑΛ: Επιχειρεί να αφήσει ισχυρό «αποτύπωμα» στη διαδικασία εμβολιασμού

«Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε», είναι το κεντρικό σύνθημα της Καμπάνιας που ξεκινά σήμερα το Κίνημα Αλλαγής και την οποία θα υποστηρίξουν με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος

kinal_-_embolio
Ισχυρό «αποτύπωμα» στην εμβολιαστική διαδικασία επιχειρεί να αφήσει το Κίνημα Αλλαγής καλώντας τους πολίτες να αξιοποιήσουν το βασικό «όπλο» κατά της πανδημίας.

Τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και το σύνολο των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής επιμένουν με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις να κινητοποιήσουν και να πείσουν όλους, όσοι διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις να προσέλθουν «εδώ και τώρα» στα εμβολιαστικά κέντρα.

«Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε», είναι άλλωστε το κεντρικό σύνθημα της Καμπάνιας που ξεκινά σήμερα το Κίνημα Αλλαγής και την οποία θα υποστηρίξουν με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος. «Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν», λέει χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά η οποία με αφορμή την σημερινή περιοδεία της στη Μεσσηνία συνεχάρη τον Μητροπολίτη της περιοχής για το ότι πήρε δημόσια θέση υπέρ του εμβολιασμού.

«Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου», τόνισε με δήλωσή της η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να φτάσει το κάλεσμα-μήνυμα δια των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ σε κάθε γωνιά της χώρας.

Με την πρεμιέρα της καμπάνιας το ΚΙΝΑΛ στοχεύει συγκεκριμένα στο να προτρέψει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αντιληφθούν το εμβόλιο ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Όπως εξηγούν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, την καμπάνια υποστηρίζουν γραφιστικές εφαρμογές και βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ραδιοφωνικό σποτ, ειδικό πανό που αναρτήθηκε στην πρόσοψη των γραφείων τους (Χαριλάου Τρικούπη 50) και ειδικό έντυπο σε τρεις παραλλαγές, που θα διανεμηθεί στις νομαρχιακές επιτροπές και κατόπιν στους πολίτες. Το δε υλικό της καμπάνιας θα αναρτάται σταδιακά στο εξής: Νοιαζόμαστε-Εμβολιαζόμαστε - Κίνημα Αλλαγής (kinimaallagis.gr).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οι υποψήφιοι για την ηγεσία, Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης, βουλευτές και στελέχη έχουν από την αρχή της δημόσιας συζήτησης ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των γιατρών και των νοσηλευτών- μάλιστα η κυρία Γεννηματά είχε υπογραμμίσει με αφορμή, σχετικά πρόσφατη, δήλωση του πρωθυπουργού ότι «είναι αργά ο Σεπτέμβρης για την συγκεκριμένη απόφαση».


Ειδήσεις σήμερα: 

Αρκουμανέας: Τρομακτικός ο ρυθμός μετάδοσης της μετάλλαξης Δέλτα - Νοσούν περισσότερο οι νέοι

Στη Βουλή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός - Το βλέμμα των ειδικών στραμμένο στα νησιά

Στο Φανάρι ο Τσιόδρας - Θα μιλήσει για την πανδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης