Χριστοδουλάκης από Ελασσόνα: Προέχει η άμεση στήριξη των ανθρώπων, χωρίς καθυστέρηση

Χριστοδουλάκης από Ελασσόνα: Προέχει η άμεση στήριξη των ανθρώπων, χωρίς καθυστέρηση

Kλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τα χωριά Δαμάσι και Μεσοχώρι, καθώς και το συντονιστικό που έχει στηθεί στο στρατόπεδο Τυρνάβου

xristodoulakis__1_
Kλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον αρμόδιο Βουλευτή για θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Καμίνη, την Βουλευτή της ΠΕ Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε το νομό Λάρισας και τις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά Δαμάσι και Μεσοχώρι, καθώς και το συντονιστικό που έχει στηθεί στο στρατόπεδο Τυρνάβου, για να δηλώσουν την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους πληγέντες, αλλά και την δέσμευση μας ότι θα λάβουμε όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τα άμεσα μέτρα στήριξης τους.

xristodoulakis__5_
xristodoulakis__4_


Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα οι καταστροφικές πλημμύρες, τώρα ο ισχυρός σεισμός και οι καταστροφές.

Η πίεση που δέχεται εν μέσω πανδημίας η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας, της Λάρισας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

xristodoulakis__1_


Το πρώτο που προέχει είναι η στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί. Άμεση στήριξη τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών, όσο και για την επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Χωρίς τα λάθη και τις καθυστερήσεις που χαρακτηρίζουν τις κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, δίπλα στους πληγέντες, και θα συνεχίσει πιέζοντας στη Βουλή για να γίνουν όλα τα αναγκαία μέτρα πράξη.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του δημοτικού σχολείου Δαμασίου, που με την ψυχραιμία τους κατόρθωσαν να οδηγήσουν με ασφάλεια τους 63 μαθητές εκτός του ετοιμόρροπου κτιρίου. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, σήμερα, πιθανώς, η συζήτηση θα ήταν τραγικά διαφορετική».

Κλείσιμο
xristodoulakis__2_
xristodoulakis__3_


Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολές Μαρτίου: Διαθέσιμη η υποβολή δηλώσεων με μια ημέρα καθυστέρηση

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του

Κερατσίνι: Μητέρα κατήγγειλε συγγενή του πρώην συζύγου της για ασέλγεια στην 5χρονη κόρη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης