Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε… Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», αποκάλυψε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 

klewn-grigoriadis34
Σε αποκάλυψη πως ήταν αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης στην Βουλή, αναφέροντας πως «Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε… Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Δίνοντας διευκρινίσεις για παλαιότερη τοποθέτησή του κατά την οποία υποστήριξε για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου πως «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο επι τόσα έτη δεν προχώρησε σε καταγγελία, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλαμε» για να προσθέσει όμως ότι με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους θα κινδύνευαν να κατηγορηθούν για δυσφήμιση.

«Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο» είπε σε άλλο σημείο για να επιτεθεί παράλληλα στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη λέγοντας «η κυρία Μενδώνη ενώ έλεγε πως τον γνώρισε 3 μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος να μας πει την περασμένη Παρασκευή ότι είναι απολύτως προσωπική της επιλογή».

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜεΡΑ25 «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα; Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδία;»

Ειδήσεις σήμερα: 

Δερμιτζάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Επιδημικά είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο

Γιατί ο Κουφοντίνας πήρε δικηγόρο και τον Σοφό - Μαίνεται η κόντρα για την απεργία πείνας

Κεραμεικός: Συνελήφθη 28χρονος για κλοπές και ληστείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης