LIVE

Κορωνοϊός

Στο ΚΑΤ ο Μητσοτάκης – Εγκαινίασε 30 νέα κρεβάτια ΜΕΘ: «Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις»

kyesjlk

Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - «Η πανδημία αποτελεί μια ευκαιρία να κάνουμε ότι δεν κάναμε τόσα χρόνια», είπε ο πρωθυπουργός

«Η πανδημία αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν εξαιρώ κανέναν από αυτή την αυτοκριτική. Να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το μετατρέψουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το ενισχύσουμε σε υποδομές, να το ενισχύσουμε σε ανθρώπους. Να προσλάβουμε παραπάνω προσωπικό, να ανταμείψουμε καλύτερα το υφιστάμενο προσωπικό, να εκπαιδεύσουμε καλύτερα το υφιστάμενο προσωπικό, έτσι ώστε η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας να αισθάνονται ασφαλείς όταν πρόκειται για την υγεία τους», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ξενάγησή του στις νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττι\
που αναπτύχθηκαν έπειτα από δωρεά - μέρους της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Πρόσθεσε δε πως η πολιτεία με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα θα αξιοποιεί όλες τις ιδιωτικές χορηγίες με ορθό τρόπο και σωστό σχεδιασμό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c90l7zvrarq1-se)

kyriakos_mitsotaskis

«Εσείς να δίνετε το παράδειγμα του εμβολιασμού»

Ο πωθυπουργός σημείωσε ότι: «θέλω, να επαναλάβω πόσο σημαντικό είναι εσείς οι υγειονομικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, υποστηρικτικό προσωπικό να δίνετε πρώτοι το παράδειγμα του εμβολιασμού. Γνωρίζουμε πια, υπεράνω οποιασδήποτε αμφιβολίας, ότι τα εμβόλια τα οποία εγκρίνονται είναι ασφαλή πάνω απ’ όλα αλλά είναι και αποτελεσματικά. Αποτελεσματικά ως προς τη δραστική μείωση της πιθανότητας να ασθενήσει κανείς, αλλά και αποτελεσματικά ως προς τη βαρύτητα ή μάλλον την ηπιότητα της νόσου στην απευκταία περίπτωση που κάποιος ο οποίος έχει εμβολιαστεί τελικά αρρωστήσει. Και είναι πολύ σημαντικό εσείς πάνω απ’ όλα να δίνετε το σωστό παράδειγμα. Η Πολιτεία δεν μπορεί σε αυτήν την περίπτωση να δράσει κατασταλτικά ούτε και θα ήταν σωστό, αλλά θέλω να επικαλεστώ την κοινή λογική ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ταγμένοι στην υπηρεσία, να προστατεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό το οποίο διαθέτουμε και είναι η ανθρώπινη υγεία. Τώρα που έχουμε περισσότερα δεδομένα παρακαλώ αυτούς οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί στο παρελθόν, να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά. Και ζητώ και από εσάς -που στην πλειοψηφία σας έχετε εμβολιαστεί- να μιλήσετε στους συναδέλφους σας και να εξηγήσετε γιατί αυτή είναι η σωστή επιλογή για να προστατεύσουν τους εαυτούς σας αλλά και τους ανθρώπους που περιθάλπουν σε καθημερινή βάση».
mitstiaks22

«Εντός του 2021 επιτυγχάνουμε το στόχο που θέσαμε»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «αυτό που βλέπετε σήμερα εδώ στο ΚΑΤ, μια υποδειγματική, υπερσύγχρονη μονάδα με 30 κρεβάτια, είναι ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής δωρεάς που κάνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τον οποίον είχαμε εξαρχής θέσει και ο οποίος αποτελούσε προσωπική μου δέσμευση. Εντός ενός έτους η χώρα να βρεθεί στο μέσο ευρωπαϊκό όρο σε σχέση με τα κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας ως ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού. Αυτόν τον στόχο θα τον πετύχουμε. Και είναι πολύ σημαντικό να τον πετύχουμε, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε σήμερα αυτήν την πανδημία, που όπως σωστά είπε ο Ανδρέας (Δρακόπουλος) είναι ένας πόλεμος αυτός στον οποίο βρισκόμαστε, είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα».

Δήλωση του Ανδρέα Δρακόπουλου, Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

O πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέας Δρακόπουλος, στη δήλωσή του μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η υγεία είναι ένα αναγκαίο αγαθό για όλους τους ανθρώπους. Αυτό μας υπενθύμισε με τον πιο σκληρό τρόπο η πανδημία που όλος ο πλανήτης βίωσε τον προηγούμενο χρόνο και συνεχίζει, δυστυχώς, να βιώνει και σήμερα. Χτίζοντας πάνω στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, είμαστε παρόντες και προσπαθούμε, στο μέτρο του δυνατού, να υποστηρίζουμε την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Είτε πρόκειται για τη δωρεά μας για τη δημιουργία χώρων για την προσθήκη 175 κλινών ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα είτε για την Πρωτοβουλία του ΙΣΝ για την Υγεία, ύψους άνω των €400 εκατομμυρίων, για τη χρηματοδότηση σειράς έργων υποδομών και εκπαίδευσης. Γιατί ακόμη και αν η υγεία δεν είναι δεδομένη για κανέναν, η πρόσβαση στην υγεία πρέπει να είναι δεδομένη για όλους».

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν και συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, αρμόδιος για τις υπηρεσίες Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Βουλευτής της ΝΔ και Διευθυντής της Γ’ Πανεπιστημιακής Oρθοπαιδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, Σπύρος Πνευματικός, ο Διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο Διευθυντής της ΜΕΘ, Ιωάννης Αλαμάνος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ευχαριστώντας τους για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το αποτύπωμα της δωρεάς

Η συγκεκριμένη δωρεά ύψους €16,5 εκατομμυρίων, η οποία περιλαμβάνει και ένα πενταετές πρόγραμμα εκπαίδευσης γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ, είναι μέρος της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης, ύψους $100 εκατομμυρίων, που ανακοίνωσε το ΙΣΝ τον Απρίλιο του 2020, ανταποκρινόμενο στις σοβαρές προκλήσεις που έθεσε σε ολόκληρο τον πλανήτη η πανδημία. Μέχρι στιγμής, το ΙΣΝ έχει διαθέσει 176 δωρεές συνολικού ύψους €79,9 εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση των συνεπειών. Στην Ελλάδα, έχουν διατεθεί παραπάνω από €32,2 εκατομμύρια που στοχεύουν στην ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, και στην καταπολέμηση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

30 νέες κλίνες σε πλήρη ανάπτυξη

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την παρούσα δωρεά, το νοσοκομείο ΚΑΤ διέθεσε περίπου 1.700 τ.μ σε ένα χώρο που μέχρι πρότινος παρέμενε αναξιοποίητος λόγω σύνθετων τεχνικών προβλημάτων τα οποία και αντιμετωπίστηκαν στα πλαίσια του έργου. Έτσι, στον συγκεκριμένο χώρο θα λειτουργήσουν σταδιακά 30 νέες κλίνες ΜΕΘ οι οποίες θα προστεθούν στις ηδη υπάρχουσες -28- κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου. Αναλυτικότερα, η νέα μονάδα περιλαμβάνει 22 κλίνες ΜΕΘ, 8 κλίνες μόνωσης ΜΕΘ, γραφεία ιατρών, αίθουσα σεμιναρίων, χώρο ανάπαυσης προσωπικού καθώς και χώρο ενημέρωσης συγγενών.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που εξοπλίζει τη μονάδα προέρχεται κυρίως από δωρεές κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και προμήθειας του ελληνικού δημοσίου. Είναι τελευταίας τεχνολογίας παρέχοντας στους ασθενείς την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Ακόμη, εκτός από την ανακαίνιση του χώρου που θα λειτουργήσουν οι νέες ΜΕΘ, πραγματοποιήθηκαν επιπλέον εργασίες όπως αντιπλημμυρικά έργα και έργα βελτίωσης των υποδομών του νοσοκομείου. Η εκτέλεση των εργασιών πραγματοποιήθηκε σε πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

Το προσωπικό που θα εξοπλίσει τη συγκεκριμένη μονάδα προέρχεται από την ενίσχυση που έχει πραγματοποιηθεί στο ΕΣΥ, το προσωπικό του οποίου πριν την πανδημία ήταν περίπου 88.500 άτομα και σήμερα έχει ξεπεράσει τις 100.000 άτομα. Προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται και καταρτίζεται συνεχώς. Η αύξηση των κλινών ΜΕΘ θωρακίζει περαιτέρω το ΕΣΥ και ταυτόχρονα αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ολόκληρη η δήλωση του Πρωθυπουργού:

«Εκ μέρους όλων των Ελληνίδων, όλων των Ελλήνων, αλλά και εκ μέρους των εργαζόμενων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, γιατρών, νοσηλευτών, υποστηρικτικό προσωπικό, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στον Πρόεδρό του τον Ανδρέα Δρακόπουλο.

Για ακόμα μια φορά, όταν η Ελληνική Πολιτεία χρειάστηκε στήριξη, το Ίδρυμα προσέτρεξε και υποστήριξε την κατασκευή μόνιμων κρεβατιών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας σε πολλά ελληνικά νοσοκομεία.

Αυτό που βλέπετε σήμερα εδώ στο ΚΑΤ, μια υποδειγματική, υπερσύγχρονη μονάδα με 30 κρεβάτια, είναι ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής δωρεάς που κάνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τον οποίον είχαμε εξαρχής θέσει και ο οποίος αποτελούσε προσωπική μου δέσμευση. Εντός ενός έτους η χώρα να βρεθεί στο μέσο ευρωπαϊκό όρο σε σχέση με τα κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας ως ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού.

Αυτόν τον στόχο θα τον πετύχουμε. Και είναι πολύ σημαντικό να τον πετύχουμε, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε σήμερα αυτήν την πανδημία, που όπως σωστά είπε ο Ανδρέας είναι ένας πόλεμος αυτός στον οποίο βρισκόμαστε, είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα. Είπαμε εξαρχής ότι η πανδημία αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν εξαιρώ κανέναν από αυτήν την αυτοκριτική.

Να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το μετατρέψουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το ενισχύσουμε σε υποδομές, να το ενισχύσουμε σε ανθρώπους. Να προσλάβουμε παραπάνω προσωπικό, να ανταμείψουμε καλύτερα το υφιστάμενο προσωπικό, να εκπαιδεύσουμε καλύτερα το υφιστάμενο προσωπικό, έτσι ώστε η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας να αισθάνονται ασφαλείς όταν πρόκειται για την υγεία τους.

Όπως είδατε ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ επωνύμων, ανώνυμων μεταξύ πλουσίων μεταξύ φτωχών, χτυπάει όλους ανεξαίρετα και όλοι προσέτρεξαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για να αντιμετωπίσουν τα πιο βαριά περιστατικά και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρά την πίεση, ανταπεξήλθε.

Θέλω και τώρα, ακόμα μια φορά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους. Θέλω να θυμίσω ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκτός από την υποστήριξη σε υποδομές, έχει κάνει και μία κίνηση οικονομικής ενίσχυσης όσων βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης του κορονοϊού και θέλω να ξέρετε ότι, όταν με το καλό τελειώσει αυτή η περιπέτεια, η ελληνική Πολιτεία θα είναι συνεπής και θα ανταμείψει αυτούς οι οποίοι εργάστηκαν, υπερέβαλαν εαυτόν και μας έβγαλαν όλους, ως χώρα, ασπροπρόσωπους.

Θέλω, επίσης, να επαναλάβω κλείνοντας πόσο σημαντικό είναι εσείς οι υγειονομικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, υποστηρικτικό προσωπικό να δίνετε πρώτοι το παράδειγμα του εμβολιασμού. Γνωρίζουμε πια, υπεράνω οποιασδήποτε αμφιβολίας, ότι τα εμβόλια τα οποία εγκρίνονται είναι ασφαλή πάνω απ’ όλα αλλά είναι και αποτελεσματικά. Αποτελεσματικά ως προς τη δραστική μείωση της πιθανότητας να ασθενήσει κανείς, αλλά και αποτελεσματικά ως προς τη βαρύτητα ή μάλλον την ηπιότητα της νόσου στην απευκταία περίπτωση που κάποιος ο οποίος έχει εμβολιαστεί τελικά αρρωστήσει. Και είναι πολύ σημαντικό εσείς πάνω απ’ όλα να δίνετε το σωστό παράδειγμα.

Η Πολιτεία δεν μπορεί σε αυτήν την περίπτωση να δράσει κατασταλτικά ούτε και θα ήταν σωστό, αλλά θέλω να επικαλεστώ την κοινή λογική ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ταγμένοι στην υπηρεσία, να προστατεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό το οποίο διαθέτουμε και είναι η ανθρώπινη υγεία.

Τώρα που έχουμε περισσότερα δεδομένα παρακαλώ αυτούς οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί στο παρελθόν, να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά. Και ζητώ και από εσάς -που στην πλειοψηφία σας έχετε εμβολιαστεί- να μιλήσετε στους συναδέλφους σας και να εξηγήσετε γιατί αυτή είναι η σωστή επιλογή για να προστατεύσουν τους εαυτούς σας αλλά και τους ανθρώπους που περιθάλπουν σε καθημερινή βάση.

Τελειώνοντας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση του νοσοκομείου, δεν είναι εύκολο ξέρετε να ολοκληρώνονται τέτοια έργα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το είδαμε και στο «Σωτηρία», το είδαμε και στο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη, το βλέπουμε εδώ στο ΚΑΤ σε λίγους μήνες να λειτουργεί μία μονάδα σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού στελέχωσης, χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη δουλειά και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε μέχρι που να παραδοθεί πλήρως αυτή η μονάδα. Και όταν με το καλό περάσει ο COVID και το ΚΑΤ επιστρέψει σε αυτό που είναι -το κορυφαίο νοσοκομείο διαχείρισης τραύματος και βαριών ορθοπεδικών περιστατικών- η μονάδα αυτή θα αξιοποιηθεί και πάλι και θα τεθεί στη διάθεση όλων των Ελλήνων πολιτών. Ελπίζω, για να κάνω και κλείνοντας μία σύνδεση με μία παρουσίαση την οποία κάναμε χθες, με πολύ λιγότερα τροχαία ατυχήματα ώστε να μη χρειάζεται να περιθάλπτονται αδίκως, ασκόπως κυρίως νέα παιδιά τα οποία τραυματίζονται πολύ βαριά στο δρόμο.

Και πάλι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, Ανδρέα, σε εσένα, σε όλα τα στελέχη του Ιδρύματος, προσδοκούμε σε μία πολύ ισχυρή συνεργασία καθώς δρομολογούνται πάρα πολύ σημαντικές δωρεές. Αναφέρω ενδεικτικά τα μεγάλα νοσοκομεία, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, αλλά και τα καινούργια αεροσκάφη και ελικόπτερα τα οποία ετοιμαζόμαστε να παραλάβουμε εντός του έτους τα οποία θα δώσουν στο ΕΚΑΒ τη δυνατότητα να κάνουν διακομιδές χωρίς να επιβαρύνεται η Πολεμική Αεροπορία με ταχύτητα και με ασφάλεια κάτι τόσο σημαντικό για μία χώρα με τα ιδιαίτερα νησιώτικα χαρακτηριστικά της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο Ίδρυμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους που θα βρουν σε αυτόν το χώρο την ποιότητα ως προς τα μηχανήματα, ως προς τον εξοπλισμό, ως προς τους χώρους ξεκούρασης, ως προς τα αποδυτήρια που τους, που σας αξίζει, πραγματικά».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Συναγερμός» για ΜΕΘ, Αττική, Θεσσαλονίκη: 78% πάνω τα ενεργά κρούσματα την τελευταία εβδομάδα!α

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Η Ντέμι Μουρ «έσπασε τη σιωπή» της για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στην πασαρέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (16)

ΤΡΕΛΗ

ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΟΥΧΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΤ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Νίκος Αδιόριστος γιατρός

Χωρίς διορισμούς γιατρών θα σαπίσουν οι ΜΕΘ, σαν τα έργα Ολυμπιακών αγώνων και ο νοών νοήτο.

ασχετοσύνη

με όσους διορισμούς έχουν γίνει ή είναι σε εξέλιξη έχουν σχεδόν εξαντληθεί στην ελληνική αγορά όσοι έχουν τα προσόντα να τρέξουν ΜΕΘ. Γι'αυτό και διαμαρτύρονται από τα ιδιωτικά νοσοκομεία που τους παίρνουν τους εξειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτές για τις ΜΕΘ. Νέοι που ενδιαφέρονται πρέπει αναγκαστικά να περάσουν από 18μηνη εκπαίδευση. Έχουν εξηγηθεί αυτά επαρκώς από καθηγητές και ειδικούς τους περασμένους μήνες. Αλλά το παραμύθι του αδιόριστου και των κενών ΜΕΘ καλά κρατεί

μνήμη χρυσόψαρου

έχουν όσοι κατηγορούν ότι εγκαινιάζει έργα που χρηματοδοτήθηκαν από δωρητές. Που πήγαν χιλιάδες δωρεές τις περασμένες δεκαετίες? Σε ποιες τσέπες? Γεια σου Πολλάκη αλεπού που δουλεύεις που και που

πανικός

έχει πιάσει την αντιπολίτευση από την αριστερά μέχρι τη δεξιά γιατί γίνονται πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει δεκαετίες πριν. Και αφήστε τους συνδικαλιστές που μάλιστα μένουν ανεμβολίαστοι γιατί είναι ως γνωστόν παντογνώστες και μικροί θεοί να σκούζουν

είστε για γέλια

ευτυχώς πού υπάρχουν και οι δωρητές?? και εγκαινιάζετε κανα εργάκι....μονο να τρωτε ειστε.

Q

Ο Κορωνοιος δεν κανει διακρισεις. Εσεις γιατι κανετε? Απο τη μια ριχνετε με το κιλο τα προστιμα αμα δειτε κορωνοπαρτι, η δυο ατομα περισσοτερα σε καταστημα. Απο την αλλη ομως, παλι το κανανε το κορωνοπαρτι τους χτες οι υποστηρικτες του Κουφοντινα και εσεις κλασσικα στην ασυλια. Ουτε συλληψεις, ουτε προστιμα, τιποτα! Τα ιδια και χειροτερα για τους λαθρομεταναστες που κυκλοφορουν, χωρις κανενα μετρο προστασιας και με την δικια σας ανοχη. Οταν λεμε για τηρηση των μετρων να το εννοουμε. Ακομα και ο ιδιος ο Κουλης! Εκτος απο τοτε με το Πολυτεχνειο που μεχρι και αυτος αγνοησε το απαγορευτικο που ο ιδιος ειχε εκδωσει, προκειμενου να παει να καταθεσει στεφανι... ακομα και τωρα δεν κραταει καθολου αποστασεις. Απαγορευει σε εμας την μετακινηση απο νομο σε νομο, ενω ο ιδιος παει οπου του καπνισει. Την μια επισκεπτεται νοσοκομειο και οπως βλεπουμε δεν κραταει τις αποστασεις, αυριο θα παει σε κανα γηροκομειο και μετα θα αναρωτιομαστε απο που την αρπαξαν τα γεροντακια. Ο Κορωνοιος δεν κανει διακρισεις... η κυβερνηση ομως μονο απο διακρισεις ξερει! Και φυσικα κατι τετοια δεν τα ακουμε απο τους υποτιθεμενους ειδικους. Πηρανε πτυχια για να ασκουν αλα καρτ το επαγγελμα τους!

Ο Ελληνας φορολογουμενος

Πληρωσε για Rafale μαχητικό! Εκει ας κανει εγκαίνια ο Μητσοτάκης. Τις ΜΕΘ μπορει να τις εγκαινιάσουν οι εν ζωη Νιαρχοι μιας και προκειται για ιδιωτική δικη τους πρωτοβουλια . Πρόεδρε ακυρη η εμφανιση σου, αντιγραφείς τους μαϊντανούς κ εσυ

τα τω καισαρι τω καίσαρι...

Μπράβο στον Νιάρχο. Ουστ στον άχρηστο μασκετμπολιστα και στον βατραχάνθρωπο.

τζιντζιμιτζιχόντζιρας

εγκαινιαζει δωρεά που εκανε ιδιωτικος φορέας! τι αλλο θα δουμε!

Παναγης

Αφού δε κάνει διακρίσεις γιατι άνοιξες όλα τα σχολεία αριστε? Αφού το ξέρει ότι δε κάνει διακρίσεις διαπράττει θάνατο ανθρώπων εις γνώση του. Μπράβο..τόσα πολλά πτυχία!!!!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης