ΠΑΣΟΚ: Έβαλαν τον Μπέρνι Σάντερς με μάσκα στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος!

ΠΑΣΟΚ: Έβαλαν τον Μπέρνι Σάντερς με μάσκα στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος!

Η εικόνα του γερουσιαστή του Βερμόντ με γάντια και μάσκα έχει γίνει viral - Η ανάρτηση προκάλεσε αρνητικά σχόλια με τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Βλάχο να δηλώνει μέσω του protothema.gr ότι πρόκειται για «σοσιαλμιντιακό χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική θέση»

πασοκ_-_μπερνι
Η ξαφνική ... εμφάνιση του Μπέρνι Σάντερς με το μπουφάν και τα γάντια στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν έγινε viral στα social media. Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook, με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών να δίνει το παρών στην... ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα στη φωτογραφία ο γερουσιαστής του Βερμόντ φαίνεται να κάθεται φορώντας το μπουφάν του, τα γάντια του και μία μάσκα στο πρόσωπο, ανάμεσα στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Χαραλαμπόπουλο καθώς και τον ιδρυτή του Κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου. Στην ίδια φωτογραφία απεικονίζονται η Αμαλία Φλέμινγκ, η Σύλβα Ακρίτα και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης.  

«Μην έχεις αμφιβολία που ήταν ο Μπέρνι στις 3/9/1974», γράφει το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια στα social media. 



O γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας στο protothema.gr δίνει απαντήσεις στα αρνητικά σχόλια και κάνει λόγο για «σοσιαλμιντιακό χιούμορ» και «αυτοσαρκασμό», ενώ πρόσθεσε πως δεν αποτελεί «πολιτική θέση». 

«Χρησιμοποιήθηκε ένα παγκόσμιο τρεντ στα social media το οποίο ανεβάζουν τα τελευταία 24ωρα πολιτικοί, μεγάλες εταιρείες, καλλιτέχνες, ομάδες, ηθοποιοί. Μάλιστα το αναπαρήγαγαν ακόμα και οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές στους επίσημους λογαριασμούς τους. Το εν λόγω meme λοιπόν είναι απολύτως χιουμοριστικό, πρόκειται για αυτοσαρκασμό και τίποτε περισσότερο. Είναι ένα σοσιαλμιντιακό χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
πασοκ_1974
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα: 

In memoriam: Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο

Ανοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Νίκος Moυτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και το Twitter… διχάζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης