Θετική είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων στο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείωνόλης της χώρας από την 1η Φεβρουαρίου. Σε σύσκεψη της επιτροπής «σοφών» του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της Covid-19, οι ειδικευμένοι γιατροί κατέληξαν στην εισήγηση προς την κυβέρνηση για επαναλειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας από την 1η Φεβρουαρίου.
Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Λύκεια στις θεωρούμενες κόκκινες περιοχές, διότι υπάρχει ανησυχία για την έντονη κινητικότητα των εφήβων και άρα για το ενδεχόμενο υπερμετάδοσης του ιού της νόσου Covid-19.
«Όχι» σε άνοιγμα χιονοδρομικών και πρακτορείων του ΟΠΑΠ
Οι λοιμωξιολόγοι που αναλύουν τα δεδομένα από την πορεία του κορωνοϊού στην κοινότητα κατέληξαν σε αρνητική πρόταση εις ό,τι αφορά την πιθανότητα επαναλειτουργίας των πρακτορείων ΟΠΑΠ και ανοίγματος των χιονοδρομικών κέντρων για το κοινό, παρά τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί -κυρίως στους δύο αυτούς κλάδους της οικονομίας- ότι μπορεί να ληφθεί απόφαση για την εκ νέου δραστηριοποίησή τους σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική φάση.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας