Συνταγή εξωστρέφειας ετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής

Συνταγή εξωστρέφειας ετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής

Συζητήσεις με τις Νομαρχιακές Επιτροπές θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στο Κίνημα Αλλαγής - Ετοιμάζει τηλεδιάσκεψη η Τρικούπη

fofit-gap
Αντιστροφή κλίματος επιχειρεί το Κίνημα Αλλαγής, λίγες ημέρες αφού τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω των εσωτερικών εξελίξεων. Ξορκίζοντας την εσωστρέφεια αυτή τη φορά, βάζει μπροστά τις μηχανές του, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερο βάρος στα δύο θέματα που απασχολούν περισσότερο τους πολίτες εν μέσω της πανδημίας, την οικονομία και την κοινωνία. Οι στόχοι που έχει θέσει είναι πολλαπλοί με τον προγραμματισμό του κόμματος να είναι πλούσιο.

Σύμφωνα με πηγές, τις αμέσως επόμενες ημέρες με πρωτοβουλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τις Νομαρχιακές Επιτροπές. Παρότι ήταν κάτι προγραμματισμένο εδώ και καιρό, οι υγειονομικές συνθήκες δεν έδιναν πολλά περιθώρια, δυσκολεύοντας αρκετά τον σχεδιασμό. Παράλληλα, ενεργοποιείται ο κομματικός μηχανισμός καθώς η Τρικούπη δεν αποκλείει το ΄21 να είναι και χρονιά εκλογών.

Για τον λόγο αυτόν, προετοιμάζεται ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς αιφνιδιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, θα φτιαχτεί επιτροπή ψηφοδελτίων, ενώ ενδεχομένως να δούμε και άλλες αλλαγές θέσεων μέσα στο κόμμα, στο πλαίσιο της ανανέωσης που ενδεχομένως να χρειάζεται. Άλλωστε, ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας πρόσφατα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έδωσε μια πρώτη γεύση. Όπως είπε, «γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν όλο και περισσότερα στελέχη και δεν περιορίζεται μόνο στη βουλή αλλά και στο κόμμα», προσθέτοντας πως «ιδιαιτέρως τώρα που μπαίνουμε σε μια χρονιά δύσκολη, που μπορεί να εξελιχθεί και σε εκλογική».

Παράλληλα, η Τρικούπη ετοιμάζει τηλεδιάσκεψη που θα επικεντρωθεί σε ζητήματα οικονομίας και κοινωνίας με λύσεις και προτάσεις. Σε πρώτη φάση, ετοιμάζει τηλεδιάσκεψη που δίνει βάρος στην οικονομία. Θα συμμετέχουν οι ειδικοί επί των Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης και Φίλιππος Σαχινίδης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώην υπουργοί, ήταν ανάμεσα στα 11 πρόσωπα που μελέτησαν και εκπόνησαν το σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής «Νέα Αλλαγή», που αφορά την πρόταση του κόμματος για την αξιοποίηση των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Τέλος, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες η κ. Γεννηματά, σχεδιάζει να ξεκινήσει τις περιοδείες εκτός Αθηνών. Σύμφωνα με συνεργάτες της, πρόκειται για ένα προσωπικό της στοίχημα που έχει θέσει εδώ και καιρό, θέλοντας να έρθει πιο κοντά με την περιφέρεια και να διαπιστώσει η ίδια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Άλλωστε, το καλοκαίρι που μας πέρασε παρά τις δυσκολίες, επισκέφθηκε 9 νομούς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Το βίντεο-ντοκουμέντο που πρόδωσε τους ανήλικους - Και τρίτο πρόσωπο μπλεγμένο στην υπόθεση

Γούρνες, Κρήτη: Η πρώην Αμερικανική βάση μετατρέπεται σε χλιδάτο resort - Ενδοιασμοί για καζίνο

Επιτελείο Μπάιντεν κατά Μόσχας - Ζητά την άμεση απελευθέρωση Ναβάλνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης