Κεφαλίδου (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν βοηθάει την κατάσταση η αντικατάσταση Λοβέρδου

Κεφαλίδου (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν βοηθάει την κατάσταση η αντικατάσταση Λοβέρδου

«Ο χώρος μας θέλει δημοκρατία, ανεκτικότητα σύνεση και όχι αποκλεισμούς»

xara-kefalidou
«Ο φαύλος κύκλος της εσωστρέφειας πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει», τόνισε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τις εξελίξεις στο εσωτερικό, μετά την καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Όπως είπε, «ο χώρος μας θέλει δημοκρατία, ανεκτικότητα σύνεση και όχι αποκλεισμούς», προσθέτοντας ότι «οι συνθήκες που οδήγησαν στην αντικατάσταση του Λοβέρδου, δεν βοηθάει την κατάσταση».

Μιλώντας για τον συνάδελφο της, τόνισε ότι «δύσκολα μπορώ να φανταστώ πως θα καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, η παρουσία του που σήκωσε το βάρος του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου με συνέπεια και προσφορά και αποτελεσματικότητα». Σχολίασε επίσης, πως η απόφαση αυτή πράγματι την αιφνιδίασε.

«Χρειάζεται σύνεση και ενότητα, δεν περισσεύει κανένας από εμάς» τόνισε η κ. Κεφαλίδου, λέγοντας πως στον συγκεκριμένο χρόνο δεν χρειαζόταν να ξεκινήσει η συζήτηση για τις εκλογές, εκτιμώντας ότι είναι πολύ νωρίς. «Δίνουμε λάθος μηνύματα», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή η κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και προκλήσεις εν μέσω της πανδημίας σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο. «Δεν βοηθάει να είμαστε σε αυτή την ενδοσκόπηση, όταν η χώρα βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος με σοβαρούς προβληματισμούς και πραγματικά ανήσυχους».

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τους ψηφοφόρους του κόμματος να έχουν θετική ματιά στις επιλογές της κυβέρνησης. Η ίδια, σχολίασε πως, «ο κόσμος που μας έφερε εδώ είναι αντι-Συριζα» και αυτό διότι «είδαν ότι το προοδευτικό δεν ταυτίζεται με αυτή την παράταξη που είναι λαϊκιστές και φέρθηκαν επικίνδυνα φέρνοντας παραλίγο τη χώρα εκτός Ευρώπης».

Ειδήσεις σήμερα:

Μπρους Γουίλις: Πολύ σκληρός για να... φορέσει μάσκα σε φαρμακείο

Χαμός στο διαδίκτυο με «μηνύματα παντρεμένου σταρ» για BDSΜ και... κανιβαλισμό - Είναι όμως δικά του;

ΗΠΑ: Με οπλισμό στους δρόμους της Ουάσινγκτον η Εθνοφρουρά υπό τους φόβους νέων ταραχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης