Ηλιόπουλος: «Διεθνής διασυρμός της χώρας, με τον κ. Μητσοτάκη να μετατρέπει το εμβόλιο σε ρουσφέτι»

Ηλιόπουλος: «Διεθνής διασυρμός της χώρας, με τον κ. Μητσοτάκη να μετατρέπει το εμβόλιο σε ρουσφέτι»

«Για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

nasos_iliopoulos
«Μετά την κατακραυγή για το πλιάτσικο κυβερνητικών στελεχών σε εμβόλια που προορίζονταν για τους υγειονομικούς, η κυβέρνηση αναγκάζεται να καταγγείλει τον ίδιο της τον εαυτό», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών», σημειώνει. «Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια», καταλήγει.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Μετά την κατακραυγή για το πλιάτσικο κυβερνητικών στελεχών σε εμβόλια που προορίζονταν για τους υγειονομικούς, η κυβέρνηση αναγκάζεται να καταγγείλει τον ίδιο της τον εαυτό. Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο προκαλεί τους πολίτες αλλά τους θεωρεί και ανόητους με τις διαρροές περί δήθεν δυσαρέσκειας. Για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών. Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια».


Ειδήσεις σήμερα:

Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ μέχρι την Πρωτοχρονιά

«Γκάζια» Μητσοτάκη για τις selfies κυβερνητικών στα εμβόλια

Τουρκία: Ισόβια σε 92 κατηγορούμενους για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης