Προτεραιότητα τα πολιτικά - θεματικά δίκτυα για το Κίνημα Αλλαγής

Προτεραιότητα τα πολιτικά - θεματικά δίκτυα για το Κίνημα Αλλαγής

Συντονιστής δικτύου Νεολαίας ο Γ. Τσούμας

kinal_2
Αρκετές από τις προγραμματισμένες κορυφαίες πολιτικές διαδικασίες πήγε πίσω η πανδημία στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως ανακοινώθηκε και στο πρόσφατο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο, τόσο η ιδεολογική και πολιτική συνδιάσκεψη όσο και το ιδρυτικό συνέδριο νεολαίας, θα πραγματοποιηθούν όταν αποκατασταθούν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες. Στην παρούσα φάση σε προτεραιότητα τίθεται η συγκρότηση θεματικών πολιτικών δικτύων, μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι πρώτες σχετικές διαδικασίες για τα Δίκτυα Εκπαίδευσης, Υγείας, Εργασίας, Γυναικών, Αποδήμου Ελληνισμού. Το αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζονται ανάλογες διαδικασίες για τα Δίκτυα Αυτοδιοίκησης και Νέας Γενιάς. Την ευθύνη και το συντονισμό των δικτύων αναλαμβάνουν οι Γραμματείς των αντίστοιχων Τομέων, ενώ συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς αναλαμβάνει το μέλος της ΚΠΕ Γιώργος Τσούμας.

Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απ' όπου αποφοίτησε το 2016 ως Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Έχει υπάρξει υπότροφος του ΙΚΥ και του Ιδρύματος Ανδρέα Τσάρα. Πλέον, συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Πολεοδομία-Χωροταξία" του ΕΜΠ. Από το 2017 έως το 2019 εργάστηκε στον Δήμο Αθηναίων ως ειδικός σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και του τουρισμου.
TSOU_MAS

Κλείσιμο
Αγάπησε την πολιτική σε πολύ νεαρή ηλικία καθώς συνειδητοποίησε ότι αποτελεί τον μόνο τρόπο προστασίας και βελτίωσης της ζωής των μη προνομιούχων. Από το Μάρτιο του 2018 είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Τo 2019 συμμετείχε στο International Visitor Leadership Program for young European Leaders του US Department of State, ενώ είναι μέλος της Progressive Youth Academy του Ιδρύματος Friedrich Ebert από το 2018.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Η Ελλάδα εμβολιάζεται - Ανοίγει «παράθυρο ελπίδας» στη μάχη κατά της πανδημίας

Ελληνοτουρκική κρίση: Πιέσεις για διερευνητικές από ΗΠΑ και Βερολίνο

Lockdown: Προς άνοιγμα των σχολείων τον Ιανουάριο - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης