
Τωρα και 50 χρονια προσπαθουν με τεραστιες επιδοτησεις, δηλαδη με ζημια της τσεπης ο λ ω ν μας, να τα επιβαλουν στην πραγματικη κυκλοφορια, και η Αγορα δεν τα δεχεται γιατι ειναι αντιαισθητικα,ασυμφορα και υποδεστερα των κινουμενων με καυσιμα! Φτανει πια το παραμυθι!
Να ενημερωσω τον κ. Υπουργο, επειδη καθημερινα χρησιμοποιω τη γραμμη 2, Κυψελη-Παγκρατι, οτι ουτως η αλλως ηδη σχεδον κανεις δεν πληρωνει εισιτηριο απο αυτους που μενουν στη Κυψελη και κανουν αυτη τη διαδρομη
δρομολόγιο "πολυπολιτισμικό"... δε βλέπω να αντέχει το όχημα. Ολοι μπαίνουν τσάμπα και θα κλατάρει το οχημα!!!
Θα τα τακτοποιήσουν οι αναρχικοί τα καλόπαιδα. Ό,τι και να κάνετε εάν δεν τακτοποιηθεί η Εσωτερική ΠΑΡΑΚΜΗ και η Εισαγόμενη Βαρβαρότητα, είναι όλα μάταια.
Aν κρινω απο την εταιρεια που ηδη εχει λεωφορεια της η ΑΘηνα, θα πρεπει να βελτιωσουν τη διαμορφωση του εσωτερικου χωρου. Τα καθισματα που εχουν τα συγκεκριμενου τυπου λεωφορεια ειναι για μικρα παιδια η' για κατηγορια φτερου. Σε καμια περιπτωση για φυσιολογικο ενηλικα .
Φυσικά και υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και λέγονται τρόλεϊ και μάλιστα η τελευταία γενιά έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί μόνο με τις μπαταρίες για αρκετά μεγάλες διαδρομές!!! Οπότε να φορτίζει αυτόματα σε καλώδια και να λειτουργεί χωρίς αυτά για τμήματα των διαδρομών χωρίς "κακόγουστα" καλώδια (δεν έχει άλλα καλώδια η Αθήνα, μόνο των τρόλεϊ) αποτελεί σίγουρα κάτι θετικό να οργανώνοταν σωστά όλο αυτό. Αλλά η "πράσινη ανάπτυξη" υπήρχε πριν από δεκαετίες. Χωρίς γραμμές τραμ (αν και το τραμ είναι ακόμα πιο οικολογικό, αλλά δυσχρηστο), χωρίς παντού καλώδια, και με απλό τρόπο. Το ερώτημα είναι, Ελλάδα είναι η Αθήνα ή υπάρχουν και άλλες περιοχές; Προσωπικά πιστεύω και με πολύ χαμηλότερο κόστος ότι μπορείς να αλλάξεις 20 μικρότερες πόλεις με πολύ μεγαλύτερο αποτύπωμα σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο. Η Αθήνα δε θέλει πράσινα λεωφορεία πρώτα ... νέους κατοίκους θέλει (και μένω Αθήνα για να μην παρεξηγηθώ) και κίνητρα για να πάνε όλοι στην επαρχία, όταν δω να σκεφτόμαστε έτσι σαν χώρα, τότε έχουμε ελπίδα - αλλιώς όλοι στο λεκανοπέδιο να βάζουμε μπουγάδα τα "άπλυτα" μας.
Αντι να αυξησουν τα λεωφορεια σε μεγαλο αριθμο, αυτοι παλι κολλημενοι με πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα...
Μήπως μπορεί να μου πει ο Καραμανλής πως θα φoρτίζω εγώ το ηλεκτρικό αμάξι μου που μέvω στον 4ο όρoφo της Σπ. Mερκoύρη στο Παγκράτι;
Και τη συνδρομή όλης της οικογένειας!!! Μάλλον το πρόβλημα του κόστους απόκτησής του δε σε απασχολεί όσο η υποστήριξη του!!! Προτεραιότητες είναι αυτές!!!