LIVE

Κορωνοϊός

Βουλή: Κόντρα για τα μέτρα - Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μείωση εισφορών!

MHTSO_TSIPRA

Η ρύθμιση θα δώσει ανάσα σε μισθωτούς-επιχειρήσεις - Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε όχι στην αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων!

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής έσπευσε να ζητήσει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη περισσότερα θετικά μέτρα για τον κόσμο της εργασίας και τις επιχειρήσεις.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε την ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του μη μισθολογικού κόστους. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμμένοντας στην διατήρηση των δυσβάσταχτων βαρών του νόμου Κατρούγκαλου αρνήθηκαν να στηρίξουν την κυβερνητική ρύθμιση που αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα σε χιλιάδες μισθωτούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τελικά, το άρθρο 31 του νομοσχεδίου «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων» που προβλέπει μείωση των εισφορών κατά 3% (αθροιστικά 3,9% με την μείωση που θεσπίστηκε το περασμένο καλοκαίρι) εγκρίθηκε με την θετική ψήφο των βουλευτών της ΝΔ καθώς εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισε το ΚΚΕ ενώ Κίνημα Αλλαγής, ΜεΡΑ25 και Ελληνική Λύση δήλωσαν «παρών».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «και όμως δεν είναι fake news! Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών! Δηλαδή, είπε όχι στην αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων! Είπε όχι στην αύξηση της απασχόλησης! Είπε όχι στη μείωση της ανεργίας! Οι πολίτες κρίνουν και εμείς συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις για να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς η διάταξη εκτιμάται ότι θα αυξήσει το εισόδημα των μισθωτών από 100 εως 450 ευρώ ετησίως ενώ σημαντική ελάφρυνση θα υπάρξει και για τις επιχειρήσεις. Με την συγκεκριμένη ρύθμιση η κυβέρνηση στοχεύει στην ουσιαστική ελάφρυνση των μισθωτών, στην σημαντική ανακούφιση των επιχειρήσεων ώστε να διατηρήσουν τους εργαζόμενούς τους και στην διαμόρφωση ενός ελκυστικού πλαισίου για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Κ. Μητσοτάκης: Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και προχωρούμε σε ελαφρύνσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Για το νομοσχέδιο υπήρξε τοποθέτηση και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στην τήρηση των προεκλογικών της εξαγγελιών για ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία,.

«Το νομοσχέδιο που συζητούμε αποσκοπεί στην αντοχή και τη συνοχή της κοινωνίας. Παρέχει ασπίδες σε ευάλωτους και συνεχίζει με σταθερά βήματα στο δρόμο της κεντρικής στρατηγικής μας κατεύθυνσης: οι πολίτες να απαλλάσσονται σταδιακά από τα βάρη και παράλληλα να τονώνεται η απασχόληση. Κεντρικός στόχος η νέα αποκλιμάκωση των βαρών εργαζόμενων και εργοδοτών. Γνωρίζουμε από όλες τις έρευνες ότι το μη μισθολογικό κόστος στην πατρίδα μας παραμένει δυσανάλογα μεγάλο. Αποθαρρύνει επενδύσεις και ενθαρρύνει την εισφοροδιαφυγή. Συνεπώς κάθε μείωση του μη μισθολογικού κόστους διευκολύνει επενδύσεις και ενισχύει το πορτοφόλι των εργαζόμενων Σωρευτικά οι εισφορές μειώνονται 3,9%. Ωφελεί σχεδόν 2 εκατ. εργαζόμενους . Ετήσιο κέρδος 228 ευρώ για για μισθωτό των 1000 ευρώ, 456 ευρώ για μισθωτό των 2000 ευρώ. Ανάλογη κλιμάκωση θα έχουν και τα οφέλη για τις επιχειρήσεις. Εξαιρετικά σημαντική η παρέμβαση ειδικά για την μισθωτή εργασία που χτυπήθηκε από την πανδημία και πρέπει να κάνουμε πιο ελκυστική για να δημιουργήσουμε καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης. Φαντάζομαι ότι όλα τα κόμματα μιλούν με μεγάλες και μικρές συνδικαλιστικές ενώσεις, τις παραγωγικές δυνάμεις που λένε ότι η μείωση εισφορών είναι πολύ σημαντική ίσως πιο σημαντική από τις φορολογικές ελαφρύνσεις. Η κυβέρνηση είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις της γι' αυτό και έχει προχωρήσει και σε μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών».
Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
 

Αλ. Τσίπρας: Δεν είναι δεδομένο αν η κυβέρνηση έχει την επιθυμία να στηρίξει την μεσαία τάξη

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις στην οικονομία ενώ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί να διαχειριστεί τα προβλήματα όχι με ουσιαστικά μέτρα στήριξης των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων αλλά με επικοινωνιακά τρικ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «φιλοδωρήματα» τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ειπε «ντράπηκε και η ντροπή».

Ο ίδιος ζήτησε να γίνουν αποδεκτές οι τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για καταβολή του δώρου Χριστουγέννων με δημόσια δαπάνη, παροχή έκτακτου επιδόματος στα πληττόμενα νοικοκυριά τον Δεκέμβριο και μέτρα ενίσχυσης των ατόμων με αναπηρία.

«Πράγματι η χώρα βρίσκεται σε κρίση. Απαιτείται επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών. Είμαστε εδώ να στηρίξουμε με δράσεις. Αυτό που δεν είναι δεδομένο είναι αν η κυβέρνηση έχει την επιθυμία να στηρίξει την μεσαία τάξη που ξεγέλασε ο κ. Μητσοτάκης για να γίνει πρωθυπουργός. Σας καλώ να τοποθετηθείτε επι των προτάσεών μας. Φτάνουν τα συνθήματα και τα πυροτεχνήματα. Δεν υπάρχει κοινό να ακούσει τις φαμφάρες του επικοινωνιακού επιτελείου σας» είπε ο κ. Τσίπρας αν και το κόμμα του τελικά αρνήθηκε να ψηφίσει την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Δευτερολογία στη Βουλή στη συζήτηση Ν/Σ του Υπουργείου Εργασίας


Το ανέκδοτο, οι 3 επιστολές και το χαμένο router

Ωστόσο, η χθεσινή αντιπαράθεση των δύο πολιτικών αρχηγών διανθίστηκε και από ανέκδοτο με τον Αλέξη Τσίπρα να αφηγείται την «ιστορία» με τον απερχόμενο πρωθυπουργό που αφήνει τρεις συμβουλευτικές επιστολές στον επόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, απαντώντας στη δευτερολογία του πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε επί 20 λεπτά για να πει ότι φταίνε οι προηγούμενοι, αλλά και για να καλύψει τους υπουργούς του.

Χρησιμοποίησε μάλιστα ένα γνωστό ανέκδοτο της πολιτικής: «Υπάρχει ένα ανέκδοτο με τον πρωθυπουργό που αναλαμβάνει και βρίσκει στο γραφείο του τρεις επιστολές από τον προηγούμενο. Ανοίγει την πρώτη επιστολή και λέει μέσα "πες ότι φταίνε οι προηγούμενοι". Η δεύτερη επιστολή γράφει "πες ότι φταίνε οι υπουργοί σου". Και η τρίτη επιστολή λέει "ετοίμαζε τις δικές σου επιστολές"».

Και συμπλήρωσε, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, ότι η κυβέρνηση είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο, που λέει ότι «φταίνε οι προηγούμενοι», ότι «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πολάκης», προβλέποντας ότι σύντομα θα πει ότι φταίνε οι υπουργοί του και θα κάνει ανασχηματισμό και εν συνεχεία θα πάει σε εκλογές.

«Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου, ούτε ρούτερ δεν βρήκα» απάντησε άμεσα ο κ. Μητσοτάκης.
Το παράπονο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα πριν λίγο στην Βουλή | Vouli | Ρούτερ | Router


Γιατί καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατά την συζήτηση των προωθούμενων διατάξεων η εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεανώ Φωτίου εξέφρασε την αντίθεσή της με την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών υποστηρίζοντας ότι προκαλούν στέρηση πόρων για τον ΟΑΕΔ που παρέχονται για την εκπόνηση προγραμμάτων εκμάθησης ανέργων και εργαζόμενων.

Η ίδια υποστήριξε πως η κυβέρνηση αντί της μείωσης των εισφορών πρέπει να προχωρήσει σε αύξηση του κατώτατου μισθού από τα 650 ευρώ στα 750 ευρώ.

Ο εισηγητής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για «μελανό σημείο σε ότι αφορά την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μισθωτοί και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που σήμερα με την κυβέρνηση της ΝΔ ελαφρύνονται πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους στερούσε αυτή την ελάφρυνση. Εχουμε μια αριστερά του χαβιαριού που αδιαφορεί για τις λαϊκές ανάγκες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ένας νεκρος από Covid κάθε 40 δευτερόλεπτα την Τρίτη στις ΗΠΑ

ΗΠΑ: Ποιοι είναι οι 21 γερουσιαστές που εξέφρασαν, ιδιωτικά, περιφρόνηση για τον Τραμπ

Αθηνά Λινού στο protothema.gr: «Δεν είναι ακόμα πολύ εμφανής η μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (73)

ΚΩΣΤΑΣ

Ο κόσμος θέλει αντιπολίτευση με σχέδιο και επιχειρήματα. Να κρίνει και να αντιπροτείνει πράγματα. Ο Κούλης έχει κάνει καραντίνες, έχει πάρει Χ Ψ μέτρα και η αντιπολίτευση μούγκα. Να πει συμφωνώ και αν όχι, που δεν συμφωνώ και τι προτείνω. Λαχταρούν να βουλιάξει το καράβι για να λένε λαϊκίστικες εξυπνάδες. Τελείωσε η εποχή που λόγω δυσαρέσκειας και απο αντίδραση ο κόσμος ψήφιζε απο Πράσινο - Μπλε και το ανάποδο. Το έκανε με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τη ξαναπατάει. Ο Κούλης παίζει μπάλα μόνος του. Φώφη Κουτσούμπας και ο Αλοιφές δεν υπάρχουν. Ο Τσίπρας δεν έχει καεί ακόμα αλλά δεν έχει καν ομάδα. Ο μόνος πραγματικά που εκφέρει άποψη και σχέδιο είναι ο Βαρουφάκης.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δηλαδη ο συριζα δεν τα ψηφισε επειδη ειναι ψιχουλα,γιατι δεν ζητησε μεγαλυτερη μειωση?και οσο για κιναλ τι σημαινει παρων?

θέλει και ρώτημα;

γιατί είναι ηλίθιοι και ανθέλληνες οι Ζαίοι

απλή και περιεκτική εξήγηση

στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν φτηνή αντιπολίτευση. Τίποτε άλλο, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους το λίγο !

ακριβώς

διότι είναι ένα λαϊκιστικό κόμμα κι έχει αρχηγό τον λαϊκιστή Τσίπρα

Βασίλης

Η αριστερά παγκοσμίως, καί ιδίως στήν Ελλάδα, μισεί τήν μεσαία τάξη, αυτούς δηλαδή πού έχουν ξεφύγει από τήν μιζέρια τού κατώτερου ημερομισθίου καί αξιοποιούν τίς ικανότητες καί τήν εργασία τους φιλοδοξώντας νά ανεβούν σέ ανώτερο οικονομικό επίπεδο. Επιθυμεί όλος ο κόσμος νά αρκείται σέ αυτό πού ονομάζει λαϊκές ανάγκες εξισώνοντας μέσω υψηλής φορολογίας καί εισφορών καί μοιράζοντας αφειδώς επιδόματα. Είναι στάση καί ιδεολογία. Μόνο ο Τσακαλώτος ως λιγότερο πολιτικάντης ήταν αρκετά ευθύς ώστε νά τό παραδεχθεί. Οι άλλοι τό υπονοούν.

Δημητρης

Ο μονος τροπος να σταθεί το σοσιαληστρικο οραμα τους ειναι πάνω στις σταχτες και τα ερείπια της μεσοαστικης ταξης. Ξέρεις αυτη που κάποτε ανηκε η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων?

Patra's block acab

Όχι άλλο κάρβουνο... 3,22 ευρώ είναι η αύξηση στο βασικό... Τόσο κοστολογειτε την αξιοπρέπεια σας και την ψήφο σας οι δεξιοί? 2 τυρόπιτες?? Πω πω πω γιουνανισταν κι επίσημα...

Γιαννης

Από εκθεση, σκράπας ησουν θν έτσι? Η κεντρική ιδεα που μπηκες να σχολιάσεις ειναι οτι τα αριστερά κόμματα καταψηφησαν αυτά τα 3 ευρώ αύξηση όπως, λες, οχι αν ειναι τοσα ή περισσοτερα. Σκράπας και αριστερός!

@13:52

Στον Άγγελο παρακατω, ο οποίος μας γράφει για το πρωτοσέλιδο της Αυγής, γιατί δεν κάνεις την ίδια παρατήρηση;

ΝΙΚΟΣ

Θυμάμαι εκείνο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το 15, που έταξε ο ανεπρόκοπος και του σπανού τα γένια. Μετά έκανε κωλοτούμπα επειδή λέει είχε......αυταπάτες. Σήμερα που ο Κυριάκος πάει να βοηθήσει την κατάσταση μειώνοντας τις εισφορές, καταψηφίζει το νομοσχέδιο. Πάλι αυταπάτες έχει νομίζοντας ότι με τέτοια αντιπολιτευτική στάση θα τον ξαναψηφίσει ο κόσμος. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Οι αυταπάτες τελείωσαν οριστικά τον Ιούλιο του 19.

Συνταξιούχος

Εγώ ξέρω πως επί ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνα 13η σύνταξη. Αυτή που έλεγε "επίδομα" ο τωρινός πρωθυπουργός. Και φυσικά μου το έκοψε αυτό το επίδομα. Επίσης ο γιος μου έπαιρνε κοινωνικό μέρισμα στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον δεν το παίρνει, αυτό το παίρνουν μόνο οι Ρομά και όσοι δουλεύουν μόνο μαύρα. Δεν είμαι ο μόνος, και όλοι εμείς ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε για να δούμε πάλι μια άσπρη μέρα.

vassilis

Αν ήσουν συνταξιούχος και έξυπνος, θα καταλάβαινες οτι η <ο θεός να τη πεί 13η σύνταξη> απο μόνη της δεν έφτανε να καλύψει τις μειώσεις συντάξεων που έκανε ο Τσίπρας και το κόψιμο του ΕΚΑΣ. Αρα, ή έχεις μειωμένη αντίληψη, ή είσαι τρόλ. Οσο για το γιό σου, να τον μάθεις να ζεί απ τη δουλειά και όχι απο τα επιδόματα του κράτους...

Χ

Ειδικά οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τί θα ψηφίσουν.Να είσαι σίγουρος.

farenight

Γι' αυτό μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, προκειμένου ο γιος σου να μπορεί να βρει μια δουλειά και να μη χρειάζεται το κοινωνικό μέρισμα. Αλλά πού μυαλό για να το καταλάβετε αυτό.

Απο μυαλο καθολου

Οταν σου εκοψε το ΕΚΑΣ εκανες την κοροιδα, οταν σου εκλεισε τις τραπεζες και εκλεγες στις ουρες επησις. Θυμηθηκες τα ψιλα που σου εδινε καμοια φορα και σε δουλευε οτι ηταν 13 συνταξη, οταν σου ειχε κοψει τα 10 πλασια απο το ΕΚΑΣ τον δυπλασιασμο Εισφορα Αλλυλεγκυης αλλα καθε τρεις και δυο. Αριστερο μυαλο χαλασμενο εχεις. Στο γυιο σου να του πεις να παει να δουλεψει και να αφησει τα κοινονικα μερισματα δουλειες παντα υπαρχουν αρκει να θελεις, Οσο για τους Ρομα οι δικοι σου τους τα δωσαν τα κοινονικα επιδωματα ψαξτο να δεις.

Ελπίδα

Αγαπητέ συνταξιούχε, αν μπορούσατε να καταλάβετε ότι η 13η τρίτη σύνταξη δεν ήταν παρά ενα παραπλανητικό κόλπο του Σύριζα, αφού το ποσό αυτό σας το είχε πάρει ήδη από αλλού, μόνο μαύρο θα ρίχνατε σε αυτή την ανίκανη και καταστροφική κυβέρνηση, που για καλή μας τύχη είχαμε μόνο μία τετρατία. Παράλληλα, είναι πολύ λυπηρό για έναν πατέρα να λέει στο γιο του ότι μπορεί να ζεί και με επιδόματα πρόνοιας και όχι να τον παροτρίνει να βρεί εργασία, όποια κιαν είναι αυτή.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ KAI TOYS ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ! ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ . ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΕ Η ΝΔ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ? ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ !

Γ

Μάλλον έχασες την ευκαιρία να βολεψεις τον γιο σου στο δημόσιο εάν έβγαινε οτσιμπλας για αυτό σκούζεις ετσι

Αγαπούλας Τραμπάκουλας

Τι εννοεί ο Κυριάκος οτι δεν βρήκε ούτε ρούτερ; Ότι ο απερχόμενος πθ άδειασε το γραφείο από όλο τον εξοπλισμό; Μα αυτά αν δεν απατώμαι είναι δημόσια περιουσία που έχει πληρωθεί από τον ελληνικό λαό... Λέει, δηλαδή, οτι ο Τσίπρας έκανε "απαλλοτρίωση" δημόσιας περιουσίας και αυτός του την χάρισε αντί να τον κυνηγήσει δικαστικά... Παραδέχεται συνεπώς ότι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" και ίσως όταν φύγει και αυτός κάνει το ίδιο... Συγχαρητήρια λοιπόν! Αυτοί είστε! Ούτε μνημόνια, ούτε χούντες ούτε τίποτα δεν υπάρχει για να αλλάξει αυτή η χώρα...

Άγγελος

Από το σημερινό πτωτοσέλιδο της Αυγής. "Καμία γυναίκα θύμα της έμφυλης βίας". Όταν ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας την περίοδο 2012 - 2013 παρενοχλούσε τις γυναίκες υπαλλήλους, και δεν δίσταζε να κάνει χρήση βίας, ενώ φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία από τις εργαζόμενες μέσα στην πρεσβευτική κατοικία. Επίσης, αφού τα θύματα κατήγγειλαν το ζήτημα στην Κυβέρνηση της Βενεζουέλας, ο πρώην πρέσβης τα απείλησε πως σε περίπτωση νέας καταγγελίας θα έχαναν την δουλειά τους. Τότε μούγκα η Αυγή, διότι η παρενόχληση και τα χουφτώματα, ήταν συντροφικά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης