LIVE

Κορωνοϊός

«Κατηγορώ» Παπανδρέου για ΣΥΡΙΖΑ

«Κατηγορώ» Παπανδρέου για ΣΥΡΙΖΑ

«Παροτρύνετε τους πολίτες στην ανομία» είπε ο πρωθυπουργός - «Εξυπηρετείτε τους εργολάβους» απάντησε ο Αλ. Τσίπρας


Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τις αδικίες στις συμβάσεις κατασκευής εθνικών οδών, και εξετάζει τα περιθώρια άρσης τους μέσω επαναδιαπραγματεύσεων των συμβάσεων. Η ανομία ωστόσο δεν αποτελεί λύση, ανέφερε στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την "ποινικοποίηση του κινήματος ανυπακοής στα διόδια".

Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου, πως, ενώ χτυπήθηκε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των εργολάβων και των ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης, σήμερα τα εξυπηρετεί, από τον φόβο μήπως στραφούν εναντίον της κυβέρνησης. «Περιμέναμε έναν χρόνο τη δανειακή σύμβαση της χώρας με το ΔΝΤ, αλλά δεν πέρασαν ορισμένα 24ωρα από τότε που συνεδρίασαν οι εργολάβοι, κι εσείς σπεύσατε να κάνετε πράξη την επιθυμία τους και να ποινικοποιήσετε το κίνημα ανυπακοής», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνασπισμού.

Οι διαπλοκές και τα συμφέροντα ζουν πράγματι με τις συμβάσεις της προηγούμενης εποχής, αλλά είναι οι τελευταίες, γιατί η κυβέρνηση έχει φέρει Αρχή για τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις και αλλάζει τις διαδικασίες, απάντησε ο πρωθυπουργός.

«Διαχειριζόμαστε τις κακές συμβάσεις της ΝΔ για να διασώσουμε τα έργα. Εκτός αν δεν θέλετε να γίνουν τα έργα. Θλίβομαι ειλικρινά βλέποντας ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να παροτρύνει τους πολίτες σε ανομίες, γιατί με το να αρνούμαστε την τήρηση των καθηκόντων μας, τραυματίζουμε την πατρίδα, τη δημοκρατία και τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

«Υπάρχουν συμβάσεις που δεν είναι της αρεσκείας μας. Όμως, υπογράφτηκαν από μία ελληνική κυβέρνηση κι έβαλε την υπογραφή του το ελληνικό Δημόσιο απέναντι και σε διεθνείς εταιρείες. Αν καταπέσουν οι συμβάσεις, θα πληρώσει ρήτρες και θα χτυπηθεί η αξιοπιστία της χώρας μας», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα πως ο πολίτης πληρώνει διόδια για δρόμους που δεν κατασκευάστηκαν και πως ιδιαίτερα ο τοπικός πληθυσμός πληρώνει «με τρόπο μη αναλογικό τις μετακινήσεις του»: «Αναγνωρίζουμε και αναζητούμε λύσεις μέσα στα πλαίσια των νομικών και οικονομικών μας δυνατοτήτων, για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις μέσα στα πλαίσια των επαναδιαπραγματεύσεων. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι η λύση είναι η ανομία», υπογράμμισε.

«Η κοινωνική ανυπακοή απέναντι στην αυθαιρεσία είναι κοινωνικό δικαίωμα», αντέταξε ο Αλέξης Τσίπρας, υπενθυμίζοντας πως τις επίμαχες συμβάσεις είχε υπερψηφίσει και το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση. «Τζαμπατζήδες είναι αυτοί που τα χρόνια της ανάπτυξης έφαγαν το καταπέτασμα και θέλουν τώρα να κερδοσκοπήσουν την εποχή της κρίσης, επεκτεινόμενοι στον τζόγο και στα σκουπίδια στην Κερατέα, και απαιτούν διόδια για έργα με ελάχιστη δική τους συμμετοχή».

«Πριν λίγες μέρες αθωώσατε τα κόμματά σας στη Siemens, ακόμα και γι’ αυτά που είπε ο κ. Τσουκάτος και ο κ. Μαντέλης. Είναι οριακή η κατάσταση της κοινωνίας. Θα στέλνετε στη φυλακή πολίτες για 2,5 ευρώ στα διόδια και για 1,4 ευρώ στις δημόσιες συγκοινωνίες, όπου το κόστος των εισιτηρίων για έναν εργαζόμενο, ισούται με ένα μηνιάτικο το χρόνο. Είναι αθλιότητα και να την πάρετε πίσω αμέσως», αξίωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι συμβάσεις ήταν ένα άρθρο το οποίο ψηφίσαμε για να γίνουν τα έργα. Την κριτική μας ωστόσο, την είχαμε εκθέσει», απάντησε ο πρωθυπουργός. Όσο για τις δημόσιες συγκοινωνίες, «αναζητούμε λύσεις για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Το ζήτημα ωστόσο είναι να παραμείνουν δημόσιες».

«Εγώ δεν κατηγόρησα τους πολίτες. Εσάς τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώ. Γιατί είστε κοινοβουλευτικό κόμμα και θέλετε να παροτρύνετε την ανομία. Εσείς πρέπει να είστε οι πρώτοι που να θέλετε μια ευνομούμενη πολιτεία. Εμείς αλλάζουμε τις νομοθεσίες που βοηθούσαν να πιάνουμε το μικρό και να ξεφεύγει ο μεγάλος - αλλά εσείς ισοπεδώνετε τα πάντα», εγκάλεσε μεταξύ άλλων τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός.

Αντιπαράθεση για την Τρόικα με Καρατζαφέρη

«Δεν υπάρχει θέμα να απολέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Γι΄ αυτά έδωσα τη μάχη και θα την ξαναδώσω όποτε χρειαστεί. Αλλάζουμε τα πράγματα όχι για να ικανοποιήσουμε τις Βρυξέλλες αλλά για να απελευθερωθεί η Ελλάδα να τελειώνουμε». Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στην πρόκληση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ότι στις 25 Μαρτίου θα κληθεί να πει το μεγάλο "όχι" ή το μεγάλο "ναι" στην εκχώρηση των εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, όπως ζητά η κυρία Μέρκελ.

«Παράνομα η Γερμανία έρχεται και μας επιβάλει τους όρους της για να πάρει την εθνική κυριαρχία. Αυτό που συμβαίνει είναι εξωπραγματικό», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης αναπτύσσοντας στο πλαίσιο της "Ώρας του Πρωθυπουργού" επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας.

Σχολιάζοντας ο πρωθυπουργός τις επικρίσεις για τις συχνές επισκέψεις των εκπροσώπων της τρόικα, τους ελέγχους και την επιβολή σκληρών μέτρων που απαιτούν για τη χώρα μας, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Καμία τρόικα δεν φταίει για την εξάρτηση της χώρας μας από κάθε δόση του δανείου, αλλά φταίει η ανομία, η σπατάλη, η κακοδιαχείριση πολλών ετών. Εμείς κάνουμε προσπάθειες ώστε ποτέ πια να μην χρειάζεται η χώρα "τρόικες". Ποτέ πια να μην χρειαστεί "δάνειες" δυνάμεις η Ελλάδα. Αυτή την επιλογή δεν μας την επιβάλλει κανείς. Κάνουμε βαθιές αλλαγές για μια ισχυρή Ελλάδα. Και αυτό δεν είναι εύκολο».

Και ο Γιώργος Παπανδρέου συνέχισε: «Κανένας έλληνας και κανένας βουλευτής από τους 300 δεν αισθάνεται υπερήφανος και δεν μπορεί να βλέπει να έρχονται κάθε τρεις μήνες οι υπεύθυνοι της τρόικα για να ελέγχουν τη χώρα για να δώσουν το δάνειο».

«Πατριωτικό δεν είναι να ρίξουμε τις ευθύνες αλλού, αλλά να τις αναλάβουμε. Και αυτό κάνουμε. Δεν λακίσαμε, δεν δραπετεύσαμε, δεν φοβηθήκαμε. Αυτό που έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή», κατέληξε ο πρωθυπουργός. «Αυτό που κάνουμε για τη χώρα δεν μας το επιβάλλει κανείς εκτός από την πολιτική μας συνείδηση και το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άσκησε οξεία κριτική τόσο στην πολιτική της Γερμανίδας καγκελάριου κ. Μέρκελ όσο και του Γάλλου προέδρου κ. Σαρκοζί, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει την εξασφάλιση της Ευρώπης για μείωση εξοπλιστικών προγραμμάτων της Ελλάδας.

«Δεν λείπει η καλή διάθεση σας. Ο κοινούς νους λείπει από την κυβέρνηση σας», τόνισε ο κ Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Αυτό που ζητώ είναι να εξασφαλίσει η Ευρώπη τον μηδενισμό των εξοπλιστικών μας προγραμμάτων. Είμαι ικανοποιημένος αν μας εξασφαλίσει τα σύνορα μας για να μην αναγκαζόμαστε να σπαταλάμε τα χρήματα μας. Είμαστε σε αυτή την δεινή θέση γιατί το 80% του πλούτου μας πήγε σε τρεις χώρες. Αμερική, Γαλλία Γερμανία μας ξεγύμνωσαν», επεσήμανε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Την ημέρα που αποφασίστηκε η δανειοδότηση της χώρας έθεσα ρητά στην ΕΕ το αμυντικό θέμα», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού. Παράλληλα, υπερασπίστηκε την πολιτική της ΕΕ σε ό,τι αφορά τη στήριξη της προς την Ελλάδα, τονίζοντας ωστόσο την ανάγκη για μια πιο προοδευτική Ευρώπη.

«Η Ευρώπη στάθηκε στο πλευρό μας για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. Και μάλιστα εκτός των όρων του Μάαστριχ, πήραμε το μεγαλύτερο δάνειο που υπήρξε. Δεν τίθεται θέμα να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία αλλά να ενισχύσουμε την προώθηση των συμφερόντων της χώρας μέσα από μια κοινή ένωση και μια μέσα από μια προοδευτική Ευρώπη. Θέλουμε να εκχωρήσουμε όλοι αρμοδιότητες σε μια Ευρώπη, όμως, με συλλογικά όργανα που θα λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και με μια φωνή. Δεν μας απειλούν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Αντίθετα μας δίνουν τη δυνατότητα να αντισταθούμε, να αλλάξουμε. Και αν δεν είχαμε τόσο συντηρητική Ευρώπη θα υπήρχε και καλύτερη βούληση για την αντιμετώπιση των τεράστιων ανισοτήτων και αδικιών», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ Παπανδρέου.

Επικαλέστηκε μάλιστα, κλείνοντας, τη φράση του κ Γιούνκερ για την Ευρώπη, σύμφωνα με την οποία «το μωρό δεν έχει γεννηθεί για να του δώσουμε όνομα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (42)

kwstakhs

Gt den dhmosieusate to sxolio mou :((( Mallon epeidh anefera thn Suggrou xD Ma ekei douleuei o Panoushs, phga xtes. xaxaxaxa (g ton Tzimh milaw, den 3erw an o kurios p xrhsimopoiei to onoma edw einai o enas... alla mallon oxi monadikos Panoushs) Pantws, an einai o original, exei arxisei to trollarisma, den e3hgeitai alliws :p

kwstakhs

 Ton Panoush!!! k ton Mikh (musthrio) k ton Mhtsikwsta... k olous ths Ellhnofreneias. 8a einai h prwth kubernhsh p 8a autosaturizetai, k 8a ginoume epitelous k gamw tis xwres :)))

kwstakhs

Opa k trollarisma o Tzimakos... ante sthn Suggrou, grhgora :p xD Re, afhste th boulh hsuxh... phgainte kateu8eian sta spitia tous k kayte ta an 8elete n alla3ei kati. Oso menoun atimwrhtoi den 8a stamathsei tpt. K g to mono p sumfwnw me ton Paraskeua einai o atomikismos k h sunh8eia twn ellhnarwn na pairnoun daneia g otidhpote (ektos ap to na phgainoun sta mpouzoukia k na blepoun "ΜεγαΑδερφο" -ellhnikotato show allwste... oust, amerikanakia).

dimitris

 thelete na figei o papandreou???na figei!!!meta poios tha erthei??o samaras???xaxaxaxaxaxaxa...o prwin gkomenos tis visis tha mas kivernisei???xaxaxa..den thelete oute autos???na erthei o tsipras????autos tha dwsei adeia se olous tous lathrometanastes tis elladas,fantastite kivernisi tsipra!!!to skeuteste????xaxaxa...poios allos???o karantzaferis???wraiaaaa...miso lepto na katavesw tin stoli mou..tha mas steilei strato ksana na polemisoume tous germanous!!xaxa...poios emeine ???o papariga!!! skeuteite tin papariga prwthipourgo tis elladas!!mexri kai o poutin tha gelasei!!!xaxaxa apofasiste loipon poion thelete na mas apoteleiwsei???

Πανούσης

 Τι ωραία παραμύθια τσαμπουνας @ Νικ. Σακ. |Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας είναι τα αριστερά κόμματα;Πού ζεις ρε άνθρωπέ μου; Κουτόχορτο σε ταϊσανε; δε βλέπεις πως μόλις πάει να γίνει κάτι καλό αντιδρούν με απεργίες, ξύλο, κλείσιμο δρόμων, λιμανιών κλπ.; Δε βλέπεις στη Βουλή που διακρίνονται για 40 και πάνω χρόνια από μόνιμο πνεύμα αντιλογίας; μάλλον σε άλλη χώρα θα ζεις ή εθελοτυφλείς αριστερίσκε, εχθρέ της Ελλάδας.

Νικ. Σακ.

Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει μόνο μια πλατιά ευρεία συμμαχία αριστερών προοδευτικών δυνάμεων, από τα αριστερά της αριστεράς ως τα αριστερά του ΠΑΣΟΚ, με μίνιμουμ στόχο την απεμπλοκή από τη πολιτική του μνημονίου, τη διάσωση της κοινωνίας και του δημόσιου πλούτου. -Για την αναδιαπραγμάτευση του χρέους, με τη απειλή "δεν πληρώνω". -Για την εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση των τραπεζών. -Για τη στήριξη της απασχόλησης, της ασφάλισης και την αναδιανομή του πλούτου. -Με μίνιμουμ στόχο την ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να τους φοβίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

κινημα δεν δηλώνω

 ρε για κοιτάτε που σηκωθήκαν τα πόδια να βαράνε το κεφάλι!!!! ρε για΄κοίτα ο γιωργάκης που έβγαλε και γλώσσα αντί να την έχει καταπιεί. οσο πάει και μοιάζει περίσσότερο με δικτατορίσκο τη ςκακιάς συμφοράς. έχει πλάκα ο τύπος που νοιάζεται για την νομιμότητα. ο ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ . σήκωσε τάχα μου τάχα μου και μπαϊράκι κατά της τρόϊκας, αλλά δέν μασάει πλεον η κατσίκα ταραμά

ΓΙΑΝΝΗΣ Σ.

 Το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και παραπίσω οι Έλληνες με τα σπαθιά στα χέρια αντιεξουσιαστές,τρομοκράτες,αναρχικοί,Λαθρομετανάστες,ΙΝΚΑ,Πράσινοι,τζαμπατζήδες ,καλοπερασάκηδες, υψηλόμισθοι, βολεμένοι ,επαναστάτες που τόσα χρόνια ήταν κριμένοι βρήκαν την ευκαιρία σήμερα που υπάρχει οικονομική κρίση ,που η χώρα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας να βοηθήσουν να χρεοκοπήσει. Δεν αντιστάθηκαν στην αισχροκέρδεια, στη διαφθορά, στην απάτη. Που ήταν όταν τα φακελάκια στη περίθαλψη οργίαζαν, η διαφθορά στις πολεοδομίες, εφορίες, τελωνεία επίσης ποιώντας σιγήν ιχθύος. Αποφασίσθηκαν με διόδια κάποια έργα και έγιναν. Αν σε κάποιους κύριους δεν συμφέρει και δεν αρέσουν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν όπως ταξίδευαν .Να πάνε στους προορισμούς τους όπως πήγαιναν. Να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις για τους γύρω παραγωγούς ποιος θα το αμφισβητήσει; Μη γελιόμαστε τα διόδια αποπληρώνονται σε χρόνο, καύσιμα, ασφάλεια και είναι η μόνη διέξοδος να φτιαχτεί ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο στη χώρα. Οι τζαμπατζήδες δεν πρέπει να το σταματήσουν. Όταν π.χ. η ντομάτα από 80 δρχ. τον Αύγουστο έφτανε τα 2 ευρώ=680 δρχ. που ήταν. Όταν το βερίκοκο από 10 λεφτά στο παραγωγό φτάνει στο καταναλωτή 1-2 ευρώ, όταν ο παραγωγός πουλά ακριβότερα απ το μανάβη κ.λ.π. που ήταν; Όταν τα super markets ανέβαζαν και ανεβάζουν κάθε μέρα τις τιμές που είναι;Όταν ένα αναψυκτικό με αγορά 20 λεπτά χρεώνεται 2-3-5 ευρώ δηλ. 1000%-1500%-2500% που ήταν; Ποιος ξεσηκώθηκε όταν το ουζάκι πήγε στα 2.5 ευρώ και σου φέρνει πρωινή απόδειξη 2.5 ευρώ και πληρώνεις 10 ευρώ για 4 ούζα. Εγώ δεν ξεσηκώθηκα αλλά έπαψα να πίνω ούζο και να πηγαίνω σε τέτοια στέκια ή τα άλλαξα ή έμεινα σπίτι μου. Φάνηκαν και επαναστάτησαν όταν ίδιοι βοηθούν να παρακρατείται ο ΦΠΑ που ανέβηκε κατά 3% -4% γιατί αυτά τα χρήματα του ΦΠΑ θα πάνε για την υγεία, τις συντάξεις, την παιδεία, την πρόνοια, για κοινωνικές παροχές. Ήταν παρόντες στις αθλιότητες και ενθαρρύνουν φοροφυγάδες και εισφοροδιαφεύγοντας να μην δίνουν αποδείξεις. Να ρίξουμε τον Παπανδρέου είναι ο στόχος λες και αν φύγει ο Παπανδρέου θα σωθεί ο Ελληνικός λαός . Θάρθουν οι σωτήρες. Είναι αυτοί που μέμφονται τον Παπανδρέου γιατί είπε λεφτά υπάρχουν αλλά δεν ντρέπονται να πουν γιατί δεν υπάρχουν και ποιοι φταίνε γιατί δεν υπάρχουν. Αγωνίζονται να τους ξεχάσουμε. Ένα κεράκι στην Εκκλησία πληρώνεται 5 ευρώ ,ένα εισιτήριο στο Νοσοκομείο για την υγεία του λαού 5 ευρώ είναι έγκλημα. Αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα και γιατροί που ενδιαφέρονται για την πάρτι τους και όχι για την υγεία του λαού. Σήμερα ξεσηκώνονται οι προνομιούχοι για τους μη προνομιούχους για να κατοχυρώσουν τα προνόμια τους αλλά μην ξεχνάμε γιατί φτάσαμε εδώ που φθάσαμε. Τί έχουμε να ακούσουμε και τι να δουν τα μάτια μας για το κατάντημα «προοδευτικών επαναστατών». Το κακό δεν είναι ότι καλλιεργείται η ανομία αλλά η κοινωνική αλητεία όπου ο κάθε λωποδυτάκος θα το παίζει προοδευτικός. Βέβαια θα πρέπει να καταγράφουμε αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια έναν-έναν για να γνωρίσουμε και την κοινωνική και οικονομική του θέση.

Υποτελής της τρόϊκας

Κύριε Τζέφρυ τα μεγάλα λόγια κράτησέ τα για τον εαυτό σου. Το τι είναι ανομία και τι δεν είναι το αντιλαμβάνεται πολύ καθαρά ο ελληνικός λαός ! Όταν απάλλαξες τους ληστές του Ελληνικού Δημοσίου από τις κακουργηματικές τους πράξεις δεν δικαιούσαι να ομιλείς για ανομία εκείνων που αρνούνται να πληρώσουν τα κερατιάτικα !!! 

Παρασκευάς

 ΄Αποψή σου @once again σεβαστή, αλλά σίγουρα παρορμητική και λαθεμένη. Αυτά "τα προαποφασισμένα από το κεφάλαιο",αριστερίστικά ξύλινα λόγια, είναι σκέψεις χωρίς λογική βάση. Δες όλες τις χώρες, αφιέρωσε λίγη σκέψη, που κινήθηκαν "΄εξω από το κεφάλαιο"σε τι κατάντια κατέληξαν και πώς ζουν τη ζωή τους. Μην ξεχνάς ότι η χώρα μας ανήκει στις δυτικές κοινωνίες και έτσι πορεύεται. Είναι μια πολύ ωραία χώρα, με προβλήματα αυτή την εποχή, και με κοινή προσπάθεια και χωρίς ακρότητες θα τα ξεπεράσουμε και θα ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Και να σου πω και κάτι. Μια χώρα με ιστορία 3.000 ετών μην τη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να χαθεί. Χρειάζεται κοινή προσπάθεια και πάνω απ΄όλα αληθινός πατριωτισμός.Απλώς είχαμε κακομάθει με τον ατομικισμό μας και τους δανεισμούς, χρόνια τώρα καθώς ξέρεις και την ιστορία, και επιτέλους κάποτε θα πρέπει να συμμαζευτούμε. Με κοινή προσπάθεια και όχι με μηδενισμούς θα βγούμε απ΄το προσωρινό και σκοτεινό τούνελ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης