Μητσοτάκης για τις φωτιές: Πρώτο μέλημα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Μητσοτάκης για τις φωτιές: Πρώτο μέλημα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Σε διαρκή επικοινωνία με τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Χαρδαλιά ο πρωθυπουργός – Συνολικά 71 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Σε γενική επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα

mitsotakis_tilediaskepsi
Την προστασία της ανθρώπινης ζωής προέταξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, για το συντονισμό των ενεργειών αντιμετώπισης των πυρκαγιών στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι παράλληλα με τις ενέργειες για την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος και των περιουσιών, το πρώτο μέλημα παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Στην Αττική, έγινε χρήση του 112 για την εκκένωση των οικισμών Αγ. Παντελεήμονα, Άρη, Αναβύσσου και ΑΤΕ αφού πρώτα στεγανοποιήθηκαν οι δρόμοι διαφυγής.

Ο συνολικός αριθμός των δασικών πυρκαγιών το τελευταίο 24ωρο είναι 71 και σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη την Επικράτεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Μηταράκης: «Η Μόρια όπως την ξέραμε δεν μπορεί να συνεχίσει» - Εκτεταμένοι έλεγχοι του ΕΟΔΥ σε μετανάστες και κατοίκους


Τέταρτος θάνατος από κορωνοϊό - Κατέληξε 83χρονη, στους 294 οι νεκροί στη χώρα μας


Ολικό λίφτινγκ στη Βουλή εν όψει της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης