Κυρανάκης (Θέμα 104,6): «Γελοιότητες τα περί Χούντας του κ. Ραγκούση»

Κυρανάκης (Θέμα 104,6): «Γελοιότητες τα περί Χούντας του κ. Ραγκούση»

Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δείχνει εγκλωβισμό σε ένα αφήγημα» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ

Κυρανάκης: «Αν ο Τσίπρας φοβάται να εφαρμόσει το νόμο, ας πάει σπίτι του»
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis τοποθετήθηκε ο Κώστας Κυρανάκης, Βουλευτής ΝΔ, μιλώντας στο Θέμα 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη. “Επιμένουν γιατί αυτό είναι το αφήγημά τους. Φτιάχνουν μια ιστορία, ένα παραμυθάκι” περιέγραψε ο κ. Κυρανάκης και πρόσθεσε πως “το αναπαράγουν κάθε μέρα, για να το εμπεδώσει ο δικός τους κόσμος”.

Ερωτηθείς για την ψήφιση σήμερα στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόθεση της κυβέρνησης, η οποία υλοποιεί μια προεκλογική της δέσμευση. “Το θέμα είναι ότι το νομοσχέδιο αυτό ουδεμία σχέση έχει με αυτά που λέει ο κ. Ραγκούσης για Χούντα. Αυτά είναι γελοιότητες. Εμείς δεν λέμε πουθενά ότι θα απαγορευθεί το συνέρχεσθαι. Εμείς λέμε ότι θα απαγορευθεί το κλείσιμο του δρόμου” εξήγησε ο Βουλευτής της ΝΔ.

Ο ίδιος εστίασε στην ανάγκη να “μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες”, δηλαδή χωρίς η κάθε κινητοποίηση “να εμποδίζει τους υπόλοιπους να πάνε στη δουλειά τους”. Παράλληλα, ο κ. Κυρανάκης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Χρυσοχοϊδη και τη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας “να εφαρμοστεί ο νόμος”, καθώς αν “κάποιος δεν δηλώσει τη συγκέντρωσή του στην αστυνομία, δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να την κάνει”.

“Αν η Ελληνική Αστυνομία δεν χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο και με αυτό το νομοσχέδιο θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την κατάσταση” επισήμανε ο Βουλευτής της ΝΔ, αφού το “νομοσχέδιο δεν έρχεται να ρυθμίσει εσαεί αυτή την κατάσταση. Χρειάζεται μια πολιτική βούληση” σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή “δείχνει εγκλωβισμό σε ένα αφήγημα” υπογράμμισε ο κ. Κυρανάκης, αναφέροντας πως “δεν τους νοιάζει (στο ΣΥΡΙΖΑ) η πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος ταλαιπωρείται”. Ο βουλευτής υπογράμμισε στην ίδια κατεύθυνση πως “όταν έχεις 3.000 συγκεντρώσεις το χρόνο δεν μπορεί να έχεις μια ομαλή οικονομική ζωή στη χώρα, όπως λέει το Σύνταγμα”.

Τέλος, ως προς την απόδοση ευθυνών σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, “αστική ευθύνη έχουν σίγουρα αυτοί που σπάνε βιτρίνες”, ενώ η ίδια διάταξη θα ισχύει και για τους διοργανωτές, εφόσον δεν εκπληρώνουν κάποιες από τις προϋποθέσεις του νόμου, όπως η έγκαιρη ενημέρωση των Αρχών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υπόθεση Καλογρίτσα: Η διαδρομή του «μαύρου» χρήματος από τους Χούρυ μέχρι τα συριζαϊκά media

Σκευωρία Novartis: Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στη «διαφθορά της κυβέρνησης Σαμαρά» κι ας αποδείχτηκε ότι δεν εμπλέκονται πολιτικοί

Για δείπνο στο Μεταξουργείο τα ζεύγη Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης