4ος Vamvakou Mountain Run: Αγώνας ορεινού τρεξίματος

4ος Vamvakou Mountain Run: Αγώνας ορεινού τρεξίματος

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στη Βαμβακού Λακωνίας

Vamvakou-1
Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για τέταρτη φορά στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, θα πραγματοποιηθεί από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το Vamvakou Mountain Run.
Vamvakou-2
Ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος στις πλαγιές του Λακωνικού Πάρνωνα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό της Βαμβακούς. Φέτος, για πρώτη φορά περιλαμβάνονται τρεις διαδρομές 28, 18 και 7 χιλιομέτρων μέσα από φαράγγια, δασικούς δρόμους, πεζοπορικά μονοπάτια, ξεκινώντας από τα 950μ. υψόμετρο και φτάνοντας ως τα 1900μ. σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο με εναλλαγές! Το περασμένο καλοκαίρι, πάνω από 380 δρομείς, κυρίως από την Αττική και την Πελοπόννησο, έδωσαν το «παρών» και συμμετείχαν σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα.
Vamvakou-3
Στον Vamvakou Mountain Run θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους. Όλοι οι δρομείς θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν και βραβεύσεις των καλύτερων επιδόσεων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής και η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δραστηριότητες και δρώμενα μέσα στη φύση, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια του Πάρνωνα και να ζήσουν την εμπειρία της Βαμβακούς.
Vamvakou-4
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν μέσα στον Απρίλιο. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/vmr-2024/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης