Απίστευτο: Ετοιμάζουν νέα κόντρα με έπαθλο 4.000 ευρώ - Δείτε video

Απίστευτο: Ετοιμάζουν νέα κόντρα με έπαθλο 4.000 ευρώ - Δείτε video

Κάτω από τη μύτη των Αρχών συνεχίζουν οι κοντράκηδες να στήνουν "αγώνες" με έπαθλα χιλιάδες ευρώ.  Μετά την διάσημη κόντρα των Hayabusa στα Καμμένα Βούρλα νέα κόντρα ετοιμάζεται για την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα...

Στιγμιοτυπο_2022-04-05__6_03_36_μμ

Ένα video από μία κόντρα στα Καμμένα Βούρλα σε κεντρικό οδικό άξονα της περιοχής ήταν αρκετό για να χτυπήσει «κόκκινο» η επισκεψιμότητα σε πάρα πολλά Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης!

Μάλιστα στο επίμαχο video φαίνεται ότι εμφανίστηκε και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά όπως αποδείχθηκε οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την κόντρα καθώς εκείνη πραγματοποιήθηκε κανονικά!

Οι «πρωταγωνιστές» της κόντρας δεν κρύφτηκαν αλλά τα ονόματά τους κοσμούσαν στο video που έχει αναρτηθεί από εκατοντάδες sites αλλά μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστές τις κινήσεις της καθώς οι παραβάσεις και τα αδικήματα είναι εμφανή και διαφημίζονται παντού στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα οι δύο αναβάτες των κορυφαίων μοτοσυκλετών Suzuki Hayabusa οι οποίες διαφημίζονται ότι φέρουν και συστήματα Nitro είναι έτοιμοι για όλα καθώς μπροστά στο βωμό της δόξας και του χρήματος δεν φορούν καμία στολή προστασίας αλλά ούτε και κράνος…

Πόσες παρανομίες θα μπορούσε να καταγράψει κάποιος αστυνομικός της ΕΛΑΣ σε περίπτωση ελέγχου πραγματικά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ