Ο εφοπλιστικός γάµος και η παρουσία- έκπληξη της «ωραίας Ελένης»

Ο εφοπλιστικός γάµος και η παρουσία- έκπληξη της «ωραίας Ελένης»

Ούτε Μύκονος ούτε Σαντορίνη! Το κοσμικό ενδιαφέρον του προηγούμενου weekend μονοπώλησε η Ανδρος...

Ο εφοπλιστικός γάµος και η παρουσία- έκπληξη  της «ωραίας Ελένης»
Ούτε Μύκονος ούτε Σαντορίνη! Το κοσμικό ενδιαφέρον του προηγούμενου weekend μονοπώλησε η Ανδρος, όπου από νωρίς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής άρχισαν να καταφθάνουν πολυτελή σκάφη, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επικρατεί στο λιμάνι το αδιαχώρητο. «Τόσα πολλά και εντυπωσιακά yachts αραγμένα ούτε στην έκθεση Ναυτικού Σαλονιού δεν συναντάς», έσπευσαν να σχολιάσουν με διάθεση χιούμορ κάποιοι ντόπιοι.

Η αλήθεια είναι ότι ένα κοινωνικό event που προγραμματιζόταν μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει στο νησί όλο το εγχώριο jet set: η Μαρίνα Λιβανού έκανε βόλτες με τον σύζυγό της Κίκο Μαρτίνο, η Μαριέλλα Τσαβλίρη ήταν περιχαρής στο πλευρό του εξαιρετικά δυσεύρετου billionaire Σταύρου Λιβανού, ενώ η Μυρτώ Δανελιάν έδειξε να απολαμβάνει την παρέα του Φραγκίσκου Κανελλάκη. Τις παρουσίες της ελληνικής χρυσής next generation ήρθαν να συμπληρώσουν η Μυρτώ Λαβίδα, η Μικαέλα Δόξα, ο Χάρης Βαφειάς και η Ιωάννα Προκοπίου.

Αφορμή για να συγκεντρωθούν όλοι οι παραπάνω στο συγκεκριμένο νησί ήταν ένας γάμος: αυτός του Γιώργου Σπηλιόπουλου -της ομώνυμης εταιρείας ποτών με έδρα την Πάτρα- με την Νταίζη Καΐρη, κόρη του επιτυχημένου shipping owner Aλέκου Καΐρη και της Κατερίνας Γουλανδρή-Καΐρη και, επομένως, ανιψιά του Μιχάλη Γουλανδρή, συζύγου της Ελλης Στάη.


Τα μπλουζάκια με τα αρχικά 
των νεονύμφων και ο dj 
από το «Cipriani» της Νέας Υόρκης

Ηταν αναμφισβήτητα το πιο γκλάμορους κάλεσμα του φετινού καλοκαιριού. Οχι μόνο γιατί σε μια τέτοια εποχή οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 600, αλλά κυρίως διότι όλα τα «βαριά» ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας ήταν εκεί. Η παρουσία τους δικαίως έδωσε στο τριήμερο τον χαρακτηρισμό «το weekend των πολλών τονάζ». Μέλη των εφοπλιστικών οικογενειών Πολέμη, Αγγελικούση, Λαιμού, Μαρτίνου, Κουμάνταρου και φυσικά Γουλανδρή ήταν εκεί, με την έναρξη του γαμήλιου ξεσαλώματος να ξεκινά την Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο yacht club του νησιού με ένα cocktail party. Η γενιά των τριαντάρηδων είχε τα κέφια της, αφού η βραδιά μετεξελίχθηκε σε μπάτσελορ πάρτι, με τη χρυσή νεολαία να λικνίζεται υπό τους ήχους επιτυχιών που επέλεγε ειδικά ο dj του δημοφιλούς εστιατορίου «Cipriani» της Νέας Υόρκης. Οι πιο κοντινοί φίλοι του ζευγαριού έκαναν την ανατροπή με το ιδιαίτερο dress code: φορούσαν μπλουζάκια που έφεραν επάνω τους με άκρως καλλιγραφικά γράμματα τα αρχικά του γαμπρού και της νύφης.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα στις 7.30 το απόγευμα στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο καθ’ όλα επιβλητικό αρχοντικό της νύφης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Λάμυρα. Η Νταίζη Καΐρη απαρνήθηκε τις διάσημες δημιουργίες της Vera Wang για να φορέσει νυφικό από τον αγαπημένο σχεδιαστή του αγγλικού παλατιού Jacques Azagury. H τελετή κράτησε αρκετή ώρα και διέθετε τη συγκίνηση αλλά και το class που της άρμοζε. Σημαντική λεπτομέρεια: τα στέφανα ήταν σε σχέδιο κορόνας!

Αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στους κήπους της έπαυλης για τους εκατοντάδες καλεσμένους. Την οργάνωση ανέλαβε η εταιρεία Quintessentially και τη διακόσμηση το «Μέλι», που είχε στήσει ένα μυθικό σκηνικό. Ολο το concept είχε να κάνει με τη βουκαμβίλια, αφού τα όμορφα λουλούδια κυριαρχούσαν παντού: στα τραπέζια, στον περιβάλλοντα χώρο, ακόμη και στις πορσελάνινες μπομπονιέρες. Στα τραπέζια των 20 ατόμων δημιουργήθηκαν κοσμικά πηγαδάκια, ενώ τις συζητήσεις των εφοπλιστών μονοπώλησε η σημερινή οικονομική κρίση και φυσικά οι προοπτικές της ελληνικής ναυτιλίας. Σε κάποια άλλα τραπέζια βέβαια η σόουμπιζ είχε την τιμητική της, όπως σ’ αυτό στο οποίο συνέπεσε να κάθεται η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης Ελλη Στάη μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, που έδωσε το «παρών» συνοδευόμενη φυσικά από τον Ματέο Παντζόπουλο. Oι δύο κυρίες της τηλεόρασης ήταν ντυμένες σινιέ και μονοπώλησαν τα βλέμματα και τα φλας με τα άκρως εντυπωσιακά ντυσίματά τους. Οταν μάλιστα η κυρία της πρωινής ζώνης δέχτηκε κομπλιμέντο για το dress code της συγκεκριμένης βραδιάς, αρκέστηκε στην εξής αποκάλυψη: «Είναι το αγαπημένο μου Herve Leger»!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK