Interview: Μιμή Ντενίση

Interview: Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο, απαντάει στις φήμες για τον συμπρωταγωνιστή της Παναγιώτη Μπουγιούρη και μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κώστα Βουτσά.

Ποιοι λόγοι σάς οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσετε με τον Σωτήρη Πολύζο;

Για να τελειώνει το θέμα, σε κανένα έντυπο ή τηλεόραση δεν θα εξηγήσω τους λόγους του χωρισμού μας. Αν εγώ παντρεύομαι και έρχονται έξω οι κάμερες και μιλάω

Interview: Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο, απαντάει στις φήμες για τον συμπρωταγωνιστή της Παναγιώτη Μπουγιούρη και μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κώστα Βουτσά.

Ποιοι λόγοι σάς οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσετε με τον Σωτήρη Πολύζο;

Για να τελειώνει το θέμα, σε κανένα έντυπο ή τηλεόραση δεν θα εξηγήσω τους λόγους του χωρισμού μας. Αν εγώ παντρεύομαι και έρχονται έξω οι κάμερες και μιλάω στη χαρά μου, δεν φταίω. Αλλά αν εγώ τηλεφώνησα

σε ένα κανάλι ή έντυπο και είπα να έρθουν στον γάμο, να βγουν να το πουν δημόσια. Είναι απόλυτο δικαίωμά μου να θέλω να μιλάω στη χαρά μου και να μη μιλάω στη λύπη μου. Αυτό που θα πω είναι ότι μακάρι να είχε κρατήσει και να ήταν ο σωστός γάμος για μένα. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα και μαμά θα ήθελε να είχε την τέλεια σχέση και για τις δυο μας. Τους λόγους τούς γνωρίζουμε εμείς και αφορούν στην οικογένειά μας. Από εκεί και πέρα, το θέμα έκλεισε για μένα. Δεν σου κρύβω ότι στενοχωρήθηκα για μένα, αλλά και για το παιδί.

Πώς το πήρε η κόρη σας Μαριτίνα;

Ηταν δύσκολο κομμάτι, αλλά ευτυχώς είναι τόσο συνδεδεμένη μαζί μου και οποιοδήποτε θέμα το συζητάμε και το ξεπερνάμε. Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω, αισθάνομαι περήφανη που αισθάνεται ασφαλής και δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα να υπάρχει η πατρική φιγούρα πλάι της. Αν δεν την έχει, τότε προσπαθώ να της δημιουργώ τέτοια ασφάλεια για να μην αισθάνεται μισή. Πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. 

Το χρονικό διάστημα γνωριμίας σας με τον Σωτήρη Πολύζο μήπως έπαιξε αρνητικό ρόλο;

 

Κάτι που μπορεί να μη γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι γνωριζόμασταν χρόνια, αλλά καταλήγω ότι

ίσως μια σχέση δεν πρέπει να αλλάζει μορφή. Κάναμε 18 χρόνια παρέα, αλλά άλλο η φιλία και άλλο η συμβίωση, ο γάμος και οι ευθύνες. Είναι αρχή μου όταν κάποιος άνθρωπος είναι μαζί μου να μη βγω να τον κατηγορήσω. Απλώς όταν κάτι δεν πάει σωστά, πρέπει να παίρνεις την ευθύνη και όταν κάνεις λάθος, να το διορθώνεις.

 

Θεωρείτε ότι κάνατε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσετε τον γάμο σας;

 

Πιστεύεις ότι είμαι άνθρωπος που θα χώριζα έτσι εύκολα;Ούτε παντρεύτηκα εύκολα. Για να το πάρω απόφαση το προσπάθησα μέχρι τέλους, αλλά έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Ας είμαι ευτυχισμένη με τη Μαριτίνα και η ζωή μας είναι όλη μπροστά.

 

Εχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και, αν ναι, θα είναι συναινετικό;

 

Ναι, έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην είναι συναινετικό.

 

Θα παντρευόσασταν ξανά;

 

Ναι, θα παντρευόμουν. Ο γάμος στην προκειμένη περίπτωση έγινε γιατί εκείνος δεν είχε παντρευτεί ξανά και ήταν υπέρ του γάμου, ενώ εγώ το έκανα και για το παιδί μου. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Ας βρω έναν αληθινό σύντροφο, να μπορεί να στηρίξει λίγο τη Μιμή. Το πρόβλημά μου δεν είναι πώς θα ανεβάσω ένα έργο, ούτε αν θα ερωτευτώ, ούτε πόσα μαθήματα θα κάνει η Μαριτίνα και ποιος θα τη διαβάζει. Το πρόβλημά μου είναι ότι στη ζωή έχω στηρίξει πολύ κόσμο και με έχει στηρίξει πολύ λίγος κόσμος.

 

Τι αναζητάτε από έναν άντρα και ποιοι σας έχουν στηρίξει;

 

Αυτό που αναζητώ είναι να βρω έναν άντρα στήριγμα. Ο Αντώνης Τρίτσης και ο Γιάννης Φέρτης με είχαν στηρίξει, αλλά όταν ήμουν μαζί τους βρισκόμουν σε μικρή ηλικία. Το δύσκολο είναι τώρα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν απολαύσει τη στήριξη, με εξαίρεση την οικογένειά μου.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι είστε ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή σας στη θεατρική παράσταση «Το άνθος του κάκτου» που ανεβάζετε στο θέατρο «Ιλίσια», τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

 

Ναι, και αφού το βγάζουν ως είδηση, λένε ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους. Μετά τι να πω; Κοίτα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είμαστε φίλοι, συγκεκριμένα στην αρχή της φιλίας μας, και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ ωραία, τίποτα άλλο.

 

Σκηνοθετείτε, υπογράφετε τη διασκευή του έργου των Μπαριγιέ και Γκρεντί και πρωταγωνιστείτε. Μιλήστε μου για την παράσταση...

 

Το έχω αλλάξει πάρα πολύ, είναι η απόλυτη διασκευή. Μάλιστα, το έργο το είχα παίξει πριν από 20 χρόνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ελένη Ράντου. Ηταν από τις πρώτες μου δουλειές ως θιασάρχης, ήμουν πολύ μικρή τότε για τον ρόλο, αλλά πάντα έπαιζα την ντάμα, οπότε δεν πείραζε, αλλά τώρα είμαι στη σωστή ηλικία για τον ρόλο. Εχω κρατήσει την υπόθεση του έργου γιατί είναι μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες και το μόνο ξένο έργο που έχει κάνει 1.300 παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ. Είναι ένα αστείο έργο που το έχω μεταφέρει στην Ελλάδα. Τον πλαστικό χειρουργό τον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, που από Λατίνο στο κλασικό έργο τον έχω κάνει Κύπριο - που είναι λίγο πιο νεόπλουτος και φαμφαρόνος από τον Ελληνα και αγγλοφέρνει λίγο. Ο Κώστας Βουτσάς κάνει τον θείο του πλαστικού, αλλά είναι και πελάτης του, που θέλει να βάλει μαλλιά. Θέλει να κάνει προσθετική γιατί είναι πολύ active ερωτικά. Εγώ υποδύομαι την ιδιαιτέρα του πλαστικού, η οποία είναι μια γυναίκα που έχει βαρεθεί το κυνήγι της ομορφιάς που ζει γύρω της, είναι απλή, δεν ασχολείται καθόλου με την εμφάνισή της, αλλά τη γοητεύει ο γιατρός. Ομως αυτός αδιαφορεί, τα έχει με μια μικρότερης ηλικίας που θα τη χαρακτήριζα bimbo, αλλά περισσότερο ταιριάζει με την ιδιαιτέρα του. Το έργο έχει πολύ ωραίες ατάκες και καταστάσεις για τις σχέσεις και πολύ γέλιο. Ακόμα παίζουν η Τζένη Διαγούπη, η Βάσω Λασκαράκη, ο Πρόδρομος Τουσουνίδης, η Γιολάντα Παλαούρα, ο Γιάννης

Πολιτάκης κ.ά. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω ότι με τον Κώστα Βουτσά συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά και είναι ο μόνος ηθοποιός που κάνει τόσο οργανικές προσθήκες που βελτιώνει το κείμενο. Γενικά δεν συμπαθώ τις προσθήκες στο κείμενο, αλλά ο Κώστας είναι πηγαίος κωμικός.

 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;

 

Πέρσι, όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα στο θέατρο την ίδια μέρα. Οπως και όταν είχε συμβεί το ίδιο με τον Αντώνη Τρίτση. Με τον πατέρα μου ήταν η παράσταση προπωλημένη και είχε γκρουπ από μακριά και δεν μπορούσα να την ακυρώσω. Εβγαινα από την πλατεία και όσο το κοινό μού μιλούσε για να με ενθαρρύνει, εγώ τόσο περισσότερο έκλαιγα. να με στηρίξει»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK