LIVE

Κορωνοϊός

Mέρες και νύχτες στον Αστέρα

Mέρες και νύχτες στον Αστέρα

Από το 196ο, τότε που χτίστηκαν οι πρώ­τες περίφημες καμπάνες στη χερσόνησο της Βουλιαγμένα, μέχρι σήμερα, cms μέ­ρες του «Arion spa», του Japanese «Matsuhisa» και του «Westin» με τα ανακαινισμένα bungalows suite with private pool διά χειρός Τάσου Ζέππου, τα πάντα έχουν συμβεί. Η ιστορία μάλιστα συχνά επαναλαμβάνεται στους κόλπους του συγκροτήματος, όπου συγκατοικούν, έστω και για μια βουτιά, το παλιό με το νέο ελληνικό

Από το 196ο, τότε που χτίστηκαν οι πρώ­τες περίφημες καμπάνες στη χερσόνησο της Βουλιαγμένα, μέχρι σήμερα, cms μέ­ρες του «Arion spa», του Japanese «Matsuhisa» και του «Westin» με τα ανακαινισμένα bungalows suite with private pool διά χειρός Τάσου Ζέππου, τα πάντα έχουν συμβεί. Η ιστορία μάλιστα συχνά επαναλαμβάνεται στους κόλπους του συγκροτήματος, όπου συγκατοικούν, έστω και για μια βουτιά, το παλιό με το νέο ελληνικό χρήμα, Αραβες και Ρώσοι, εφοπλιστές με μοντέλα και κύριοι με... απατεώνες.

Ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης προτιμούσε την καμπάνα «33», ενώ σήμερα ο εγγονός του Πάρις Κασιδόκωστας προτιμά την ηλιοθεραπεία και το τάβλι στις ξαπλώστρες του «Westin». Από πέρυσι ο μόνιμος ωραίος κάτοικος πλέον Βουλιαγμένης, Πάρις, χτυπάει κάθε μεσημέρι κάρτα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του «Westin» (πρώην «Ναυσικά») μαζί με τους καλούς του φίλους Νίκο Γιγουρτάκη, Βασίλη Μιχαήλ, Βασίλη Σταθο-κωστόπουλο και εναλλασσόμενα Εανθά μοντέλα, υπό την επι­τήρηση και την έγκριση του μπαμπά Κασιδόκωστα φυσικά.

Η νεανική παρέα αποτελεί αυτή τη στιγμή τη number one του «Αστέρα» για υποψήφιες νύφες και wannabe μοντέλες, όμως τις πληροφορούμε ότι δεν θα έχουν καμιά τύχη, καθώς κατά τη μεσημεριανή Εεκούρασή της η ανδροπαρέα παθιάζε­ται μόνο με το τάβλι, τα πούλια, τις πόρτες και τη νίκη! By the way, winner ανακηρύσσεται, τις περισσότερες φορές, ο Νίκος Γιγουρτάκης.

Οι μαραθώνιοι μπιρίμπας που δίνονται την ίδια στιγμή στις καμπάνες του «Αρίωνα» από τις ultra chic κυρίες Μελίνα Δα-σκαλάκη, Ρούλα Μάτσα, Αθηνά Ζωγράφου, Σοφία Γοργία κ.ά. δεν συγκρίνονται με τους μαραθώνιους ταβλιού της νέας γενιάς.

Τα αόρατα κοσμήματα, ο γάμος-παρωδία και τα tattoos

Σικάτοι θαμώνες θυμούνται με φόβο και τρόμο το καλοκαίρι εκείνο που έσκασε μύτη στο ξενοδοχείο το in love ζεύγος Μα­ριάννας και Χρήστου Ντούβλη. Καθώς προετοίμαζε τον γάμο-παρωδία, που φυσικά έληΕε άδοΕα, μοίραζε σε όποιον επώνυ­μο συναντούσε στις ξαπλώστρες της πισίνας προσκλητήριο, φέρνοντάς τους σε πολύ δύσκολη θέση.

Μάλιστα φημολογείται ότι κατά την παραμονή του για πε­ρισσότερο από έναν μήνα στο συγκρότημα, το ζεύγος άφησε με­γάλο χρέος... Σε καμιά περίπτωση το Εενοδοχείο, με το top of the top πελατολόγιο, δεν επιθυμεί να βγαίνουν στο φως ιστορίες που επισκιάζουν την αίγλη και τον μύθο του. Αλλά ποιος μπο­ρεί να σταματήσει ανεΕέλεγκτες wanna be κοσμικές κυρίες που με τη διαμονή τους στον «Αστέρα» προσπαθούν να αποκτή­σουν πρεστίζ και διασυνδέσεις;

Μια πολύ περίεργη ιστορία που κανείς δεν γνωρίζει πού αρ­χίζει η αλήθεια και πού η φαντασία, διαδόθηκε το καλοκαίρι του 2006 από πελάτισσα του «Αρίωνα», που, όπως ισχυρίστη­κε (και διέδωσε η ίδια), τα πολύτιμα κοσμήματά της έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιο της καμπάνας της. Κάποιες άλ­λες κοσμικές του Εενοδοχείου προσπαθούν να Εεχάσουν το κα­λοκαίρι εκείνο που νεαρός επιχειρηματίας με ιδιαίτερες προτι­μήσεις δεχόταν όλη μέρα και όλη νύχτα στο δωμάτιό του φί­λους που με τη λαϊκή εμφάνισή τους στην πισίνα τραβούσαν την προσοχή και τα βράδια αναστάτωναν με τις φωνές τους τα διπλανά δωμάτια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης