Δηλαδή, μπορώ με 5 Χ «ΘΕΜΑ» να κάνω τα ψώνια της εβδομάδας;

Δηλαδή, μπορώ με 5 Χ «ΘΕΜΑ» να κάνω τα ψώνια της εβδομάδας;

Ομολογώ ότι μπήκα και μόνος μου στην πονηρή σκέψη... Δεν βουτάω κάνα πάκο «ΘΕΜΑ» από το πιεστήριο να πάω στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω για κάνα δεκαπενθήμερο;

Δηλαδή, μπορώ με 5 Χ «ΘΕΜΑ» να κάνω τα ψώνια της εβδομάδας;
Ομολογώ ότι μπήκα και μόνος μου στην πονηρή σκέψη... Δεν βουτάω κάνα πάκο «ΘΕΜΑ» από το πιεστήριο να πάω στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω για κάνα δεκαπενθήμερο;

Αρα, ΔΕΝ ήταν έκπληξη τα τηλεφωνήματα αναγνωστών που ρωτάνε: α) αν μπορούν να πάνε με όσα «ΘΕΜΑτα», άρα ισάριθμα κουπόνια, στο τοπικό «Carrefour Μαρινόπουλος» ή σκέτο «Μαρινόπουλος» ή «Carrefour Express» και να πάρουν ό,τι θέλουν.

Ναι, αλλά για να είμαστε εξηγημένοι, τα 5 ευρώ τα κερδίζεις αν κάνεις ψώνια εννιά ευρώ, δηλαδή από την τσέπη σου βγάζεις τέσσερα. Ητοι, σου βγαίνει... η «πλούσια» έκδοση της εφημερίδας τζάμπα και παίρνεις και 0,75 ρέστα. Οπότε έρχεται το πιο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ της εβδομάδας: δηλαδή, αν πάρω όσα φύλλα μπορώ από το ΦΘΗΝΟ «ΘΕΜΑ» κερδίζω και ΤΡΙΑ ευρώ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΝΑΙ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, άμα βρείτε και πάρετε 5 «ΘΕΜΑτα» των 2 ευρώ... κερδίζετε ΤΡΙΑ ευρώ ανά φύλλο!

Για τα ψώνια σας πληρώνετε από την τσέπη σας στα 9 ευρώ αγορές μόνο τα 4, ήτοι 4Χ5=20 ευρώ και κερδίζετε 5Χ5, ήτοι 25 ευρώ! Κι έχετε και την εφημερίδα. Ειλικρινά να σας πω, δεν ξέρω κι εγώ πώς το καταφέραμε, αλλά με τέτοια μαθηματικά φοβάμαι ότι θα μας φωνάξει η τρόικα να ισοσκελίσουμε τα ελλείμματα... ξοδεύοντας κι άλλα! Και να σκεφτείς ότι αυτό το σημερινό «δώρο» από το «ΘΕΜΑ» μπορεί να γίνει σε 565 μαγαζιά ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, δηλαδή παντού!

Σε λίγο θα πρέπει να εξάγουμε την εφημερίδα σε όλα τα Βαλκάνια, μην πω και στην Ιταλία που αρχίζει να περνάει κι αυτή κρίση. Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα, ούνα κονόμα! Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να συστήσουμε πονηριές τύπου να πάτε με δέκα κουπόνια μαζί συγχρόνως ή να... διαλέγετε μία από τις δέκα σειρές στα ταμεία και να τις παίρνετε ΣΕΡΙ τη μία μετά την άλλη. Μην ξεχνάτε, το ξαναλέμε: πρέπει να δώσετε τα 9 ευρώ για να πάρετε πίσω τα 5, οπότε ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ. Από εκεί και πέρα, όμως, ΝΑΙ, το ξανασκέφτομαι, αν είναι να βγαίνουν λεφτά σε κάθε φύλλο από το «ΘΕΜΑ»... γιατί να το πουλάμε και να μην τα πάρουμε όλα μόνοι μας να ’χουμε να τρώμε και να πίνουμε μια ζωή; ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ; ΟΧΙ, απλώς η προσφορά της «Carrefour Μαρινόπουλος» είναι τόσο ΦΟΒΕΡΗ και ισχύει για ΟΛΑ τα προϊόντα! Ναι, όλα-όλα! Οπότε, πώς να μη σου μπουν πονηρές σκέψεις; Αρα, αφήστε κανένα φύλλο και για μας, εκτός κι αν το πάρετε για κάνα φίλο σας.

Το «ΘΕΜΑ» θα προσπαθήσει να κάνει κι άλλες τέτοιες ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, που πιστεύουμε ότι αποτελούν ουσιαστική βοήθεια για τον κάθε Ελληνα σήμερα. Αλλά, ειδικότερα, συνιστούν ένα... μικρό ανταποδοτικό «τέλος» αν θέλετε, ένα ελάχιστο ευχαριστώ στις εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες που εξακολουθούν να ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ την εφημερίδα κάθε εβδομάδα και να μας εμπιστεύονται με ή και ΧΩΡΙΣ προσφορές. Στο  κάτω-κάτω και χωρίς λογοπαίγνια, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς... να εξασφαλίζει την επιβίωση δεν έχει και πολύ νόημα στους καιρούς μας. Αλλά και η ΕΠΙΒΙΩΣΗ θα είναι πιο δύσκολη αν δεν έχει την ΠΛΗΡΗ και αποκαλυπτική ενημέρωση του τι συμβαίνει από πίσω σου!

ΥΓ.: Απαγορεύεται αυστηρά η πώληση του φύλλου σε περαστικούς τουρίστες (να πάνε να φάνε στη Βάδη-Βυρτεμβέργη) και ειδικά σε ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ