Το ρολόι που κάνει το Μουντιάλ του χεριού σου

Το ρολόι που κάνει το Μουντιάλ του χεριού σου

Η Hublot, Επίσημος Χρονομέτρης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρουσιάζει το πιο εξελιγμένο connected ρολόι της, το οποίο σου επιτρέπει να απολαύσεις τα παιχνίδια του Μουντιάλ σαν να είσαι εκεί, αλλά και να μετρήσεις τις στιγμές της καθημερινότητας όπως ποτέ ξανά.  

Pele_wearing_the_Big_Bang_e_FIFA_World_Cup_Qatar_with_his_dream_football-echo-rgb-jpg
Sponsored Content

Η ελβετική ωρολογοποιία Hublot έχει αποδείξει ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο και όλους αυτούς που το καθιστούν το πιο δημοφιλές και αγαπημένο σπορ στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο brand ωρολογοποιίας που έχει τόσο στενή σχέση με ποδοσφαιρικούς θρύλους όπως ο Πελέ, νεότερους άσους όπως ο Μπαπέ και προπονητές όπως ο Μουρίνιο, αλλά και διαιτητές, μετρώντας με τα υπέροχα timepieces της, τις πιο συναρπαστικές στιγμές μέσα στις τέσσερις γωνιές του πράσινου τερέν. 

Hublot_Big_Bang_e_FIFA_World_Cup_Qatar_2022_450_CI_1100_RX_FWC22-LS-3D-2_jpg


Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείψει από το Μουντιάλ του Κατάρ. Η Hublot είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA για 4η συνεχόμενη φορά (ξεκίνησε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής του 2010) και θα χρονομετρήσει και τους 64 αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Qatar 2022, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του τελικού της 18ης Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσίασε ένα υπέροχο σπορ ρολόι, το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, ένα connected ρολόι που μπορεί και φέρνει τους χρήστες στην καρδιά της δράσης του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο, ακόμη και πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Kylian_Mbappe_wearing_the_Big_Bang_e_FIFA_World_Cup_Qatar_2022__with_his_dream_football

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 είναι ένα connected ρολόι τρίτης γενιάς και το καλύτερο της ομώνυμης κατηγορίας. Με ακόμη μεγαλύτερη και βελτιωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας, με έξυπνες και αποκλειστικές εφαρμογές παρακολούθησης των αγώνων, αποτελεί ένα δείγμα υπεροχής της Hublot. Για παράδειγμα, λίγα λεπτά πριν από κάθε αγώνα, το ρολόι θα εμφανίζει τις ενδεκάδες των ομάδων και τα προφίλ των παικτών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μελετήσει τις λεπτομέρειες από την άνεση του καρπού του. Ενώ, καθώς ξεκινά το παιχνίδι, το ρολόι μπαίνει αυτόματα στη «Λειτουργία Παιχνιδιού» (Match Mode) και ενεργοποιεί το Timeline, μια δυνατότητα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτό το ρολόι και δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς να απαθανατίσουν τις πιο αξέχαστες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Το εν λόγω ρολόι όμως είναι και απόλυτα χρηστικό για τους διαιτητές. Στο εξωτερικό άκρο του καντράν υπάρχει μια κλίμακα χωρισμένη σε πέντε τμήματα, υποδεικνύοντας το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, τις καθυστερήσεις και τα δύο ημίχρονα της παράτασης. Εάν σημειωθεί ένα γκολ, το ρολόι εμφανίζει ένα κινούμενο γραφικό με το όνομα του παίκτη, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες. Μάλιστα, έχει προβλεφθεί και ειδική λειτουργία για την διαδικασία των πέναλτι. Σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ο χρήστης μπορεί να διαβάσει αυτά τα γεγονότα, κάνοντας κύλιση γύρω από το καντράν χρησιμοποιώντας την κορώνα του ρολογιού. 

Hublot_Big_Bang_e_FIFA_World_Cup_Qatar_2022_450_CI_1100_RX_FWC22-LS-3D-8_jpg
Κλείσιμο

Το ρολόι διαθέτει επίσης επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μικρόφωνο, ηχείο, GPS, συνδέεται με smartphone και παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς. Επίσης συνοδεύεται από μια πλήρη σειρά προφορτωμένων εφαρμογών που επιτρέπουν στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα τους, την υγεία τους και πολλά άλλα. 
Όλα αυτά σε ένα ρολόι που ξεχωρίζει για την κάσα των 44 χιλιοστών από κεραμικό και τιτάνιο, αλλά και για τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 με την πιο πρόσφατη έκδοση του Wear OS by Google™ (Wear OS 3). Το λουράκι από καουτσούκ εμπνευσμένο από τα χρώματα της σημαίας του Κατάρ (μωβ της Βουργουνδίας), συμπληρώνει ένα υπέροχο έργο της σύγχρονης ωρολογοποιίας.

Απολύτως συλλεκτικό, κυκλοφόρησε σε 1.000 τεμάχια και στην τιμή των 6000 ευρώ. Στην Ελλάδα θα το βρείτε στην Hublot Athens Boutique, & Gofas Jewelry Athens Boutique (Σταδίου 3, 210-3317540), αλλά και στο e-shop της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ