Μουντιάλ 2018: «Κάηκε» το Ζάγκρεμπ μετά την ιστορική πρόκριση της Κροατίας στον τελικό

Μουντιάλ 2018: «Κάηκε» το Ζάγκρεμπ μετά την ιστορική πρόκριση της Κροατίας στον τελικό

Με παρατεταμένες κόρνες, καπνογόνα και πυροτεχνήματα οι Κροάτες φίλαθλοι, πανηγύρισαν στο Ζάγκρεμπ, την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Μουντιάλ 2018

croa_09
Η Κροατία, είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Μουντιάλ!

Ετσι, οι Κροάτες βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία και το Ζάγκρεμπ γέμισε από κόσμο που πανηγύριζε με την ψυχή του.

Με παρατεταμένες κόρνες, καπνογόνα και πυροτεχνήματα οι Κροάτες φίλαθλοι, πανηγύρισαν στο Ζάγκρεμπ, την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους.

Το όνομα του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έστειλε τη βαλκανική χώρα για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων. «Είχαμε ελπίδα και πιστεύαμε στην ομάδα μας, αλλά το συναίσθημα όταν προκριθήκαμε στον τελικό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα», δήλωσε ένας Κροάτης φίλαθλος από το Ζάγκρεμπ.

Η χώρα των περίπου 4 εκατομμυρίων ανθρώπων ζούσε και ανέπνεε για τον ημιτελικό με την Αγγλία, παρακολουθώντας το παιχνίδι σε οθόνες που είχαν στηθεί σε πλατείες και καφετέριες, ενώ περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βροχή.

Fans in Zagreb, Croatia watch final minutes of World Cup semifinal match vs. England
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης