Μουντιάλ 2018 - Μεξικό-Σουηδία 0-3: Η επέλαση των Βίκινγκς!

Μουντιάλ 2018 - Μεξικό-Σουηδία 0-3: Η επέλαση των Βίκινγκς!

Εκπληκτική εμφάνιση από την Σουηδία και τεράστια πρόκριση - Οι Σκανδιναβοί παρά το σοκ της ήττας στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γερμανία, «κατάπιαν» τους Μεξικανούς στο Β' ημίχρονο και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο εκμεταλλευόμενοι και την ήττα σοκ των Γερμανών

SEEEEW
Σουηδία... μαγεία και οι Σκανδιναβοί στα νοκ άουτ ματς του Μουντιάλ. Οι παίκτες του Αντερσον ήταν εντυπωσιακοί, επιβλητικοί, εκμεταλλεύθηκαν την αδυναμία των Μεξικανών και πέτυχαν τεράστια νίκη με 3-0. Πρώτη η Σουηδία στον όμιλο, δεν πλήρωσε τη... σιέστα το Μεξικό, αφού οι Κορεάτες φρόντιζαν την ίδια στιγμή να σοκάρουν τους Γερμανούς.

Η Σουηδία έπρεπε να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει το σοκ του... Κροος. Τα κατάφερε και με το παραπάνω. Μπήκε ορεξάτη, πίεσε τους Μεξικάνους και στο δεκάλεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες με Μπεργκ και Φόρσμπεργκ! Οι Μεξικάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στην πρώτη ωραία προσπάθεια βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ! Ο Τσιτσαρίτο έκλεψε, ο Λοσάνο μοίρασε ωραία, αλλά το πλασέ του Βέλα πέρασε εκτός! Ηταν και η τελευταία δυνατή ευκαιρία για την ομάδα του Οσόριο που παρουσίασε ένα απογοητευτικό πρόσωπο τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Ο Οτσόα ήταν εξαιρετικός και στο 29' έκανε μια τεράστια επέμβαση στο κοντινό σουτ του Μπεργκ. Ο πρώην «πράσινος» βρέθηκε σε θέση βολής στο 45', αλλά και πάλι αστόχησε!

Οι Σκανδιναβοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, μόνο που τώρα είχαν και την ουσία! Στο 50ο λεπτό ήρθε το γκολ για την ομάδα του Αντερσον. Μετά από σέντρα που έγινε από τον Μπεγκ, ο Κλάεσεν δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, αλλά ο προωθημένος Αουγκούστινσον με αριστερό βολέ νίκησε τον Οτσόα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σουηδίας. Οι Μεξικάνοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν, αλλά το έκαναν με λάθος τρόπο και το πλήρωσαν! Τα κενά ήταν πολλά και οι Σκανδιναβοί το εκμεταλλεύθηκαν. Ο Μπεργκ στο 60ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τον Μορένο και ο Γκράνκβιστ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Στο 74' ο Αλβαρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0 και το μυαλό πλέον ήταν μόνο στο Καζάν. Ο πάγκος, οι οπαδοί του Μεξικού περίμεναν το δώρο των Κορεατών και όταν αυτό ήρθε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Οι Μεξικάνοι πέρασαν για έβδομη σερί διοργάνωση στους «16», αλλά ο Οσόριο πρέπει να προβληματιστεί αρκετά από την εικόνα της ομάδας του...

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο (65΄ Φαμπιάν), Μορένο, Σαλσέδο, Αλβαρες, Γκουαρδάδο (75΄ Κορόνα), Ερέρα, Λαγιούν (89΄ Περάλτα), Λοσάνο, Βέλα, Ερνάντες
Σουηδία (Γιάνε Αντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Λάρσον (57΄ λ.τρ. Σβένσον), Έκνταλ (80΄ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ (68΄ Τέλιν)

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr



Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.protothema.gr

Τέλος του αγώνα, η Σουηδία περνά ως πρώτη και το Μεξικό μετά την ήττα της Γερμανίας, παίρνει τη 2η θέση

90': Κόρνερ για το Μεξικό δεν προκύπτει φάση

85': Σκληρό φάουλ του Λαγιούν και κάρτα

81': Ωραία προσπάθεια του Τσιτσαρίτο, ο Βέλα δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά!

Πλήρης κατάρρευση των Μεξικανών!


74'  ΓΚΟΟΟΛ: Η μπάλα παίζει άσχημο παιχνίδι στον Αλβάρες κι από την κόντρα πάνω του καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του!!!!

70': Κεφαλιά του Τσιτσαρίτο η μπάλα άουτ

Σοκαρισμένοι οι Μεξικανοί

Το δεύτερο έυστοχο πέναλτι του Γκράνκβιστ


62' ΓΚΟΟΟΟΛΛ: Το εκτελεί ο Γκράνκβιστ και 2-0

60': Πέναλτι για την Σουηδία σε ανατροπή του Μπέργκ!

57': Στη θέση του ο Σβένσον

56': Τραυματίστηκε ο Λάρσον και θα γίνει αλλαγή

53': Ο Φόρσμπεργκ στο ύψος της περιοχής σουτάρει άστοχα!

Δείτε το γκολ που δίνει μέχρι στιγμής την πρόκριση στην Σουηδία


50' ΓΚΟΟΟΛ: Η Σουηδία βγήκε στην κόντρα, ο Μπεργκ δεν μπόρεσε να πλασάρει, όμως η μπάλα έφτασε στον Αουγκούστινσον που με δυνατό σουτ νίκησε τον Οτσόα!

46': Σέντρα στο β' ημίχρονο

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή:
1. Μεξικό 7 (3-1)
2. Γερμανία 4 (2-2)
3. Σουηδία 4 (2-2)
4. Νότια Κορέα 1 (1-3)

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου...

45'+2': Ο Μπέργκ παίρνει την κάθετη του Φόρσμπεργκ, μπαίνει στην περιοχή, όμως σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

43': Γύρισμα του Λοσάνο, η μπάλα περνά από πολλά πόδια

35': Πάνω κάτω η μπάλα με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ...

31': Μεγάλη επέμβαση του Οτσόα στην κοντινή προβολή του Μπεργκ και νέο κόρνερ!

30': Κι όμως ο διαιτητής δίνει κόρνερ και οι Σουηδοί είναι έξαλλοι!!!

29': Η μπάλα καταλήγει κόρνερ και τώρα οι διαιτητής πηγαίνει στο VAR. Ο Τσιτσαρίτο σαν έχει καταλάβει ότι θα δοθεί πέναλτι!

27': Διαμαρτύρονται οι Σουηδοί για χέρι του Τσιτσαρίτο... 

20': Ισορροπημένο το παιχνίδι

17': Απάντηση της Σουηδίας καθώς μετά την σέντρα του Λούστιγκ ο Φόρσμπεργκ μόνος του από το ύψος του πέναλτι αστόχησε!

15': Μεγάλη ευκαιρία για το Μεξικό καθώς μετά το λάθος του Έκνταλ ο Λοσάνο βρήκε τον Βέλα και το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι!

12': Μεγάλη φάση για την Σουηδία από κόρνερ! Ο Τοϊβόνεν πήρε την κεφαλιά κι ο Μπεργκ πιεζόμενος με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι!

10': Πρώτη τελική για το Μεξικό, αδύναμο το σουτ του Λαγιούν

5': Το εκτελεί ο Φόρσμπεργκ απευθείας κι ο Οτσόα διώχνει δύσκολα με γροθιές με τη μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει άουτ μετά την παρέμβαση του Μπεργκ

4': Ο Οτσόα πιάνει τη μπάλα επί της γραμμής, αλλά ο διαιτητής δείχνει ότι αυτή ήταν έξω από την περιοχή και έχουμε φάουλ για την Σουηδία!

2': Ο Λούστιγκ πήρε την κεφαλιά, ο Τοϊβόνεν δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από κοντά!

1': Κίτρινη κάρτα στον Γκαγιάρδο στα 10 δευτερόλεπτα για φάουλ με αγκωνιά στον Τοϊβόνεν

1': Σέντρα στον αγώνα

Μεξικό: Οτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν, Γκουαδράδο, Γκαγιάρδο, Βέλα, Ερνάντες, Λοσάνο.
Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Ογκούστινσον, Λάρσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ, Τοϊβόνεν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης