Μαραντόνα: «Θέλω συνάντηση με τους διεθνείς, είμαι οργισμένος»

Μαραντόνα: «Θέλω συνάντηση με τους διεθνείς, είμαι οργισμένος»

Ο Ντιέγο Μαραντόνα δεν μπορεί αν κάτσει με σταυρωμένα χέρια και πριν από το ματς με την Νιγηρία θέλει να τα πει με τους παίκτες της Αργεντινής

diego
Πριν από το ματς με την Νιγηρία, ο Ντιέγο Μαραντόνα θέλει να αναλάβει δράση ώστε να αφυπνήσει τους παίκτες και να πάρουν μία νίκη, που συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Κροατία-Ισλανδία, θα τους στείλει στην επόμενη φάση.

Ο «Θεός», αφού είπε πως θέλει να συναντηθεί με τους παίκτες, εξέφρασε την οργή του για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

«Θα ήθελα να έχω μία συνάντηση μαζί τους. Μαζί με τους Πουμπίδο, Γκοϊκοετσέα, Κανίγια, Τρόλιο, τον Βαλντάνο ακόμα και τον Πασαρέλα αν θέλει να έρθει.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας. Από εδώ που είμαστε, μας πονάει πολύ να βλέπουμε την Κροατία να μας βάζει τρία γκολ κι εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα. Είμαι οργισμένος, γιατί όποιος κι αν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορεί να τη βλέπει να συντρίβεται από έναν αντίπαλο, που δεν είναι ούτε η Γερμανία, ούτε η Βραζιλία, ούτε η Ολλανδία ή η Ισπανία.

Υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ολοι απόρησαν όταν είδαν τον Σαμπάολι να φτάνει με υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς. Νομίζω ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας από μέρους του Τάπια».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης