Πώς θα γίνονται οι συναυλίες το καλοκαίρι μετά τον κορωνοϊό;

Πώς θα γίνονται οι συναυλίες το καλοκαίρι μετά τον κορωνοϊό;

Οι άνθρωποι της μουσικής απαντούν.

2020_04_23_22_34_41_germanos-900x676
Οι καλοκαιρινές συναυλίες στην Ελλάδα είναι μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις.  Δεν έχουμε τις υπερπαραγωγές του εξωτερικού που στηρίζονται κυρίως στα φαντασμαγορικά κοστούμια και τις ακροβατικές χορογραφίες αλλά οι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν κάτι που δεν συγκρίνεται. Έχουν την ικανότητα να γίνονται ένα με το κοινό τους και να μοιάζουν οι συναυλίες με συναντήσεις φίλων.

Πώς φανταζόμασταν το φετινό καλοκαίρι; Με πολλές τέτοιες συναντήσεις. Είχαμε ήδη αγοράσει εισιτήρια για τα πρώτα live της σεζόν και περιμέναμε καρτερικά να ανακοινωθούν οι καλοκαιρινοί συναυλιακοί σταθμοί. Κάθε χρόνο είναι σίγουρο ότι θα ανηφορίσoυμε στο Θέατρο Βράχων, θα περάσουμε μια νύχτα στην Τεχνόπολη, θα φτάσουμε μέχρι την Πλατεία Νερού και θα κάνουμε τουλάχιστον ένα ταξίδι για να δούμε από κοντά τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη

 
Η εμφάνιση της πανδημίας όμως πάτησε pause και στις μουσικές παραγωγές. Ανακοινώσεις με αναβολές και ακυρώσεις έκαναν τα εισιτήρια να μοιάζουν με απλές φωτοτυπίες και η ανυπομονησία έδωσε τη θέση της στην απογοήτευση. Τα μουσικά όργανα έμειναν στις θήκες τους να ονειρεύονται πρόβες ήχου κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Πώς θα είναι τελικά το συναυλιακό μας καλοκαίρι;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης