Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης συνάντησε τον Σαραβάκο

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης συνάντησε τον Σαραβάκο

Ο δημιουργός ακραίων θεατρικών φαινομένων και πρωταγωνιστής της ταινίας «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» μιλάει στο Marie Claire Απριλίου

bisb
Άσχημα τα πράγματα, αγωνία και μία αλλόκοτη αναμονή που τέλειωσε την ίδια μέρα. Αυτό ήταν το κλίμα ένα ηλιόλουστο μεσημέρι στο γραφείο, ενώ στη μια άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, έξω από τον τεχνοχώρο «Cartel», με θορύβους από περαστικά φορτηγά και νταλίκες soundtrack στην κουβέντα μας.

Εγώ πάλι δυναμώνω τον ήχο του «Cause I said so» των Godfathers, ενός τραγουδιού που μου φαίνεται ότι ταιριάζει σαν γάντι στo δυναμισμό, το μαγνητισμό και τη φόρα με την οποία ο Βασίλης σάρωσε τη χρονιά που πέρασε θέατρα και κινηματογράφους. Έπαιξε και σκηνοθέτησε το -για δεύτερη χρονιά sold out- «Άνθρωποι και Ποντίκια», που συγκίνησε τους θεατές στον τεχνοχώρο «Cartel», και τον «Πατέρα», που σόκαρε και κέρδισε το κοινό με την ακραία ρεαλιστική προσέγγισή του, στο θέατρο Αποθήκη.

Στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ο Μπισμπίκης είναι ο Μάνος, ένας ξεπεσμένος λαϊκός τραγουδιστής που εξαφανίζεται μετά από μία μεγάλη επιτυχία, αλλά συνεχίζει να έχει πέραση στις γυναίκες. Ξεκινάμε την κουβέντα από αυτόν.

Διαβάστε στο marieclaire.gr ολόκληρη τη συνέντευξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης