REX: Αυτό είναι το «spotify των ταξιδιών» - Η γυναίκα πίσω από τη δημιουργία του

REX: Αυτό είναι το «spotify των ταξιδιών» - Η γυναίκα πίσω από τη δημιουργία του

H Aliza Rosen εξηγεί στο Marie Claire τι ακριβώς είναι το REX και πώς θα κάνει τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες πιο εύκολες.

traveling
Το υπάρχον «τοπίο» των εφαρμογών για ταξιδιωτικές προτάσεις, που βασίζονται στην τοποθεσία, παραμένει στάσιμο εδώ και αρκετό καιρό, κυριαρχούμενο από προϊόντα των οποίων η χρησιμότητα έχει σταδιακά υποβαθμιστεί, καθώς εμπλουτίζονται με άσχετο και απρόσωπο περιεχόμενο από άγνωστους μεταξύ τους χρήστες.

 
Αυτός είναι τουλάχιστον ένας από τους λόγους για τους οποίους οι καταναλωτές αναζητούν ολοένα και περισσότερο πιο αξιόπιστες, εξατομικευμένες συστάσεις από άλλες κοινωνικές πλατφόρμες – οι σελίδες και οι λογαριασμοί με πληροφορίες για μέρη, τοποθεσίες, εστιατόρια και αξιοθέατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram και το TikTok συνεχώς αυξάνονται.

 
Κλείσιμο
Και όμως, αυτές οι κοινωνικές πλατφόρμες δεν είναι πραγματικά κατασκευασμένες για αυτόν τον σκοπό. Την ίδια στιγμή, ενώ όλοι μας επιθυμούμε να ανακαλύπτουμε νέα μέρη, προορισμούς, μαγαζιά και εμπειρίες η εύρεση των κατάλληλων για εμάς στοιχείων είναι χρονοβόρα και δύσκολη.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η Aliza Rosen, η CEO του REX, της εφαρμογής που υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός με προτάσεις που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που γνωρίζουμε και με τους οποίους έχουμε κοινά γούστα ή ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης