Ντέμι Μουρ: Η μικρή αλλαγή που έκανε στο φόρεμά της για να καταφέρει να καθίσει στο Met Gala

Ντέμι Μουρ: Η μικρή αλλαγή που έκανε στο φόρεμά της για να καταφέρει να καθίσει στο Met Gala

Η εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στο θέμα.
 

DEMIMETGALAIN
Όταν το dress code του Met Gala είναι «Ο Κήπος του Χρόνου», τι περισσότερο θα μπορούσατε να περιμένετε από τη Demi Moore;

 
Η Demi Moore τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Met Gala τη Δευτέρα, 6 Μαΐου, φορώντας ένα περίτεχνο φόρεμα σε σχήμα καρδιάς από τον Harris Reed, το οποίο συνδύασε με ένα κολιέ Cartier.

 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με ένα Instagram story του fashion stylist Brad Goreski, το custom κομμάτι του Reed φτιάχτηκε χρησιμοποιώντας «ένα πάνελ μεταξωτής ταπετσαρίας 60 ετών και χρειάστηκαν πάνω από 11.000 ώρες κεντήματος και χειροποίητα ζωγραφισμένα πέταλα σιφόν».

Στο κόκκινο χαλί, η Moore δήλωσε ότι παρά την εμφάνισή του, το φόρεμα δεν ήταν καθόλου βαρύ. Ο Reed, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από την «αίσθηση των λουλουδιών» που προκαλούσε το κολιέ Cartier.

 
«Ολόκληρο το κομμάτι είναι φτιαγμένο από vintage, αρχειακή ταπετσαρία», εξήγησε ο Reed και πρόσθεσε: «Το επαναχρησιμοποιήσαμε κυριολεκτικά σε αυτή τη βικτοριανή ιδέα. Βασικά, μοιάζει σαν να ανθίζει στο χαλί και είναι καλυμμένη με αυτά τα αγκάθια».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης