Η Zendaya στο Marie Claire Ελλάδας: «Eίναι αναζωογονητικό να παίζεις μια γυναίκα που δεν τη νοιάζει αν είναι συμπαθής»

Η Zendaya στο Marie Claire Ελλάδας: «Eίναι αναζωογονητικό να παίζεις μια γυναίκα που δεν τη νοιάζει αν είναι συμπαθής»

Η σούπερ σταρ της μικρής και της μεγάλης οθόνης, αλλά και κάθε κόκκινου χαλιού στο οποίο εμφανίζεται, ενηλικιώνεται κινηματογραφικά στην ταινία «Οι Αντίπαλοι».

zendaya-monte-carlothema
Σε μια εποχή που το Χόλιγουντ βασίζεται σε χάρτινους ήρωες για να επιβιώσει, η Zendaya είναι αστέρι και η ταινία Οι Αντίπαλοι, για ένα ερωτικό τρίγωνο στον κόσμο του τένις, ετοιμάζεται να εξαλείψει κάθε τελευταία αμφιβολία ως προς αυτό. Η 28χρονη ηθοποιός εξαργύρωσε τη θητεία της ως παιδί και έφηβη στο Disney Channel με μια υπερηρωική τριλογία (τις ταινίες Spider-Man), δύο βραβεία Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην τολμηρή νεανική σειρά του ΗΒΟ, Euphoria, και 184 εκατομμύρια followers στο Instagram, που την αποθεώνουν, είτε κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή του Coachella, είτε ποστάρει μια σπάνια selfie.

 
Έχει μέχρι και το δικό της κινηματογραφικό love story: Μετά από πολύ κρυφτό με τους παπαράτσι, είναι πλέον ανοιχτά ζευγάρι με τον ίδιο τον Σπάιντερμαν, τον Βρετανό ηθοποιό (και, αν κρίνουμε από τα like του σε άλλους λογαριασμούς, #1 θαυμαστή της), Tom Holland. Το απαράμιλλο στυλ της στο κόκκινο χαλί έχει βρει πολλούς μιμητές, με χαρακτηριστικότερη την Margot Robbie στο περσινό press tour της ταινίας Barbie.

H Ζendaya και ο στυλίστας της, Law Roach, με τον οποίο συνεργάζεται από τα 14, έχουν τελειοποιήσει τα τελευταία χρόνια το λεγόμενο «method dressing» (κατά το «method acting»), με την ανερχόμενη σταρ να φοράει στις πρεμιέρες designer δημιουργίες εμπνευσμένες από το θέμα της εκάστοτε ταινίας, ξεκινώντας το 2017 με το περίφημο φόρεμα-πεταλούδα στην πρεμιέρα του The Greatest Showman, φτάνοντας στο φετινό σερί του Dune: Μέρος Δεύτερο (με ορόσημο την ολόσωμη μεταλλική στολή Mugler) και τέλος στο φόρεμα με φούστα του τένις της ταινίας Οι Αντίπαλοι.

Κλείσιμο
 
Στην τελευταία, τα κοστούμια υπογράφει ο Jonathan Anderson του οίκου Loewe και κάποια look έχουν γίνει viral πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης