ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Sexy Water: Το νέο wellness trend που κάνει την κατανάλωση νερού πιο διασκεδαστική

Sexy Water: Το νέο wellness trend που κάνει την κατανάλωση νερού πιο διασκεδαστική

Αξίζει;

neraki
Ηγενιά Z αγαπά να μετατρέπει καθημερινές συνήθειες σε κάτι που μπορεί γρήγορα να γίνει τάση – και το τελευταίο «θύμα» της είναι το νερό.

 
Μια νέα γενιά συνειδητοποιημένων ως προς την υγεία νέων ενηλίκων – οι οποίοι φαίνεται να αναζητούν συνεχώς τον πιο cool τρόπο για να παραμένουν ενυδατωμένοι – έχουν προσκολληθεί στην τελευταία μόδα του TikTok: Sexy water ή σέξι νερό.

 
Η δημιουργός περιεχομένου, Kelly Grace Mae, επινόησε τον όρο αφού άκουσε την οικοδέσποινα του podcast Lauryn Bosstick να μιλάει στο The Skinny Confidential για το πώς κάνει τον καφέ της μια φαινομενικά αισθησιακή – και ωφέλιμη για το σώμα – εμπειρία.

Τι είναι, λοιπόν, το sexy water
«Είναι αυτή η ρομαντική στιγμή για μένα, το πρωί, όταν πίνω το νερό μου και το κάνω πιο διασκεδαστικό», δήλωσε η Mae στο Women’s Wear Daily. «Ένιωθα ότι ήταν λιγότερο αγγαρεία και περισσότερο ένα τελετουργικό αυτοφροντίδας».

 
Για τη Mae, το sexy water περιλαμβάνει την προσθήκη ενός μείγματος από μέταλλα, λεμόνι και στοιχεία στο νερό της το οποίο καταναλώνει με καλαμάκι μέσα στο «χαριτωμένο» ποτήρι της.

Κλείσιμο
Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό της στο TikTok, όμως, εξήγησε ότι το σέξι νερό δεν χρειάζεται να είναι τόσο έξτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης