Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024 συμβαίνει τον Απρίλιο - Πώς θα μας επηρεάσει

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024 συμβαίνει τον Απρίλιο - Πώς θα μας επηρεάσει

Ποιοι θα ευνοηθούν.

astrological
Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου της ζωής σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δίας σχηματίζει φέτος σύνοδο με τον Ουρανό για πρώτη φορά από το 2011.

 
Ως ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα του 2024, αυτή η ουράνια συνάντηση περιλαμβάνει τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της τύχης και της επέκτασης και τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής, ηλεκτρισμένης αλλαγής, της εξέγερσης και της επανάστασης.

 
Κλείσιμο
Μία σύνοδος περιλαμβάνει δύο πλανήτες που συναντιούνται όχι μόνο στο ίδιο ζώδιο αλλά και σε μια ακριβή μοίρα του ζωδίου αυτού. Στις 20 Απριλίου, ο Δίας θα συγκλίνει με τον Ουρανό στην 21η μοίρα του σταθερού γήινου ζωδίου του Ταύρου, εμπνέοντας έναν εντελώς νέο κύκλο πνευματικών ανακαλύψεων και καινοτομιών, καθώς και εκπληκτικών οικονομικών κερδών και αλλαγών στις σχέσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του ρομαντισμού και του χρήματος.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού του 2024 δίνει επίσης τον τόνο για τα επόμενα 14 χρόνια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και να γιορτάσετε αυτό που σας κάνει μοναδικούς.

 
Όπως και κάθε σημαντικό αστρολογικό γεγονός, αυτή η πλανητική σύζευξη δεν θα επηρεάσει μόνο την κοινωνία στο σύνολό της, αλλά θα χτυπήσει ένα συγκεκριμένο σημείο στον δικό σας αστρολογικό γενέθλιο χάρτη, φέρνοντας αλλαγές που ανοίγουν τα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης