H Millie Bobby Brown παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να κάθεται και να βλέπει ταινίες - Ούτε τις δικές της

H Millie Bobby Brown παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να κάθεται και να βλέπει ταινίες - Ούτε τις δικές της

Παρά τις θετικές κριτικές που λαμβάνουν. 

milliebobby
Η τελευταία ταινία της Millie Bobby Brown συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια προβολές σε μόλις δύο εβδομάδες – αλλά, όπως φαίνεται, εκείνη δεν θα καθίσει να την παρακολουθήσει.

 
Παρά την καριέρα της στο Χόλιγουντ, η 20χρονη Βρετανίδα αποκάλυψε στην εφημερίδα “The Sun” ότι δεν έχει την υπομονή να καθίσει να παρακολουθήσει μια ολόκληρη ταινία, ακόμη και αν το “Damsel” έχει γίνει ο τίτλος με τις περισσότερες προβολές στο Netflix αυτή την εβδομάδα.

Η Millie, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Elodie στην περιπέτεια φαντασίας, δήλωσε: «Δεν βλέπω ταινίες. Έρχονται άνθρωποι και μου λένε: “Πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτή την ταινία, θα σου αλλάξει τη ζωή”. Κι εγώ λέω, ‘Πόση ώρα πρέπει να κάθομαι εκεί;’. Επειδή στο μυαλό μου και σε εμένα δεν αρέσει να καθόμαστε και να παρακολουθούμε ταινίες. Ούτε τις δικές μου».

Κλείσιμο
Η περιζήτητη ηθοποιός δεν έχει επίσης πολύ ελεύθερο χρόνο, καθώς γυρίζει τον πολυαναμενόμενο πέμπτο και τελευταίο κύκλο της mega-hit σειράς επιστημονικής φαντασίας Stranger Things, καθώς και σχεδιάζει τον γάμο της με τον Jake Bongiovi, 21 ετών, γιο του ροκ σταρ Jon Bon Jovi.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης