Η Νικόλ Κίντμαν λατρεύει τις έφηβες κόρες της: «Θαυμάζω αυτή την ηλικιακή ομάδα»

Η Νικόλ Κίντμαν λατρεύει τις έφηβες κόρες της: «Θαυμάζω αυτή την ηλικιακή ομάδα»

Η ηθοποιός μοιράζεται τις κόρες Sunday, 15 ετών, και Faith, 13 ετών, με τον σύζυγό της Keith Urban και είναι επίσης μητέρα δύο μεγαλύτερων παιδιών.
 

NICOLEKIDMANMAIN
Η Nicole Kidman λατρεύει το στάδιο της ζωής στο οποίο βρίσκονται οι μικρότερες κόρες της.

 
Σε νέα συνέντευξή της σε περιοδικό, η 56χρονη σταρ των Expats μίλησε για τη ζωή της στο σπίτι με τον σύζυγό της Keith Urban, 56 ετών, και τις δύο κόρες τους, Sunday, 15 ετών, και Faith, 13 ετών. Η Kidman, η οποία είναι επίσης μαμά της κόρης Bella, 31 ετών, και του Connor, 29 ετών, με τον πρώην Tom Cruise, 61 ετών, λέει ότι ενώ της αρέσει να είναι ηθοποιός, της αρέσει επίσης να είναι «πολίτης που εμπλέκεται με τον κόσμο».

 
Κλείσιμο
Μιλώντας για το σπίτι τους στο Τενεσί και για το πόσο δραστήριοι είναι η ίδια και ο σύζυγός της στην κοινότητά τους, η Kidman προσθέτει: «Μου αρέσει να είμαι μέρος σε κάτι που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου, δεν έχει να κάνει με το ποια είμαι, τίποτα από αυτά. Απλά ένας πολίτης που βρίσκεται στον κόσμο. Και τα παιδιά μου το λατρεύουν αυτό».

Παρόλο που η τετραμελής οικογένεια ταξιδεύει συχνά, η Kidman λέει ότι όταν βρίσκονται στο σπίτι, το σπίτι τους είναι το μέρος όπου θέλουν να βρίσκονται όλοι οι φίλοι των κοριτσιών.

 
«Λατρεύω τα έφηβα κορίτσια», εξηγεί η περήφανη μαμά. «Απλά τις βρίσκω εξαίσιες. Θαυμάζω αυτή την ηλικιακή ομάδα και όσα αντιμετωπίζουν, αλλά και την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τόσα πολλά».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης