Τα ζώδια με τις πιο θετικές προβλέψεις μέχρι και την Κυριακή - Οι ενέργειες τα ευνοούν

Τα ζώδια με τις πιο θετικές προβλέψεις μέχρι και την Κυριακή - Οι ενέργειες τα ευνοούν

Μαζί με την εποχή του Κριού που ξεκινά.

misscongeniality
ΟΉλιος εισέρχεται στον Κριό και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ανανέωση. Ένας νέος ζωδιακός κύκλος ξεκινά και πιθανότατα αυτό να είναι το πιο σημαντικό γεγονός της αστρολογικής χρονιάς μέχρι τώρα.

 
Αυτή η εβδομάδα έχει μια εκλεκτική αίσθηση. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να πάτε κόντρα σε αυτή ή να χαλαρώσετε και να πάτε όπου σας πάει το ρεύμα.

 
Κλείσιμο
Η μετάβαση του Ήλιου στον Κριό δεν είναι το μόνο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο θα φέρει άλλη μια κοσμική αλλαγή με τον Άρη να εισέρχεται στους Ιχθύες στις 22 Μαρτίου. Αυτή η όψη θα μας βγάλει, αρχικά, εκτός εαυτού. Εξάλλου, η εποχή του Κριού και η ενέργεια των Ιχθύων δεν ταιριάζουν και πολύ. Αλλά στη συνέχεια, μόλις η ένταση κατασταλάξει λίγο, θα καταλάβετε ότι ο Άρης μπορεί στην πραγματικότητα να αποτελέσει καύσιμο για την τολμηρή ενέργεια του Κριού. Δεδομένου ότι η Σελήνη θα περάσει από τον Καρκίνο στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια που αναφέρθηκε παραπάνω τόσο στις σχέσεις όσο και στην καριέρα σας για να δημιουργήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης