Η σεναριογράφος Patty Lin εγκατέλειψε τη δουλειά των ονείρων πολλών ανθρώπων: τη συγγραφική ομάδα της σειράς «Φιλαράκια»

Η σεναριογράφος Patty Lin εγκατέλειψε τη δουλειά των ονείρων πολλών ανθρώπων: τη συγγραφική ομάδα της σειράς «Φιλαράκια»

Ο άγνωστος, σκληρός κόσμος πίσω από τα σκηνικά των αγαπημένων μας sitcoms.
 

friends
Οι σεναριογράφοι του Hollywood πραγματοποιούν απεργία από τις αρχές Μαΐου. Βγαίνουν στους δρόμους, κρατάνε πλακάτ, φοράνε μπλουζάκια με το σήμα του συνδικαλιστικού τους σωματείου και ζητούν πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα, όπως καλύτερες αμοιβές λόγω της διάθεσης σειρών και ταινιών σε υπηρεσίες streaming. Τον Ιούλιο βρέθηκαν στο πλάι τους και οι ηθοποιοί και έκτοτε δίνουν μαζί τον αγώνα για να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους. Στο μεταξύ, μία πρώην σεναριογράφος, με καριέρα σε σειρές όπως το Freaks and Geeks και τα Φιλαράκια, εκδίδει το βιβλίο της End Credits (Τίτλοι Τέλους), όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε πριν χρόνια το Hollywood, αφήνοντας τη θέση της στη συγγραφική ομάδα του τότε πιο δημοφιλούς sitcom, δίνοντάς μας μία εικόνα για τα studio παραγωγής που δε θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε αλλιώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης