Τέσσερις διασώστριες στο Marie Claire: «Μπορείς να είσαι το χέρι ή η φωνή που θα βοηθήσει έναν άνθρωπο»

Τέσσερις διασώστριες στο Marie Claire: «Μπορείς να είσαι το χέρι ή η φωνή που θα βοηθήσει έναν άνθρωπο»

Η Μαρία, η Αναστασία, η Λεβάντα και η Χριστίνα μίλησαν για την εμπειρία τους από το φονικό σεισμό στην Τουρκία, όπου ταξίδεψαν μαζί με δεκάδες ακόμα εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) για να λάβουν μέρος στις επιχειρήσεις διάσωσης. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξή μας συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη. Η ΕΠΟΜΕΑ βρέθηκε και εκεί.

diaswstries
Κεντρική φωτό: William Faithful

 «Από την πρώτη ώρα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας συνδράμει στο σημείο του συμβάντος, συμβάλλοντας στον απεγκλωβισμό των τραυματιών-θυμάτων. Η επιχείρηση συνεχίζεται στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορευματική στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη».

Λίγες μέρες πριν από την παραπάνω δημοσίευση στο Instagram συναντάμε, μαζί με τον φωτογράφο William Faithful, τέσσερις διασώστριες της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) του Αιγάλεω, να μοιραστούν με το Marie Claire την εμπειρία τους από το φονικό σεισμό στην Τουρκία, όπου ταξίδεψαν μαζί με δεκάδες ακόμα εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ από όλη την Ελλάδα για να λάβουν μέρος στις επιχειρήσεις διάσωσης. Υπήρξε, ομόφωνα, η πιο δύσκολη αποστολή τους, για την οποία μάλιστα μετά την επιστροφή τους δέχονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης