Μαρία Πετεβή, η «Πηνελόπη» από τις «Άγριες Μέλισσες», στο Marie Claire: «Δεν πιστεύω στο στερεότυπο του "σκοτεινού" καλλιτέχνη»

Μαρία Πετεβή, η «Πηνελόπη» από τις «Άγριες Μέλισσες», στο Marie Claire: «Δεν πιστεύω στο στερεότυπο του "σκοτεινού" καλλιτέχνη»

Για τρίτη χρονιά φέτος κλείνουμε θέση στο Υδροθεραπευτήριο «Ο Ασκληπιός» της παράστασης «Οι Λουόμενες» της Κατερίνας Μαυρογεώργη και λυτρωνόμαστε μαζί με τις ηρωίδες της. Μιλήσαμε με μία από τις τρεις ηθοποιούς της, που δίνονται ολόψυχα στις ερμηνείες, για τη γυναικεία φιλία και τις κακοποιητικές επαγγελματικές σχέσεις.

maria_petevi
Παραφράζοντας το γνωστό ρητό, τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Μια πηγή, από όπου αναβλύζει νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ζεστασιά και καλή συντροφιά. Όλα όσα προσφέρει δηλαδή «Ο Ασκληπιός», ένα υδροθεραπευτήριο που στήνεται φέτος για τρίτη χρονιά στη θεατρική σκηνή αλλά θα μπορούσαμε να συναντήσουμε σε οποιοδήποτε παραδοσιακό λουτρό.

Τρεις άγνωστες μεταξύ τους, μοναχικές γυναίκες συναντιούνται εκεί τυχαία, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με έμπνευση την «Τραβιάτα» και τη «Μαντάμ Μπάτερφλαϊ», και ενώ σταδιακά χαλαρώνουν από το νερό και το αλκοόλ, μοιράζονται μυστικά που τις βαραίνουν, καθαρίζουν εσωτερικά και εξωτερικά, απογειώνονται μέχρι την εκστατική κορύφωση. Μαζί τους ελαφραίνουμε και πετάμε κι εμείς, καθώς ταυτιζόμαστε με τις αφηγήσεις τους και, ώς το τέλος της παράστασης, νιώθουμε μέλος της παρέας τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης